Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@stancom
HBAR je već puno skočio, ne bez razlog.
RENDER kao i ostali AI novcici ćuti, više se o tom AI'u i ne prča ili vrlo malo.
strpi se do polovine marta, nećeš biti u minusu ali koliko gore niko ne zna.

ključno je ulazak u neki fond i to je lvlup za coin.

Ne razumem ove cene, šta to predstavlja. Daj nam nacrtaj šta je pisac hteo da kaže. Jel to neka šala, želja ?
Veliki traderi sa socijalnih mreza i njihove prognoze koliko ce sta ici pa kao da mu followeri znaju u sta da uloze kao siguricu.

@FJCharlie ovo je u rangu tekstova top 10 novcica, gde se malo malo pa pojavi USDT kao perspektivan novcic za ulaganje.
Mozda je ta slika zezancija ali nije bez razloga, nasedali su ljudi na to, udju a nemaju pojma.

@FJCharlie ovo je u rangu tekstova top 10 novcica, gde se malo malo pa pojavi USDT kao perspektivan novcic za ulaganje.
Mozda je ta slika zezancija ali nije bez razloga, nasedali su ljudi na to, udju a nemaju pojma.
To to, ima ona slicica kad baba ulozi u crypto al ne raste pa se zali unuku, kaze unuk pa u koji si ulozila baba? u onaj nas, americki, USDT.

Svakako meni je ovo legendarno kad vidim, ne kaze se za dzabe "dumb money"
USDT 5$, Pepe 1$ 🤣

Pre ce USDT na 5$ 🤣

Kad bi Pepe dosao na 1$ otisao bih da kupim 4 africke drzave i nekoliko ostrva u Grckoj.

Ma ti likovi po IG i X su namazani trejderi, bukvalno imaju dosta pratioca i na taj nacin “nalozi” publiku da investitaju u coine koje oni imaju pa da podigne cenu na kratko tih coina, cim skoci on prodaje coin i na tome zaradjuje.

Prodao sam jos jednu kolicinu ETH-a na 4045$ ( postavio stop loss na 4020$ ), ( prethodnu na 3920$ ) pa cu da vidim sta dalje. Nesto mi sve sem BTC-a deluje kilavo a ako on padne altovi ce tek iskrvariti.

Sledece prodaje ETH-a su na 4420$ i 4820$ ali nesto nisam ubedjen da cemo skoro videti te cene ( sutra ujutro demant 😂 ). Ovako sam obezbedjen sta god da se desi. Ako odemo dole sa kolicinama koje sam prodao ulazim nazad na recimo 3420$ ( mozda i pre sa jednom kolicinom ), zatim 3020$ tako da samo cekam razvoj situacije. Mislim da smo zreli za jednu ozbiljnu korekciju i vise naginjem ka tome nego da cemo samo gore. Profit se mora uzimati i mislim da je samo pitanje trenutka kada ce se to desiti. Osecaj za feeling mi to govori. 😀

Prilozi

• Screenshot_20241217-234600.png
    Screenshot_20241217-234600.png
    58.3 KB · Pregleda: 114
Mene interesuje da li tih 20 dodajes jer si freak za okrugle cifre pa sebe teras na tih 20 il sta je u pitanju.

A sto me nervira ovo alt stagniranje al zato kad btc padne povuce sve dole, lebe mekani...

Mene interesuje da li tih 20 dodajes jer si freak za okrugle cifre pa sebe teras na tih 20 il sta je u pitanju.

A sto me nervira ovo alt stagniranje al zato kad btc padne povuce sve dole, lebe mekani...
Oduvek mi je zelja bila da imam 20 necega, ali majka priroda nije bila toliko velikodusna, pa sam resio da to kompenzujem na taj nacin zbog svoje nesigurnosti da 14-15 ( i to 15 ako se bas potrudim 😀 ) nije dovoljno a mnogo bolje zvuci 4020$ nego 4014$.

Inace nema nekog spec razloga osim mozda psiholoskog jer kada novcici padaju uglavnom se odbiju od neke okrugle cifre ili kada probiju neku zna da bude pull back pa cisto da imam malo lufta u oba slucaja.

Sad BTC samo kad bi isao ovako malo 2-3% gore, 2-3% neko vreme pa da pocnemo polako... Sto se altova tice sto puta sam se zeznuo i prodao. Sad ne. Nisam ja igrac ko vi, usao sam sam 4-5K, spreman sam bukvalno do nule ove godine da cekam 🙂 ili sledece. Namenio sam tih 4-5 za nesto i ne diram dok ne zaradim duplo - hahah poslednje reci jedne naivne dalebu

Sad BTC samo kad bi isao ovako malo 2-3% gore, 2-3% neko vreme pa da pocnemo polako... Sto se altova tice sto puta sam se zeznuo i prodao. Sad ne. Nisam ja igrac ko vi, usao sam sam 4-5K, spreman sam bukvalno do nule ove godine da cekam 🙂 ili sledece. Namenio sam tih 4-5 za nesto i ne diram dok ne zaradim duplo - hahah poslednje reci jedne naivne dalebu

Slično. Ja dajem jedno 80% šanse da monetarni udar prekine ovaj ciklus prevremeno i unakazi kriptovalute za narednu deceniju, ali zbog mogućeg >5x ako se ciklus kompletira, vredi rizika sa sumama koje čoveku nije žao da sasvm izgubi.

CME gap na 102k koincidentno i gomila longova.
jos jedno ciscenje bi moglo. a i altovi da dobiju po noz u arteriju, shakeout pa breakout?
Ipak imamo partially filled CME, pokidani longovi...
danas FOMC u 8 po naski.
2024-12-18 13_46_15-Bitcoin Liquidations, Cryptocurrency Liquidations, Real-Time Liquidation H...jpg

Isti slučaj. Do sada sam x puta pretrčavao u coine ili izlazio kad krene na dole i kao po pravilu, isti broj puta sam se zeznuo.
Zaključio sam da me instikt žešće vara pa sam sad odlučio da čekam, prevariću ja tog skota kad tad 🙂.

Nije dobro kad bas svi cutite 🤣
Cme filled, strahota koji dump ali ocekivan.

Ja bih kupio sad da imam nesto usdta. Al sve mi je u novcicima i u finom minusu

Obavio sam neka 3-4 trejda live dok je bila ova panika sa razlikama od 15-20$ po novcicu, zaradio nekih 20k i kupio ETH na 3687$ pa da vidimo. Neplanirano ali videcu mozda postavim stop-loss. Vise me zanimaju cene oko 3400$.

Prilozi

• Screenshot_20241218-215234.png
    Screenshot_20241218-215234.png
    57.1 KB · Pregleda: 73
Ja sam kupio dip. Preterana reakcija na fomc odluku i Powelov govor.
Ili oni zele da mi to mislimo i namerno to iskoriste da obore cene jos dole. 😀 Nadam se nekom bounce-u od ovih cena pa bih izasao iz ovog kupljenog ETH-a. Videcemo. I dalje sam uverenja da nas ceka jedan lep ali bas lep dump i voleo bih da ga docekam u sto vise USDT-a.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno