bobi_krofna
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 08.02.2022
- Poena
- 75
Veliki traderi sa socijalnih mreza i njihove prognoze koliko ce sta ici pa kao da mu followeri znaju u sta da uloze kao siguricu.Ne razumem ove cene, šta to predstavlja. Daj nam nacrtaj šta je pisac hteo da kaže. Jel to neka šala, želja ?
5$ usdt hahahahahahahVeliki traderi sa socijalnih mreza i njihove prognoze koliko ce sta ici pa kao da mu followeri znaju u sta da uloze kao siguricu.
Sol možda i najviše šanse u ovoj družini ima..
To to, ima ona slicica kad baba ulozi u crypto al ne raste pa se zali unuku, kaze unuk pa u koji si ulozila baba? u onaj nas, americki, USDT.@FJCharlie ovo je u rangu tekstova top 10 novcica, gde se malo malo pa pojavi USDT kao perspektivan novcic za ulaganje.
Mozda je ta slika zezancija ali nije bez razloga, nasedali su ljudi na to, udju a nemaju pojma.
Oduvek mi je zelja bila da imam 20 necega, ali majka priroda nije bila toliko velikodusna, pa sam resio da to kompenzujem na taj nacin zbog svoje nesigurnosti da 14-15 ( i to 15 ako se bas potrudim 😀 ) nije dovoljno a mnogo bolje zvuci 4020$ nego 4014$.Mene interesuje da li tih 20 dodajes jer si freak za okrugle cifre pa sebe teras na tih 20 il sta je u pitanju.
A sto me nervira ovo alt stagniranje al zato kad btc padne povuce sve dole, lebe mekani...
Sad BTC samo kad bi isao ovako malo 2-3% gore, 2-3% neko vreme pa da pocnemo polako... Sto se altova tice sto puta sam se zeznuo i prodao. Sad ne. Nisam ja igrac ko vi, usao sam sam 4-5K, spreman sam bukvalno do nule ove godine da cekam 🙂 ili sledece. Namenio sam tih 4-5 za nesto i ne diram dok ne zaradim duplo - hahah poslednje reci jedne naivne dalebu
Sad BTC samo kad bi isao ovako malo 2-3% gore, 2-3% neko vreme pa da pocnemo polako... Sto se altova tice sto puta sam se zeznuo i prodao. Sad ne. Nisam ja igrac ko vi, usao sam sam 4-5K, spreman sam bukvalno do nule ove godine da cekam 🙂 ili sledece. Namenio sam tih 4-5 za nesto i ne diram dok ne zaradim duplo - hahah poslednje reci jedne naivne dalebu
Nije dobro kad bas svi cutite 🤣
Cme filled, strahota koji dump ali ocekivan.
Ili oni zele da mi to mislimo i namerno to iskoriste da obore cene jos dole. 😀 Nadam se nekom bounce-u od ovih cena pa bih izasao iz ovog kupljenog ETH-a. Videcemo. I dalje sam uverenja da nas ceka jedan lep ali bas lep dump i voleo bih da ga docekam u sto vise USDT-a.Ja sam kupio dip. Preterana reakcija na fomc odluku i Powelov govor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari