bobi_krofna
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 08.02.2022
- Poena
- 75
da i majnere malo sunce ogreje 🤓
cekamo Sajevu korekcijuPa šta sad čekamo!🙄?
mislis na BTC D 🙂Ovo nije normalno kako gura.
Ovo nije normalno kako gura.
U principu i moze da se usitni ali i ne mora. Usitnjavanje bi donelo preveliku zabunu kod dosta ljudi a generalno BTC-u to i ne treba ne znam koliko obzirom da je digitalno zlato.BTC je otisao u istoriju i u strateske rezerve, za njega vise korekcije nema 🙂
Samo ce biti splitovanje za godinu dve na satoshi🥷
Može se samo očekivati "čučne" 5% skoči 10% .
Meni je ulaz na 5c i cekam 0.5-1$ za prodaju ali sam deo prodavao na .2 i .4Ima li sanse za $Hbar u narednom periodu? Usao sam na $0,28 pre 2 nedelje ali mislim da je bas kasno obzirom da su imali najveci rast od svih cryptovaluta od americkih izbora. Svakako, jako je dobra tehnologija, imaju ozbiljne partnership-e i jak community i razmisljam da ga drzim bar do leta, ali plasim se da posle onolikog skoka od cca. 600% ne padne dosta. Nekoliko puta je presao $0,3 ali nikako da zadrzi tu i krene gore. Sta mislite?
Takodje usao sam u $Render i smatram da je dobar coin na duzi vremenski period. Ima li jok neko da ga prati?
Takodje usao sam u $Render i smatram da je dobar coin na duzi vremenski period. Ima li jok neko da ga prati?
Videcemo, ima vremena jos dosta, ja ocekujem rast u 2025 svakako to je AI projekat sto ce biti "in" u narednom periodu, imaju partnerstva sa applom, nvidi-om itd. Ima realnu upotrebu tako da videcemoJa sam mislio da bi on mogao da bude ono što je Chainlink bio u prošlom balonu, ali šipak, ništa nije napravio. Ali nikad ne znaš, može tako neki kriptos da spava, pa odjednom poleti. Nije pametno prebacivati iz jednog u drugi i naknadno juriti, drži ono na šta si se u startu kladio, šta će koji da uradi je čista sreća. Mene na žalost nikad nisu htele te igre na sreću.
Sta znaci nista nije napravio? Render je od septembra '23 do marta '24 napravio 10x
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari