Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad cutimo, jer ne znamo na koju ce stranu da namane. Ako bude jaca korekcija, krecemo da razvijamo teoriju da je to to, da je moguce kraj bull-a I sto nismo prodali nesto do sad.
A kad padne pa se vrati, Onda zalimo sto nismo dokupili, jer je to sigurno Bila poslednja sansa za dobar ulaz. I tako vec godinama... 🤣

A kad je peak bio u godini halvinga? Nikad..

Ovo nije normalno kako gura.

Sasvim je normalno i očekivano. Ništa neobično se ne dešava, što se nije dešavalo ranije.

Mislim. Kako je krenuo ne znam uopste hoce li biti ikakve korekcije.

Mislio sam na "Bozicnu" korekciju.

BTC gura, a omiljeni mi WIF posustaje, mada vidim i dosta drugih novčića ne prati..a i WIF volume pada već duže vreme..
moraću da postražim nešto drugo za Leverage daily trading, ako uspem da zatvorim long ordere iznad 3.43 i 3.60 koji su mi ostali sa verom u sveopšti skok
.. uvek imam i short da štiti long, mada duplo manje količinski trenutno.

Verovatno ću preći na PEPE, deluje nešto bolje, nekako više procentualno skakao i bolji voulume.

BTC je otisao u istoriju i u strateske rezerve, za njega vise korekcije nema 🙂
Samo ce biti splitovanje za godinu dve na satoshi🥷
Može se samo očekivati "čučne" 5% skoči 10% .
U principu i moze da se usitni ali i ne mora. Usitnjavanje bi donelo preveliku zabunu kod dosta ljudi a generalno BTC-u to i ne treba ne znam koliko obzirom da je digitalno zlato.

Ima li sanse za $Hbar u narednom periodu? Usao sam na $0,28 pre 2 nedelje ali mislim da je bas kasno obzirom da su imali najveci rast od svih cryptovaluta od americkih izbora. Svakako, jako je dobra tehnologija, imaju ozbiljne partnership-e i jak community i razmisljam da ga drzim bar do leta, ali plasim se da posle onolikog skoka od cca. 600% ne padne dosta. Nekoliko puta je presao $0,3 ali nikako da zadrzi tu i krene gore. Sta mislite?

Takodje usao sam u $Render i smatram da je dobar coin na duzi vremenski period. Ima li jok neko da ga prati?

CME gap na 102k koincidentno i gomila longova.
jos jedno ciscenje bi moglo. a i altovi da dobiju po noz u arteriju, shakeout pa breakout?

Ima li sanse za $Hbar u narednom periodu? Usao sam na $0,28 pre 2 nedelje ali mislim da je bas kasno obzirom da su imali najveci rast od svih cryptovaluta od americkih izbora. Svakako, jako je dobra tehnologija, imaju ozbiljne partnership-e i jak community i razmisljam da ga drzim bar do leta, ali plasim se da posle onolikog skoka od cca. 600% ne padne dosta. Nekoliko puta je presao $0,3 ali nikako da zadrzi tu i krene gore. Sta mislite?

Takodje usao sam u $Render i smatram da je dobar coin na duzi vremenski period. Ima li jok neko da ga prati?
Meni je ulaz na 5c i cekam 0.5-1$ za prodaju ali sam deo prodavao na .2 i .4
NFA

Ja sam mislio da bi on mogao da bude ono što je Chainlink bio u prošlom balonu, ali šipak, ništa nije napravio. Ali nikad ne znaš, može tako neki kriptos da spava, pa odjednom poleti. Nije pametno prebacivati iz jednog u drugi i naknadno juriti, drži ono na šta si se u startu kladio, šta će koji da uradi je čista sreća. Mene na žalost nikad nisu htele te igre na sreću.

Ja sam mislio da bi on mogao da bude ono što je Chainlink bio u prošlom balonu, ali šipak, ništa nije napravio. Ali nikad ne znaš, može tako neki kriptos da spava, pa odjednom poleti. Nije pametno prebacivati iz jednog u drugi i naknadno juriti, drži ono na šta si se u startu kladio, šta će koji da uradi je čista sreća. Mene na žalost nikad nisu htele te igre na sreću.
Videcemo, ima vremena jos dosta, ja ocekujem rast u 2025 svakako to je AI projekat sto ce biti "in" u narednom periodu, imaju partnerstva sa applom, nvidi-om itd. Ima realnu upotrebu tako da videcemo

Sta znaci nista nije napravio? Render je od septembra '23 do marta '24 napravio 10x

Sta znaci nista nije napravio? Render je od septembra '23 do marta '24 napravio 10x

I onda pao i do sad nije dostigao ni taj vrh od marta. Manje od 2x otkako su krenuli altovi da rastu, za sada novčić ispod proseka.

Ako je po dosadašnjem nekom pravilu, posle btc-a idu kučići, pa meme, pa oni stari Mana, Gala, Sand.., pa oni drugi stari Ada, Link, Xrp. Tako je uvek bilo, a kad bi ubacio pare otišlo bi nekim kontra smerom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno