Nazad bolje naravno. Valjda je to opštepoznatoDa ga pitamo gde on stavlja losije gume tj gde mu je bitnije da bolje hvata 😁
Знају и у Пољској да боље гуме иду напред, није нека фрка ако дупе мало побегне, па види се све на снимку.Da ga pitamo gde on stavlja losije gume tj gde mu je bitnije da bolje hvata 😁
Ja sam pre x godina kupio gume tako tj drugar. On mi ih je doneo. Za isti novac ovde sam mogao da kupim 3 gume. Ovako sam kupio 4 i ostalo mi para za picePozdrav, jel ima neko iskustva sa kupovinom guma u Republici Srpskoj? Odlucio sam se za Hankook winter i*cept rs3, i vidim da su kod njih u kemoinpex jeftinije za oko 1000 rsd nego kod nas. Kad se tu doda i povracaj poreza ispada oko 3000 rsd jeftinije po gumi u dimenziji 205/55R16.
Znaci nas 4 moramo po gume, svako po jednu 😂Do 100e ide na jednu licnu kartu i vraca se pdv, ali ima malo peripetije oko tih papira. Bar je tako bilo pre par godina, da li je i dalje isto nisam siguran. Sto se tice tih guma iz RS mnogi su mi rekli da su sumnjivog kvaliteta.
Vozi samo kada je suv asfalt, gledaj svaki dan vremensku prognozu pre nego sto upalis auto. Letnja se stvrdne, kliza cim malo krene da pada sneg ili je vlažno. Zakon dozvoljava ako imas dovoljnu dubinu šare.Kakva je sad situacija po pitanju letnjih zimi ako nema snega na kolovozu? Zimi obicno ne prebacim ni 1000km.
Znaci nas 4 moramo po gume, svako po jednu 😂
Prethodnih par godina sam nekako pregurao sa letnjim, cak i po postenom minusu, samo nisam vozio kad ima snega po kolovozu. Naravno, uvek vozio pazljivo i izbegavao neciscene sporedne ulice.Код мене јуче ујутру температура ваздуха 4-5 степени, а на путу танак слој леда, качио је и ХСВ сличне примере са његових брда.
Ma kakvi, kliza to boze sačuvajSa 4x4 i winterama i slicno bi prosao. 4x4 je prica za sebe.
Secam se jedne godine, zeta sa superB 4x4 iznenadio sneg pocetkom novembra na Tari. Bez problema je sve prosao sa dobrim letnjim gumama, samo gas i auto cupa i ide. Sa zimskim bi isao kao po suvom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari