Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Ja sam godinama placao cas Tursku cas Poljsku cas Egipat ali sam nekako dosao do zakljucka da od svih streaming sevisa to najmanje koristimo.
Tako da sam skoru uzeo BF HULU Disney+ zbog cerke i to je to.

Jel netko zna kako omogućiti Prime Gaming? Preko Turske radilo bez problema, preko Poljske traži da dodam broj....

Dodan je od prije ...

Koliko imaš adresa na amazon računu? Ja imam i donaću i poljsku. Možda je u tome problem?

Poslednja izmena:
@PapaBear66 da li ti otvara smardns Hulu danas? Meni iz nekog razloga neće da otvori Hulu, a otvara mi prime video itd?

Domaću, tursku, egipatsku, poljsku i američku 😅
Ne otvara Hulu ni Disney+ sa Smart DNS evo sad sam probao :( meni ni Paramount+ ni CBS. Jedino Netflix US radi.
Sa VPNom radi sve.

Poslednja izmena:
Update:
Jutros se vratilo sve u normalu, Smart DNS radi svoj posao :)

• Like
Reagovanja: S03
Prošao Amazon Prime preko Egipta. Koristio sam VPN, Urban VPN u free varijanti ima egipatski server. Naša MC, adresa hotela u Kairu, a broj tel preko fake generatora
Može li malo više da objasniš postupak. Na početku mi odmah traži broj telefona i adresu

Zaboravio sam jel ima ikakve veze na koju zemlju je registrovan account FTV.
Na primer registrovan sa US mailom i telefonom da bi imao aplikacije tipa Hulu itd u Amazon storu.
Sta se desi ako se kupi Egipatski Prime video na tom accountu, hoce onda da promeni zonu na Egipat ili ostaje US sto se Amazon stora tice?

Može li malo više da objasniš postupak. Na početku mi odmah traži broj telefona i adresu
Adresu sam uneo jednog hotela u Kairu, a broj tel ubacio iz fake generatora. Nekoliko brojeva nije prošlo u početku, međutim 3.,4. je prihvaćen. Nije mi prihvatao naš broj telefona.
Preporučujem da adresu odabereš iz mape, pošto onda ti automatski ubaci district I sve ostalo ispod.

Meni nije prvi put ovo da radim ali se izgleda promenilo.

Please note, Prepaid and Virtual Cards and not eligible for Prime subscription.​

Koristio ranije virtuelne kartice bez problema.

@S03 jel ima neko setovanje za Amazon.eg u Smart DNS posto mi prepoznaje da koristim proxy, ti si napisao da ti radi?
Da pojasnim pusta mi recimo LOTR seriju, pusta novi film Red ali nece seriju Secret Level.

EDIT
da odgovorim sebi i koga jos bude zanimalo.
Izabere se neka EU drzava za Amazon Prime u settingsu Smart DNS.

Poslednja izmena:
Ja sam sinoc to radio i morao je Egiptski broj prilikom prijave.
Moze bilo koji fake sa neta, ne salje proveru na taj broj.
Kad se zavrsi prijava se ubaci nas broj i onda salje proveru i sve bude ok.
Meni takodje nije hteo virtuelnu karicu da prihvati(Visa/MC) pa sam stavio normalnu, sto je nebitno jednom naplati za godinu.
A kad ne budem vise hteo otkazem i cao.
Samo jos nisam provalio kako se brise kartica sa accounta, imam ih sad nekoliko koje sam isprobavao.

Ja sam sinoc to radio i morao je Egiptski broj prilikom prijave.
Moze bilo koji fake sa neta, ne salje proveru na taj broj.
Kad se zavrsi prijava se ubaci nas broj i onda salje proveru i sve bude ok.
Meni takodje nije hteo virtuelnu karicu da prihvati(Visa/MC) pa sam stavio normalnu, sto je nebitno jednom naplati za godinu.
A kad ne budem vise hteo otkazem i cao.
Samo jos nisam provalio kako se brise kartica sa accounta, imam ih sad nekoliko koje sam isprobavao.
Pa vrlo moguce da je od Avgusta do ovog trenutka promenjeno o tome nisam razmisljao. Kako je situacija dinamicna sa ovim servisima ne cudi me.

Ja sam u novembru platio virtuelnom, visa, banca intesa. Prošlo bez problema

Probao sa našim brojem telefona i ne prolazi. Može samo proba 7 dana i to je to

Pokušaj sa fake brojevima, vredi iscimati se

Znam da je pisano milion puta,ali sada ne mogu da nađem,koje su beše opcije za Disney+?
Hvala.

Probao sa našim brojem telefona i ne prolazi. Može samo proba 7 dana i to je to
Egipat nema 7-dnevnu probu. Na kojem Amazonu si? Ne možeš se registrovati na primevideo.com nego na amazon.eg
Znam da je pisano milion puta,ali sada ne mogu da nađem,koje su beše opcije za Disney+?
Hvala.
nema vise metoda, moglo je preko Google Playa plaćanja pa su ukinuli pre godinu-dve, pa je bilo moguće preko Applea, ali je i to ukinuto pre par meseci (za nove korisnike).

Egipat nema 7-dnevnu probu. Na kojem Amazonu si? Ne možeš se registrovati na primevideo.com nego na amazon.eg

nema vise metoda, moglo je preko Google Playa plaćanja pa su ukinuli pre godinu-dve, pa je bilo moguće preko Applea, ali je i to ukinuto pre par meseci (za nove korisnike).
Znači nešto sam se zeznuo. Sada vidim da na ovoj stranici ima opcija godišnje i mesečne uplate. Znači ovde verifikujem broj telefona i unesem karticu i to je to?

Stalno mi prijavljuje ovu grešku kada upisujem adresu
Error: Your billing address does not match the Prime program you are signing up for. You will require a local billing address to sign up for Prime in Egypt.
Upisujem adresu iz Egipta

Danas, nakon mesec dana koriscenja servisa Amazon Prime, samo su me obavestili da je obustavljena usluga. Preplata uzeta u novembru preko Poljske na godinu dana.
Da li sam trebao da koristim preko VPN-a?

Vrh Dno