Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Ja uzeh D+ Hulu za 2.99usd na BF ali me reklame izludese pa i ne koristim.
Sta god da gledam od serija subjektivni osecaj da traje duplo duze zbog reklama :(
Znaci bindzovanje zaboravi.

Zato sam Prime i ugasio. Nije katastrofa puno, ali da plaćam da gledam reklame neću.

Platio bih ga max 50% trenutne cene za takvu uslugu.

@PapaBear66 Pa nema reklama ako koristiš Disney+ bez VPN-a u Srbiji. Meni ni jednom nije izašla reklama.

Na hulu imam reklame. Otripilike 4 min po epizodi serije (ili oko 5 minuta po filmu).

Smart DNS uglavnom, vpn samo za neke stvari.
Znam da D+ ako je srpska IP nema reklame ali je druga videoteka itd
Hulu ima 4-5min ali podeljeno na po 1:20 pa mi prekida epizodu x puta, neznam nekako mi to kvari dozivljaj.
Pustim Stremio i gledam ko covek :)

Uzeo i ja egipatski Prime. Radi i Prime Gaming. Preko Poljske nije išlo nikako...

Sad malo da upadnem sa drugom temom. RTCG pokrenuo svoju verziju RTS Planete, besplatno je ali za strani sadržaj je potreban VPN. Vidim da ima i ponešto od stranih filmova i serija, pa koga zanima.
Iznenađujuće je da su odmah pustili app na sve poznatije OS (Android TV, Apple TV , VIDAA, WebOS...)

Sad malo da upadnem sa drugom temom. RTCG pokrenuo svoju verziju RTS Planete, besplatno je ali za strani sadržaj je potreban VPN. Vidim da ima i ponešto od stranih filmova i serija, pa koga zanima.
Iznenađujuće je da su odmah pustili app na sve poznatije OS (Android TV, Apple TV , VIDAA, WebOS...)

Aplikacija za Android TV identična kao RTS Planeta i Move Smart od Supernove

Sve to radi ista firma, domaći proizvod iz Mostara, more screens.

Da, 'prodali' su aplikaciju mnogima. Ima bar 10+ ovakvih aplikacija koje isto izgledaju.

Bravo za ovo,ima i za firetv na Amazonu 😉

Poslednja izmena:
Interesuju me da li je sadržaj prevedan sa srpski ili hrvatski za Amazon Prime, Netflix, Disney +...? Za MAX znam da ima na srpskom.

Prime ima nešto malo, Netflix oko 90% je prevedeno na hrvatski a Disney+ ništa.

Da ste malo pogledali Amazon, videli bi ste da ima i prevedenih i sinhronizovanih sadržaja (Mr.Beast, Transilvanija... ) A, ako Vam ja širim neistine, ne čitajte moje postove i rešili ste problem.

Od kud Beast Games sa srpskim audio i titlovima?

Jel ovo početak malo veće lokalizacije?

Uzeh i ja egipatski Prime na godinu dana, pa da vidimo koliko ce da traje.

Ima negde tutorijal za Egipat i Prime? Probao sam jednom i nije uspelo.

Ako se ništa nije menjalo pošto sam ja pre više od pola godine uzeo, samo preko ovog linka otvoriš normalno nalog (ne treba VPN): https://www.amazon.eg/-/en/prime i pokreneš Prime pretplatu. U okviru nje je i Video. Potrebna je neka adresa iz Egipta, naša kartica ide normalno. Ako je broj telefona (koji je isto neophodan) vezan za neki drugi account, trebaće ti novi br. Možda može i postojeći, ali ja nisam hteo da rizikujem da prepoznaju da je postojeći account već registrovan na drugi region pa da ne dozvole registraciju egipatskog, tako da sam sa drugim brojem tel odradio.

Uspeo,samo sam morao menjati karticu.

Ako nekome znači, meni preko Poljske nije nikako moglo aktivirati Prime Gaming, preko Egipta je odmah proradilo...

Btw, mislim da je vrijeme da Prime Video dobije zasebnu temu?

Ma ne,ista banka. Internet kartica nije htela pa vezao drugu deviznu. Doduse,ja vec imam nalog na koji je vezana ta kartica i mobilni. Sad sam dodao i drugi mobilni i drugu karticu pa je proslo.

Trajace ti sigurno do isteka pretplate :D
Ja preko Poljske imao vec dve pretplate, sad ce za koji mesec i treca :D
VIdeh da su nekim ljudima ukidali naloge ili trazili neke dokaze, pa reko zato.

Inace, kako sam ja odradio. Na postojeci Amazon nalog dodao novu (egipatsku) adresu, sa nekim izmisljenim egipatskim imenom, adresom hotela i svojim brojem telefona. Onda otvorio amazon.eg, nasao link do Prime-a, ponudio mi EG cenu, platio vec povezanom karticom kojom sam placao u drugim regionima i to je to.

Nego, od cega zavisi sadrzaj na Prime-u? Mislim da sam negde procitao (mozda bas na ovoj temi) da zavisi iz koje zemlje se kacite na platformu, iz cega zakljucujem da kad bih preko VPNa izigravao npr UK, da bih dobio drugi sadrzaj, doduse u njihovom slucaju bih dobijao i reklame?

Da, zavisi od zemlje iz koje pristupaš. Kad se upali VPN, pokazuje sadržaj te zemlje. Ja se konektujem na Holandiju npr i radi. Nisam primetio reklame.

Gde mogu da vidim izbor naslova na Amazon prime ukoliko kupim preko egipta, i da li je to dovoljno ili trebam da koristim vpn za neku drugu zemlju i koju biste mi preporucili?

Ne znam pouzdan izvor za katalog baš za Egipat. Ako te interesuje neki konkretan naslov, možeš da vidiš na wherecaniwatchthis gde ima da se strimuje i na kom servisu.
Jedino jeftino je u Egiptu i Poljskoj koliko sam skontao ovde iz teme. Ima i srpska pretplata, ali mislim da se ne isplati.

Dovoljna ti je egipatska, pa ako hoćeš katalog neke druge zemlje, možeš uz vpn.

Nazad
Vrh Dno