Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Taj prvi je samo interfejs za Justwatch, tj. na malo drugačiji način prezentira podatke koje uzima od njega.

Da li još uvek može da se kupi godišnja pretplata za amazon prime preko egipta?

VIdeh da su nekim ljudima ukidali naloge ili trazili neke dokaze, pa reko zato.

Inace, kako sam ja odradio. Na postojeci Amazon nalog dodao novu (egipatsku) adresu, sa nekim izmisljenim egipatskim imenom, adresom hotela i svojim brojem telefona. Onda otvorio amazon.eg, nasao link do Prime-a, ponudio mi EG cenu, platio vec povezanom karticom kojom sam placao u drugim regionima i to je to.

Nego, od cega zavisi sadrzaj na Prime-u? Mislim da sam negde procitao (mozda bas na ovoj temi) da zavisi iz koje zemlje se kacite na platformu, iz cega zakljucujem da kad bih preko VPNa izigravao npr UK, da bih dobio drugi sadrzaj, doduse u njihovom slucaju bih dobijao i reklame?
Ja koristim sa usa vpn i nema reklama

Jel ima neko jos problem sa Hulu?
Pusta da se ulogujem ali nista ne mogu da pustim stalno prepozna proxy ili VPN.
Koristim Smart DNS postavljen na ruteru, pokusavam sa Expressvpn i sa Smart DNS aplikacijom nista nece :(
To mi se desava na Shield TV 2017 i 2019 od kad sam updatovao na v9.2 ako to ima neke veze ili je slucajnost.

Jel ima neko jos problem sa Hulu?
Pusta da se ulogujem ali nista ne mogu da pustim stalno prepozna proxy ili VPN.
Koristim Smart DNS postavljen na ruteru, pokusavam sa Expressvpn i sa Smart DNS aplikacijom nista nece :(
To mi se desava na Shield TV 2017 i 2019 od kad sam updatovao na v9.2 ako to ima neke veze ili je slucajnost.
Malopre gledao Abbott Elementary na Hulu, Windscribe VPN (Chicago server). Imam i smartdns

Radi na kompu bez problema, znaci mora da je do uredjaja.

Da li postoji jeftinija varijanta za Amazon Prime Video tipa preko turskog AppleStore-a, da li zna neko?

jeftinjie od 100rsd mesecno preko poljaka ili jos manje preko egipta?

Imam problem sa Amazon Prime, tj aktiviranjem Prime gaming. Aktivirao sam PL verziju Prime, ali kad pokušam da aktiviram gaming stalno mi izbacuje grešku iako uje broj odavno ubačen.

Ima li neko slično iskustvo? Radim sve iz EU. Skinulo mi je oko euro za Prime Gaming

i prime.png

Pričali smo ovde o tome da ne radi više Prime Gaming za nove korisnike preko Poljske, ali radi preko Egipta (koji je svakako i jeftiniji, 5e godina)

Da, meni se to dogodilo. Aktivirao egipatski Prime I bez problema radi i Gaming, .a kako sam iz HR nemam ni poljski katalog, što vrijedi za EU zemlje...

Ako imas egipatski Prime dali istiot vredi i za Gaming ili mora da se doplati za Gaming?

Dali procedura je ista kao Prime Video?

Ja sam uzeo egipatski prime, ali nisam mogao da aktiviram gaming, izbacivao neku grešku.
Moraću da probam ponovo, pa ako opet neće da bacim ovde screenshot, možda je neko imao isti problem i rešio.

Izgleda da je do starih i novih korisnika i da su poljska i egipat obrnuti.
Ja kao stari, aktiviram na poljskoj sve bez problema, ali na egiptu ni da cuje gaming.
Preferiao bih cak egipat jer me ubise poljske reklame.

Ja sam migrirao sa turskog na poljski i izgubio gaming. Nakon mjesec dana aktivirao egipatski i Having proradio...

Nazad
Vrh Dno