Zamoio bih te da napises link tog sajta "wherecaniwatchthis" (ako ga ima). Google ne prikazuje toAko te interesuje neki konkretan naslov, možeš da vidiš na wherecaniwatchthis gde ima da se strimuje i na kom servisu.
Zamoio bih te da napises link tog sajta "wherecaniwatchthis" (ako ga ima). Google ne prikazuje toAko te interesuje neki konkretan naslov, možeš da vidiš na wherecaniwatchthis gde ima da se strimuje i na kom servisu.
Hvala ti drug za link.Baš čudno da ne izbacuje: https://www.wherecaniwatchthis.tv/
Za kupovinu ne treba VPN.Gde mogu da vidim izbor naslova na Amazon prime ukoliko kupim preko egipta, i da li je to dovoljno ili trebam da koristim vpn za neku drugu zemlju i koju biste mi preporucili?
HvalaZa kupovinu ne treba VPN.
Ja koristim sa usa vpn i nema reklamaVIdeh da su nekim ljudima ukidali naloge ili trazili neke dokaze, pa reko zato.
Inace, kako sam ja odradio. Na postojeci Amazon nalog dodao novu (egipatsku) adresu, sa nekim izmisljenim egipatskim imenom, adresom hotela i svojim brojem telefona. Onda otvorio amazon.eg, nasao link do Prime-a, ponudio mi EG cenu, platio vec povezanom karticom kojom sam placao u drugim regionima i to je to.
Nego, od cega zavisi sadrzaj na Prime-u? Mislim da sam negde procitao (mozda bas na ovoj temi) da zavisi iz koje zemlje se kacite na platformu, iz cega zakljucujem da kad bih preko VPNa izigravao npr UK, da bih dobio drugi sadrzaj, doduse u njihovom slucaju bih dobijao i reklame?
Malopre gledao Abbott Elementary na Hulu, Windscribe VPN (Chicago server). Imam i smartdnsJel ima neko jos problem sa Hulu?
Pusta da se ulogujem ali nista ne mogu da pustim stalno prepozna proxy ili VPN.
Koristim Smart DNS postavljen na ruteru, pokusavam sa Expressvpn i sa Smart DNS aplikacijom nista nece
To mi se desava na Shield TV 2017 i 2019 od kad sam updatovao na v9.2 ako to ima neke veze ili je slucajnost.
4.70€ je godišnja pretplata direktno preko Egipta (ili 0.50€/me)Da li postoji jeftinija varijanta za Amazon Prime Video tipa preko turskog AppleStore-a, da li zna neko?
Na koju foru se aktivira?4.70€ je godišnja pretplata direktno preko Egipta (ili 0.50€/me)
Na koju foru se aktivira?
Moze odmah godisnja pretplata? Prolazi nasa kartica?
Otvoriš račun (ili se prijaviš sa postojećim), dodaš egipatsku adresu, a broj telefona može srpski. I to je to. Ne treba vpn.
DaMoze odmah godisnja pretplata? Prolazi nasa kartica?
Znači egipatski. Ok. Hvala na brzom odgovoruPričali smo ovde o tome da ne radi više Prime Gaming za nove korisnike preko Poljske, ali radi preko Egipta (koji je svakako i jeftiniji, 5e godina)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari