Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Ne.
Jesu ti vratili pare?

Danas, nakon mesec dana koriscenja servisa Amazon Prime, samo su me obavestili da je obustavljena usluga. Preplata uzeta u novembru preko Poljske na godinu dana.
Da li sam trebao da koristim preko VPN-a?
da nisi mozda uzeo samo trial od mesec dana? To sigurno nude, ali bi pretplata trebala da se nastavi automatski ako ne otkazes. Mozda nema love ili odbijena kartica

Izabrqo sam opciju od 12 meseci. Skinuli su oko 12€ posle konverzoje, pretplata je bila oko 49-50 zlota.
Pare nisu vracene…

Moguće da su i oni krenuli da stežu kaiš, kao i većina ostalih striming servisa, mada meni je relativno skoro drugi put zaredom naplatio godinu dana za 49 zlota i za sada mi radi normalno. Čak sam nedavno i Prime Gaming aktivirao :)

Meni Egipćani danas zaključali Amazon nalog, za otključavanje traže sve moguće podatke uključujući izvod iz banke/sliku kartice sa ličnom kartom...

Screenshot 2024-12-20 at 22.47.45.png

Pa dobro 500din da uizgubimo nije strasno.

I meni ugasen prime na turskom nalogu

I meni ugasen prime na turskom nalogu
Proveri karticu, NLB je napravio problem sa karticama, moraju se "aktivirari" ponovo, podigao sam 500 din na bankomatu i proradilo je ponovo plaćanje na internetu. Dakle nije sve do turskog amazona bila u mom slučaju. Sad radi.

Proveri karticu, NLB je napravio problem sa karticama, moraju se "aktivirari" ponovo, podigao sam 500 din na bankomatu i proradilo je ponovo plaćanje na internetu. Dakle nije sve do turskog amazona bila u mom slučaju. Sad radi.
Vratili su pare za taj mesec i za onaj pokusaj ponovne aktivacije.Inace raif karticom je bilo aktivirano

Imam MAX preko oriona. Da li je još neko primetio da više ne može da se pusti dolby vision sadržaj? Čitao sam da su promenili nešto oko paketa u americi, ali mi se čini da do skoro nisam imai problema. Ili nisam primećivao.

Imam MAX preko oriona. Da li je još neko primetio da više ne može da se pusti dolby vision sadržaj? Čitao sam da su promenili nešto oko paketa u americi, ali mi se čini da do skoro nisam imai problema. Ili nisam primećivao.
Dolby Vision, HDR10 i 4K su dostupni samo u Premium paketu, a koji nije u ponudi nijednog operatera.

Dolby Vision, HDR10 i 4K su dostupni samo u Premium paketu, a koji nije u ponudi nijednog operatera.
Ono što mi je čudno kakvi su to ugovori kada ti usred UO promene faktički paket... Mislim, nisam pravnik, ali ne znam kakve to ugoovore potpisuju operateri kada je to moguće.

Sve mi lici da su oni Max dobili u okviru HBO paketa gratis, pa onda i ne mogu da se bune ako se promeni nesto.
Poklonu se u zube ne gleda.

@CamBieL promašio si temu. ovo je tema za MAX, prelistaj je natenane

Pokušao sam juče da iznajmim UHD film na Prime (Poljska), međutim, nisam uspeo, jer mi traže da plaćanje bude poljskom karticom.

Videću kako će da bude u septembru kada ističe godišnja pretplata.

Pokušao sam juče da iznajmim UHD film na Prime (Poljska), međutim, nisam uspeo, jer mi traže da plaćanje bude poljskom karticom.

Videću kako će da bude u septembru kada ističe godišnja pretplata.
Da li ima drugih opcija plaćanja ili samo karticom? Čudno mi je da ne podržavaju amazon pay

Nemam definisana druga sredstva plaćanja.
Service area restriction
Piše da adresa u navedenom sredstvu plaćanja mora biti ispravna adresa u Poljskoj i da platna kartica mora biti izdata u Poljskoj.
Kada probam da dodam drugo sredstvo plaćanja nudi mi da dodam kreditnu ili debitnu karticu.
Za sada sam se snašao (torrent).

Nemam definisana druga sredstva plaćanja.
Service area restriction
Piše da adresa u navedenom sredstvu plaćanja mora biti ispravna adresa u Poljskoj i da platna kartica mora biti izdata u Poljskoj.
Kada probam da dodam drugo sredstvo plaćanja nudi mi da dodam kreditnu ili debitnu karticu.
Za sada sam se snašao (torrent).
imas opciju rentanja novih filmova i na youtube

Mislim da to ne funkcioniše u Srbiji. Jedino da se poveže VPN-om na Hrvatsku ili Bosnu da iznajmi po donekle nižoj ceni pa onda da gleda bez VPN-a.

Cena je bila 9,90 zlota, za HD/UHD kvalitet.

Two Towers (extended version)

Jel radi još registracija za Prime Video preko Egipta za 500 din?

Šta još može da se kupi ovako jednostavno i ovako jeftino?

viber-image-2025-01-09-08-20-15-909.jpg

Slabo šta. Ima Netflix Nigerija (vidi netflix temu) ali oni imaju povremena otkazivanja. Mogao je pre Disney+ preko Apple uređaja, ali sad to više nema za nove korisnike.

Vrh Dno