Neko je okačio "Dont Be a Menace 1996" 1080p BluRay X264. Ljudi, ponovo se smejah iz celog srca. To je bilo vreme kada smo se ložili na crnačke komedije. Preporuka za razbibrigu i neko bezbrižno detinjstvo![]()
U sveopštoj poplavi raznog smeća ove godine, Heretic je odličan film.Ma isto gledate obojica kao ja i ista pitanja su vam se pokrenula kao meni.
Tacno tako. Ona je spomenula na pocetku filma ako se dobro secam da bi
u sledecem zivotu htela da bude leptir. Jos jedan od nacina na koji to moze da se protumaci, posto je i ziva i mrtva (jer leptir, jelte) je da su ostavili prostora i reinkarnaciji kao ultimativnoj utehi svih religija. Ona, iz dva razlicita zivota.
Ili mozda usled uboda u stomak pocinje da vidi kraj koji se priblizava referencom na leptira.
Mozda je ipak film u dobroj meri ispunio svoj potencijal 😁
Nije loš film. Nikad nisam imao neko mišljenje o Grantu kao glumcu, a i njegovi filmovi daj bože da sam odgledao dva-tri i to sve neke romantične komedije. Ajde da kažemo da je ovde odradio korektan posao, malo je izašao iz tog "sladunjavog" fazona.
Uh.. da da.. Ozbiljan horor!Moje drugo gledanje. Čista osmica, u momentima i desetka.
U suštini jedan od boljih horor filmova. Ne nužno najstrašniji, ko traži samo to ima ih daleko boljih.
Američki remake nisam za sad gledao..
![]()
Isto kao McConaughey. Garant niko od nas ovde nije mislio da je sposoban da glumi bilo šta osim frajera u romkomima i onda dodje True Detectiv 🤐. Mada je imao pre toga isto tako 5-6 normalnijih uloga, Frailty npr. ozbiljan film.Има Hugh Grant у задњих 5-6 године већ пар улога које одступају од његових почетака и сладуњавих рола, испаде да није лош глумац уопште.
Glumio je on dobro i u U-571. Ona njegova uloga noob-kapetana podmornice je bila poprilicno dobro iznesena uloga za zahteve i tip filma.Isto kao McConaughey. Garant niko od nas ovde nije mislio da je sposoban da glumi bilo šta osim frajera u romkomima i onda dodje True Detectiv 🤐. Mada je imao pre toga isto tako 5-6 normalnijih uloga, Frailty npr. ozbiljan film.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari