Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo iskopiram link, nisam ni obratio paznju da je preveden naslov , do skoro bese sve na nemackom :)

Poslednja izmena:
Ovo sa IMDB-em je sada jos gore...
Zar nije moglo sa originalnim titlovima na EN da se odradi linkovanje nego ovaj krindz na srpskom?

+1

Moze da bude korisno u smislu - upecam film na tv negde na pola filma i hocu da ga potrazim na imdb za kasnije gledanje.
Kucanje naslova na srpskom je kod mene barem uvek radilo.
Engleski naslovi bi bili bolji, mada sta je sa filmovima sa francuskim, spanskim, italijanskim, japanskim naslovima onda? 😁

Idealni bi bili originalni naslovi na njihovim maticnim jezicima. Zbog lakse pretrage.

Upravo to, originalni naslov. Ne može nam čovek udovoljiti pa to ti je 🙂

^
Odgledaj kec i dvojku, odlicni su. Ima i remasterizovane verzije.
Trojku preskoci.

Сва 3 треба одгледати, цела трилогија вреди пажње, јер појединачно су добри, заједно одлични.
Иначе нисам видео да је Енглески наслов тако да од експеримента нема ништа😂.
Боље и срспки него немачки наслови

Neko je okačio "Dont Be a Menace 1996" 1080p BluRay X264. Ljudi, ponovo se smejah iz celog srca. To je bilo vreme kada smo se ložili na crnačke komedije. Preporuka za razbibrigu i neko bezbrižno detinjstvo :)

Kada bih morao da zamislim Minju Subotu u hororu, to bi bio Hju Grant u Heretic. Film počinje dobro i ima potencijala da završi vrhunski, ali na kraju ispade zbrzano i prosek. No, i takav je i više nego gledljiv. 7,5/10. Inače film nije ni prošao pored horora. Valjda zbog Hjua i one njegove pitome face.

Napaljeni ulicari, tako su se zvali kod nas. Da obavezno stivo narocito za ove novije generacije jer ovo vise ne bi smeli da snime sad pa da im daju budzet od 3 milijarde.

Emmanuelle Seigner iz Frantic i Bitter Moon. :love:

Polanski je uvek imao fetis na nju a nije jedini, zato je i ozenio.

Tako i treba. Pricaj srpski da te ceo svet razume ;)

Ma isto gledate obojica kao ja i ista pitanja su vam se pokrenula kao meni.

Tacno tako. Ona je spomenula na pocetku filma ako se dobro secam da bi
u sledecem zivotu htela da bude leptir. Jos jedan od nacina na koji to moze da se protumaci, posto je i ziva i mrtva (jer leptir, jelte) je da su ostavili prostora i reinkarnaciji kao ultimativnoj utehi svih religija. Ona, iz dva razlicita zivota.
Ili mozda usled uboda u stomak pocinje da vidi kraj koji se priblizava referencom na leptira.

Mozda je ipak film u dobroj meri ispunio svoj potencijal 😁
U sveopštoj poplavi raznog smeća ove godine, Heretic je odličan film.

Očekivao sam neki krvav ratni film pa i nešto poput "Mosta na reci Kvaj". Svakako nisam računao da se radi o vojnim tetkicama.
I tako Japanci pogubiše rat. Nisu mogli da pobede tetkice pa im se pridružili.

Nije loš film. Nikad nisam imao neko mišljenje o Grantu kao glumcu, a i njegovi filmovi daj bože da sam odgledao dva-tri i to sve neke romantične komedije. Ajde da kažemo da je ovde odradio korektan posao, malo je izašao iz tog "sladunjavog" fazona.

Nije loš film. Nikad nisam imao neko mišljenje o Grantu kao glumcu, a i njegovi filmovi daj bože da sam odgledao dva-tri i to sve neke romantične komedije. Ajde da kažemo da je ovde odradio korektan posao, malo je izašao iz tog "sladunjavog" fazona.

Scenarista gledao intervju gde se Hju Grant žalio što mu stalno nude samo sve isti tip uloga, pa je napisao ovaj scenario sa idejom da Grant glumi u filmu.

Има Hugh Grant у задњих 5-6 године већ пар улога које одступају од његових почетака и сладуњавих рола, испаде да није лош глумац уопште.

Има Hugh Grant у задњих 5-6 године већ пар улога које одступају од његових почетака и сладуњавих рола, испаде да није лош глумац уопште.
Isto kao McConaughey. Garant niko od nas ovde nije mislio da je sposoban da glumi bilo šta osim frajera u romkomima i onda dodje True Detectiv 🤐. Mada je imao pre toga isto tako 5-6 normalnijih uloga, Frailty npr. ozbiljan film.

Феноменални Адам Сендлер, баш сам се исмејао, политички некоректан, пун добре музике, и са heartwarming крајем. Ко га воли (мислим да вас нема пуно овде), препорука.

Vidiš, za razliku od pojedinih glumaca, naročito "komedijaša" meni je Sandler sasvim OK i ako ništa drugo deluje mi neusiljeno.

Isto kao McConaughey. Garant niko od nas ovde nije mislio da je sposoban da glumi bilo šta osim frajera u romkomima i onda dodje True Detectiv 🤐. Mada je imao pre toga isto tako 5-6 normalnijih uloga, Frailty npr. ozbiljan film.
Glumio je on dobro i u U-571. Ona njegova uloga noob-kapetana podmornice je bila poprilicno dobro iznesena uloga za zahteve i tip filma.

A o Sandleru se slazem sa
1734436088930.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno