odlicna crna komedija
Ima elemenata oba zanra , nije bas samo trilerJel Heretic (2024) horor ili psiho triler, gledao neko? Pitam da li da gledam sa gospođom. Može da podnese ovo drugo al' horore nikako.
Ne gresis. Okarakterisao bih ga kao deciji horor (sve se vrti oko par deteta, a i eto kao horor je, mada sam gledao strasnije komedije).Meni je u sećanju da nije uoptšte strašan ili grešim?
Odgledao, hvala. Nije loš, solidna gluma, lepo uslikan, mada ne vidim smisao te silne dekonstrukcije religije ako se onako završio, osim akoIma elemenata oba zanra , nije bas samo triler
I meni je bio odličan, pa sam kasnije pročitao i knjigu. Osim što postoji i američka verzija filma, postoji i serija koja nije bila uspešna, pa je otkazana nakon jedne sezone. Ona za razliku od filmova, nije baš pratila priču iz knjige.^ Eto vidiš, tebi je nikakav a meni je odličan, da sam tako dobre volje kao ti dao bih mu i 8.5/10 ali volim da budem odmeren.
Надам се да ћете уживати, као и ја
Na slici Nikol izgleda sa ovom kosom kao na pocetku karijere, puckica...Nisam ispratio celu filmografiju Hugh Grant-a, ali bih rekao da je u ove vode ušao sa (ko nije gledao sve od njega u zadnjih 5 godina, neka ne otvara, pošto je u sustini spoiler):
![]()
Mislim da je vise ono sto zovu "britanskim sharmom". Ima akcenat, tu neku stidljivu, nenapadnu facu, lepu frizuricu... Evo i ja sad odgledao film i glumi isto kao sto je glumio u romcomovima, samo sto ne fura tu sladunjavo smotanu personu sa kojom je izgradio karijeru. Devojke su izvele bolji posao od njega, i jedna ili obe (sto da ne) bi mogla/e da ima ozbiljnije uloge u bliskoj buducnosti. Film pokrece zanimljivu temu i fino je oni diskutuju. No potencijal koji je film imao ostaje nekako nedostignut.@banexbanex Hugh Grant je sa svojim bebeće plavim očima i ostatkom pojave bio u mlađim danima savršen za romcomove pa mu je to i odredilo dobar deo karijere.
Ali je sposoban glumac i to se i vidi, biće od njega još zanimljivih uloga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari