Za twisted metal bas i nisu pogodili jer je bio dosta mracniji i ludji, barem one prve 3 igre. Preovladavala je odlicna metal muzika, uz par elektronskih numera.
Ne mislim da nije za mladje od 18 godina jer je vecina likova u seriji jako mlada, dakle ciljaju tu publiku. Svi zivimo u vremenima kada je mnogo gadnije nasilje dostupno na drustvenim mrezama, kamo li neka limunada serija sa ne bas najboljom izvedbom pa.. bilo cega.
Serija je meni jako losa. Likovi koji nisu nista posebno - ovaj izgubio roditelje, ovoj brat bio sve... tipicne tuzne pricice koje bi trebale da daju neku dubinu i karakter nekom liku.
Sweet tooth je u seriji manijakalan, ali na neki uvrnuti nacin cak i dobar batica. Sto se apsolutno kosi sa mojom percepcijom iz igara, gde je on bio ultimativno zlo, kao slenderman sa tjunovanim kombijem - cover na pakovanjima igara, lik koga zelis da otkljucas. Spominje on u seriji i masakre, i nacine na koje je ubijao, ali sam se smorio od cekanja i nakon 4-5 epizoda digao ruke jer je on bukvalno to - glupi klovn.
Agent stone bi trebalo da je mladji koliko se secam sa koncept art-ova za igru i promo materijala. No on je manje vise pogodjen sto se tice karaktera.
A koliko je uzasan onaj glavni lik, crnja sa imprezom, auuu majko moja.