Јесу ли дозволили сад да се отварање мобилног или електронског банкарства за рачун са основним услугама отвори онлајн кли мора још увек у пословницу?
Biće odlično ako budu sve završili sutra (u šta sumnjam).Trenutno ni skuplje račune nije moguće ugovoriti onlajn, unapređuju sistem (tj. prelaze na novu ebank apl)
Koji je krajnji rok za zavrsetak tih radova uopste?Biće odlično ako budu sve završili sutra (u šta sumnjam).
Obično to bude par dana, eventualno tokom praznika (da se sve ispegla). Očigledno da ni oni ne znaju krajnji rok za sve ovo.Koji je krajnji rok za zavrsetak tih radova uopste?
Google Store - NLB PayUklonjen je NLB Pay sa PlayStore-a.Pogledajte prilog 470782
Kod mene na PlayStore pronalazi app uredno bar preko smartfona
Znam, ovo moje iznad je bila ironicna informacija. Pored svih problema, oni objavljuju novi sajt…Uveliko je već prisutan novi dizajn, ali korisnike više brine nedostupnost platnog prometa i korišćenje platnih kartica.
Novi dizajn je Out since months, oni ga tek danas Announce xDNLB komercijalna predstavila je novi sajt 🙂
Pogledajte prilog 471150
Ja vidim opcije za kartice i plaćanja, i na sajtu i u mKlik aplikaciji (iOS). Nije radilo pre 10-ak dana ali u skorije vreme je ok. Ako si na to mislio.Uveliko je već prisutan novi dizajn, ali korisnike više brine nedostupnost platnog prometa i korišćenje platnih kartica.
Zapravo, mislio sam na samu upotrebu kartica i knjiženje kartičnih transakcija (neproknjižene rezervacije i Visa Direct instant transfer protokol gde klijenti još uvek čekaju na ručno knjiženje svog povučenog novca sa PayPal-a, a obično ide automatski), kao i naloge za uplatu, odnosno prilive po osnovu uplatnica.Ja vidim opcije za kartice i plaćanja, i na sajtu i u mKlik aplikaciji (iOS). Nije radilo pre 10-ak dana ali u skorije vreme je ok. Ako si na to mislio.
Ahahahha, samo Visa...Pogledajte prilog 471434
One Eternity later...
Jel ovo google pay?Pogledajte prilog 471434
One Eternity later...
DaJel ovo google pay?
YeJel ovo google pay?
Visa im je trenutno PriorityAhahahha, samo Visa...
Visa im je trenutno Priority
Urnisali su Core platnog sistema, nikakve uplate se ne knjiže automatski, mora Agenti da se jure da 'bi se npr.. neka uplata sa PPa proknjižila, takođe Uplate na ATM-u nisu moguće.Janezi uništiše banku koja je u pojedinim situacijama godinama unazad bila ispred svih (otvaranje uz elektronski potpis i digitalna beskontaktna debitna kartica).
Uplata/e na ATM nije moguća
Radilo je sve normalno dok nisu krenuli u skrnavljenje ovaj.. Unapređivanje samog sistema.Zar uplata na ATM više ne funkcioniše?
E prvi put da i ja imam srece. Nudili mi visu ili master. Rekla zena na salteru, bolje vam visa. Ja kao ajde, svejedno mi je, samo da nije dina😅Ye
Visa im je trenutno Priority
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari