Šta je novo?

Komercijalna banka

Isto sam juce imao problem sa placanjem dina karticom. Prvi put je odbijena, drugi put je uspela transakcija. Danas nisam imao problema sa placanjem.
E-banking nije bilo problema sa radom.

Јесу ли дозволили сад да се отварање мобилног или електронског банкарства за рачун са основним услугама отвори онлајн кли мора још увек у пословницу?

Јесу ли дозволили сад да се отварање мобилног или електронског банкарства за рачун са основним услугама отвори онлајн кли мора још увек у пословницу?

Trenutno ni skuplje račune nije moguće ugovoriti onlajn, unapređuju sistem (tj. prelaze na novu ebank apl)

Verovatno ti nije obrisan cache. Povučen je iz repozitorijuma. Nema ga ni za naš, niti za US region.

Uveliko je već prisutan novi dizajn, ali korisnike više brine nedostupnost platnog prometa i korišćenje platnih kartica.

Uveliko je već prisutan novi dizajn, ali korisnike više brine nedostupnost platnog prometa i korišćenje platnih kartica.
Znam, ovo moje iznad je bila ironicna informacija. Pored svih problema, oni objavljuju novi sajt…
Danas sam imao problem sa mbank aplikacijom na ios.
Odjavila me i trazi nove aktivacione kodove. Kaze zena iz call centra (vrlo ljubazna), ma mora da ste slucajno obrisali aplikaciju 😂
Sada je sve okej

Ja vidim opcije za kartice i plaćanja, i na sajtu i u mKlik aplikaciji (iOS). Nije radilo pre 10-ak dana ali u skorije vreme je ok. Ako si na to mislio.

Ja vidim opcije za kartice i plaćanja, i na sajtu i u mKlik aplikaciji (iOS). Nije radilo pre 10-ak dana ali u skorije vreme je ok. Ako si na to mislio.
Zapravo, mislio sam na samu upotrebu kartica i knjiženje kartičnih transakcija (neproknjižene rezervacije i Visa Direct instant transfer protokol gde klijenti još uvek čekaju na ručno knjiženje svog povučenog novca sa PayPal-a, a obično ide automatski), kao i naloge za uplatu, odnosno prilive po osnovu uplatnica.

Meni još uvek nije proknjižen Paypal instant transfer od 8. Decembra, pozvao da vidim šta se dešava i ukratko je ovako išao razgovor:
  • Radimo na unapredjenju kartičnog sistema. Ne rade PayPal transferi.
  • Meni nije stiglo nikakvo obaveštenje o tome, ne bih povukao pare da sam znao.
  • Pa nismo slali obaveštenja.
  • Da li znate okvirno kada će se ovaj problem rešiti?
  • Radimo na tome, nadamo se što pre. A da Vas utešim čekaju ljudi na transfer još od 4. Decembra, čisto da znate da nije Vama najgore.
  • U redu, sačekaću… Prijatno.

I prekinem malo šokiran ali iskreno i sa puno respekta za ovaj nivo apsolutnog bola u uvetu, svaka čast iskreno.

Janezi uništiše banku koja je u pojedinim situacijama godinama unazad bila ispred svih (otvaranje uz elektronski potpis i digitalna beskontaktna debitna kartica).

Janezi uništiše banku koja je u pojedinim situacijama godinama unazad bila ispred svih (otvaranje uz elektronski potpis i digitalna beskontaktna debitna kartica).
Urnisali su Core platnog sistema, nikakve uplate se ne knjiže automatski, mora Agenti da se jure da 'bi se npr.. neka uplata sa PPa proknjižila, takođe Uplate na ATM-u nisu moguće.

• Like
Reagovanja: uji
Vrh Dno