i za to ćeš da se obraduješ, pošto nova verzija NLB Pay biće ustvari prekretnica za automatsko dodavanje kartica u GPay bez kontaktiranja banke. Opširnije u Google Pay temi:Ja najvise volim sto na pitanje o apple i google pay, dobijam jedan isti odgovor vec dve godine.
Micu se s mrtve tacke 🤣
Kada uvode i Google Pay u decembru, uvešće i Apple Pay možda do kraja ove godine.Apple pay me zanima. Svake godine obecavaju. Sve nlb banke u regionu imaju apple pay, samo kod nas nista.
Svakako mi je ugovor sa njima do maja sledece godine. Ne verujem da cu produzavati
U ekspozituru. Zahtev se inicira samo za Dinu, a ostale kartice na poseban zahtev u filijali i naglasak na vezivanje uz devizni ako to želiš (inicijalno su Visa/Master dinarske).
Da nemas slucajno adblocker, mozda on pravi problem. Probaj u inkognito modu da otvoris racunDzabe, kada nije moguce otvoriti racun onlajn, nakon sto unesem podatke, dovodi me na stranu gde trebam da odaberem tip racuna koji hocu da otvorim, ali mi ceo ekran bude beo i ne postoji opcija da se izabere, a kada kliknem na dalje izbacuje gresku i kaze mi da izaberem paket koji zelim da otvorim
Pogledajte prilog 469277
Da nemas slucajno adblocker, mozda on pravi problem. Probaj u inkognito modu da otvoris racun
Tako je.Po ovom screenshotu u pitanju je ista platforma koju koriste u Sloveniji.
NLB Klik
NLB Klik vam omogoča hiter in varen pregled vaših financ ter enostavno plačevanje in upravljanje s stortivami. Enak videz in enak postopek na vseh napravah.nlb.si
Stiže Nova Mbank AplikacijaOvo je propast, 3 dana već nema pristupa karticama kroz aplikaciju i web sajt.
Kad sam ugasio racune u KB pre 6 meseci (a vidim da je to bila odlicna odluka i bez ovih problema), radnica mi je sugerisala da ostavim VISA prepaid, jer traje jos par godina - i dala mi je na papiru BROJ RACUNA na koji mogu da uplacujem sredstva na tu karticu. Probaj da od podrske saznas broj racuna, verovatno je i takva uplata bez provizije, jer su to fakticki interni prenosi.Kad će ludaci da vrate upravljanje karticama? Ne mogu da dopunim prepaid debitnu, isteći će pretplate(nije of..).
Kad sam ugasio racune u KB pre 6 meseci (a vidim da je to bila odlicna odluka i bez ovih problema), radnica mi je sugerisala da ostavim VISA prepaid, jer traje jos par godina - i dala mi je na papiru BROJ RACUNA na koji mogu da uplacujem sredstva na tu karticu. Probaj da od podrske saznas broj racuna, verovatno je i takva uplata bez provizije, jer su to fakticki interni prenosi.
Verovatno će ručno proknjižiti sve potrošnje karticama, a s obzirom na to da su ostavili van snage automatsko knjiženje za instant transfer, onda čekaš na njih da ti ručno proknjiže ili posle 4 radna dana podnosiš upit o potraživanju transakcije uz ARN kod transakcije sa PayPal-a (ovo sam radio za Visa Prepaid preko e/mBank inbox-a kada ne vidim uplatu i u toku istog ili narednog dana proknjiže, ali vrlo retko, možda dva puta sam čekao nedelju dana). U trenutnoj situaciji bih preporučio da koristiš dinarsku Visa karticu povezanu na devizni iRačun za PayPal, jer uvek proknjiže sutradan prepodne i datum knjiženja je datum povlačenja (ovo posebno napominjem zbog nas kojima zarada stiže 31. decembra).Pre nekoliko dana sam platio racun za internet Dina karticom, izbacilo mi gresku da placanje nije uspesno i da racun nije zaduzen a ipak je novac otisao na njihov racun. Morao sam da ih obavestim da je uplata neproknjizena iako to uvek ide automatski. A jutros sam prebacio manji iznos sa PayPal-a na Visa payWave i (bar na mbankingu) jos uvek nema para na racunu. Zna li neko sta se radi u ovakvim situacijama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari