Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

od 7.XI bi trebalo da bude dostupan PS 5 Pro
~105k rsd

Pitao sam i na Ananas postu ajde da pitam i ovde,

Da li ima negde mozda bolja cena za PS5, vidim da je cena 63999 a cesto imaju neke vacuere na Ananasu.
Mala napomena, hocu karticom da platim :)

Има дигитал за 51.000.

Svuda je disk 64k, u Computerladnu za taj iznos dobiješ i Elden Ring disk.

Kod nas 375 EUR slim, na BF popustu.

Ima i opcija za 71k, PS5 Slim + 2 džojstika.

Ako ne dobija džojstike, onda bolje da razmisli o ovom gore što sam napisao, jer mislim da je džojstik i dalje 10k, još ako treba x2...

Nisam se lepo izrazio, kada sam ******. I ja sam dobio jedan, ali eto. Brži prsti od glave.

Ko ima mogucnost , bolje da kupi u Nemackoj da mu donesu , razlika je ~100e . Digital sa dva dzojstika 420e (49000). Cak i pro ima za 780e. Zivela Srbija .

Vredi li Pro ovu razliku u ceni u odnosu na običan?

Da citiram sebe iz PS5 teme...

"Kupis PS5 Digital Ed., DS kontroler, dock/punjac za kontroler, dodas godinu dana pretplate za PS+extra na akciji i jos 100e kredita preko za shopping...
~140e si jos udaljen od cene PS5 pro... I set naocara sa povecom dioptrijom da bi video razliku :ROFLMAO: "

Moze misljenje i iskustva o kupovini PS5 Pro preko KP? Trenutno je najniza cena za PS5 Pro na KP 729 eur.

Traži da se pare uplate unapred iako nemaju na stanju, je l su sigurni?

Ne traze oni da im uplatis pare unapred sada kada nemaju konzole na stanju, vec kad je budu imali na stanju zovu te ako si prethodno rezervisao istu i tek tada se vrsi uplata.
Traže, reče da uplatim danas sutra prekosutra a konzole stižu krajem ove nedelje ili početkom sledeće

I ja sam xb uzeo na isti način.
Sigurna je kupovina.
Tako funkcioniše zbog debila od ponekih ljudi ybg.

****** koji naruce nesto pa onda odbiju da plate kuriru posle pa em snosi par hiljada trosak za postarinu em je zarobio svoj novac vise nego sto je planirao

Bas neverujem da se to toliko cesto desava ako i uopste, nego lik samo nece da koristi svoj kes, ne zanima ga.

Ja licno nikad nista nisam kupio od njega jer mi se bukv nikad nije javljao na telefon kad mi nesto trebalo.

Nazad
Vrh Dno