Thewitchermr
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 04.09.2015
- Poena
- 80
U A1 na rate 93600 običan ps5😱PlayStation 5 Pro
Game Centar
najavljena cena ~92k RSD
U A1 na rate 93600 običan ps5😱PlayStation 5 Pro
Game Centar
najavljena cena ~92k RSD
Do juce bio 73 svuda, tako da je ovo ok cena, ako planiras da kupus.Svuda je disk 64k, u Computerladnu za taj iznos dobiješ i Elden Ring disk.
Dobija jedan uvek.Ako ne dobija džojstike, onda bolje da razmisli o ovom gore što sam napisao, jer mislim da je džojstik i dalje 10k, još ako treba x2...
Vredi li Pro ovu razliku u ceni u odnosu na običan?
Samo Ištvan i bleja 😁Moze misljenje i iskustva o kupovini PS5 Pro preko KP? Trenutno je najniza cena za PS5 Pro na KP 729 eur.
Bas upravo je kod istvana cena od 729 eura. Neki preporucuju da se uzima kod osobe pod imenom Zeljko.Samo Ištvan i bleja 😁
Negde na plotu pise, al nemoj, covek iznad ti je odgovorio gde je najsigurnije.Bas upravo je kod istvana cena od 729 eura. Neki preporucuju da se uzima kod osobe pod imenom Zeljko.
OK. U redu. HvalaNegde na plotu pise, al nemoj, covek iznad ti je odgovorio gde je najsigurnije.
Moja prva konzola 2010 je kupljena od njega, covek jos traje tako da......Na Benchu i još na par mesta uglavnom Ištvana pominju, tako da.
NaravnoTraži da se pare uplate unapred iako nemaju na stanju, je l su sigurni?
Ne traze oni da im uplatis pare unapred sada kada nemaju konzole na stanju, vec kad je budu imali na stanju zovu te ako si prethodno rezervisao istu i tek tada se vrsi uplata.Traži da se pare uplate unapred iako nemaju na stanju, je l su sigurni?
Traže, reče da uplatim danas sutra prekosutra a konzole stižu krajem ove nedelje ili početkom sledećeNe traze oni da im uplatis pare unapred sada kada nemaju konzole na stanju, vec kad je budu imali na stanju zovu te ako si prethodno rezervisao istu i tek tada se vrsi uplata.
Gde si uzeo xb, preko koga na KP? I kakvi su to ****** od ljudi pa to ovako funkcionise?I ja sam xb uzeo na isti način.
Sigurna je kupovina.
Tako funkcioniše zbog debila od ponekih ljudi ybg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari