A kako će nama koji imamo Box 3 bez TV-a? Živo me zanima kako će to da izvedu.@Viper93 uredno ti ostaje 50% pune dve godine, samo će ti se BOX paket promeniti na novi PLAVI ( ukupno 3450 din sa 50% i e-računom ).
Stari plavi lajt je bio 2950 din i imao je brzinu 400/200 i mob Omorika 25 a sad ćeš imati simetrično 400/400 i Omoriku M 100 GB i 4 GB roming.
Ako se ne slažeš sa ovom razlikom cene od 500 din možeš raskinuti besplatno do 30.dec
To je samo početna priča "ako prođe prođe". Treba biti uporan. U martu je bilo povećanje cene/promena paketa i to je bio osnov za traženje ostanka istih uslova / raskid ugovora. U januaru ide novo povećanje cena/promena paketa i to je ponovo osnov za traženje ostanka istih uslova / raskid ugovora. Najbolji pokazatelj za to je da su oni sami u obaveštenju napisali da korisnici imaju prava u skladu sa članom 131. Moj otac je poslao isti takav imejl, dva puta su mu već odgovorili da se malo strpi i da će ga pozvati neko ko je za to zadužen.Послао маил да се не слажем са повећањем цена мењањем пакета и добио одговор да смо се већ марта договорили да до истека уговорне обавезе остаје стара цена, иако ћу јануара прећи на нови пакет. Тако да немам основа за раскид и сл.
Imaš. Baš su danas zvali iz Yettela, kažu nude 50% x 24 meseca za sve pakete za nove korisnike.Ako imam već optiku mts, to znači da imam uslova i za Yettel optiku?
Možeš i Yunet isto optiku da uzmešAko imam već optiku mts, to znači da imam uslova i za Yettel optiku? Samo da potvrdim. Pravim backup plan, ako mi ne ponude ništa bolje ovi iz mtsa.
To je bas mnogo para, svi paketi su poskupeli treba da vidis gde su tebe (tvoj box2) migrirali. Onda se zalis da se ne slazes sa novom cenom.Pročitao sam ono obaveštenje o migraciji paketa "Aktuelna ponuda u okviru Net i BOX i Super PLAN paketa na optičkoj infrastrukturi, sada donosi dodatni kvalitet - izjednačene brzine interneta, podjednako brzo preuzimanje i slanje sadržaja.".Ja nemam optiku nego običan ADSL.Da li i mene kači poskupljenje? Inače mi je i ovaj boks 2 koji imam ( fiksni+net 100/20) preskup za 3200 dinara,a još plaćam u Supernovoj TV onaj srednji paket po 3000 dinara,što mi je ukupno 6200.Jedva čekam neke izmene da mogu da raskinem ugovor.
Na koje optičke pakete nude 24x50% popusta na mesečnu pretplatu?Imaš. Baš su danas zvali iz Yettela, kažu nude 50% x 24 meseca za sve pakete za nove korisnike.
Сасвим могуће али како ми ускоро истиче уговорна обавеза, размишљао сам да ли ми се исплати да идем месец дана раније ако не понуде сада 24х50% због идп броја.To je samo početna priča "ako prođe prođe". Treba biti uporan. U martu je bilo povećanje cene/promena paketa i to je bio osnov za traženje ostanka istih uslova / raskid ugovora. U januaru ide novo povećanje cena/promena paketa i to je ponovo osnov za traženje ostanka istih uslova / raskid ugovora. Najbolji pokazatelj za to je da su oni sami u obaveštenju napisali da korisnici imaju prava u skladu sa članom 131. Moj otac je poslao isti takav imejl, dva puta su mu već odgovorili da se malo strpi i da će ga pozvati neko ko je za to zadužen.
Da li se ovo odnosi i za mobilnu pretplatu ili samo za tv+internet?Imaš. Baš su danas zvali iz Yettela, kažu nude 50% x 24 meseca za sve pakete za nove korisnike.
Iz tog poziva sam zaključio da je to nešto što nudi ta služba koja zove telefonom, ne verujem da će to ponuditi u poslovnici.Sutra bih morao da skoknem do yettela da pitam da li nude tih 50% na 24 meseca.
Iskreno, nisam ulazio u detalje, ali mislim da je u nekom trenutku rekla "intrenet i televizija".Da li se ovo odnosi i za mobilnu pretplatu ili samo za tv+internet?
Mobilna - 50% tokom cele UODa li se ovo odnosi i za mobilnu pretplatu ili samo za tv+internet?
Razlog? Zašto ne bi imao uslova za Yettel/Yunet kada koristiš mts optičko vlakno?Nemam mogućnost za Yettel optiku, sada sam bio da pitam. Jedino preostaje Yunet da cimam. Ako ni to ne može, onda sam osudjen na lopovluk.
Ovo je varijanta sa poslovnicom, ali imaš u detalje što se svega ostalog tiče.Ajde malo objasnjenje za mene tupavog. imam Box 4.
1. Posaljem email da se ne slazem sa povecanjem cene i trazim raskid ugovora.
2. Odobre raskid, vracam opremu i cekam taj IDP.
3. Sa IDP idem u Yetel i potpisijem ugovor.
Intetesuje me da li mi ostaje fiksni broj i mobilni broj? Koliko traje to cekanje IDP-a? Da li postoji mogucnost prvo IDP pa raskid?
Ovaj redosled pod 2. nema smisla jer čemu onda IDP ako vratiš opremu istovremeno sa dobijanjem IDP . Trebalo bi 2. Odobre raskid, dobijem, IDP, usluga ostaje do isteka datuma IDP ili do datuma kada novi operator započne svoju uslugu u okviru IDP. Nakon toga vraćam opremu.Ajde malo objasnjenje za mene tupavog. imam Box 4.
1. Posaljem email da se ne slazem sa povecanjem cene i trazim raskid ugovora.
2. Odobre raskid, vracam opremu i cekam taj IDP.
3. Sa IDP idem u Yetel i potpisijem ugovor.
Intetesuje me da li mi ostaje fiksni broj i mobilni broj? Koliko traje to cekanje IDP-a? Da li postoji mogucnost prvo IDP pa raskid?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari