Hiljadu karaktera za : ne slazem se sa novom cenom , trazim raskid UO. 😄Uf, ne znam da li će mi sve stati u 'iljadu karaktera što treba da napišem![]()
Imao si primer prigovora iz februara ove godine u temi, ja poslao za oba broja i preko portala i na mejlŠto ne pročitate taj Član 131.
Napisao sam im (i za BOX i za par mobilnih) da nisam sagalasan. Znači obavestio sam ih u roku. Putem mail-a koji je trajni nosač.
Prvi slučaj, neću da menjam:
Zahtevam pridržavanje ugovone obaveze u svemu. Ima deo oko toga u tom članu, gde nisam siguran da li ako pristanu onda ne postoji pravo na raskid jer se ne menjaju uslovi ugovorne obaveze. Nisma pravnik i nisam siguran oko tog dela.
Zahtev za raskidom ugovorne obaveze u slučaju ne prihvatanja iznad napisanog.
Drugi slučaj: zahtevam raskid zbog ....
Treće ne postoji.
IDP se traži samo u slučaju da je uspešna opcija raskid ugovoora. U i samo u slučaju da se prelazi kod operatera koji koristi njihovu infrastrukturu i ne želiš da imaš prekid neta.
Ideš u Yettel ili Yunet i zato tražiš IDP preko kog će oni da preuzmu uslugu.
Sve ostalo se svodi na to da raskineš ugovor i radi šta ti je volja.
U ugovoru i opštim uslovima piše oko toga šta se radi sa opremom.
Ako je obaveštenje izašlo 01.12.2024. onda je to 30 dana od tog dana.
Ostalo mi je kao dilema otplata uređaja na rate. Da li je pod terminalnom opremom ili nije (mobilni npr.) jer i tamo ima stavka šta meni više odgovara...
Za sada nema nekih povratnih informacija osim da su primili zahtev.
Date: ned, 1. dec 2024. 22:59
Subject: Jednostrana izmena ugovora od strane operatera
To: <[email protected]>
Cc: <[email protected]>
Poštovani,
Objavili ste 01. decembar 2024. na https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-zona/Vesti/Servisne-informacije/a122894-Od-5.-januara-2025.-aktuelna-komercijalna-ponuda-vazi-za-sve-mts-korisnike.html, informaciju da će od 5. januara 2025. važiti aktuelni paketi iz komercijalne ponude.
Obaveštavam Vas da nikako ne mogu da prihvatim najavljeno poskupljenje usluge u toku ugovorne obaveze, po drugi put!
.
U skladu sa članom 131. Zakona o elektronskim komunikacijama zahtevam raskid ugovora br xxxxx bez plaćanja penala, zaključno sa 04.01.2025. i oslobađanje broja xxxx za postupak prenosa kod drugog operatera.
Molim odgovor u pisanoj formi.
Ja sam jutros poslao, cim me zovnu javljam ti sta su rekli trazio sam da mi ostanu isti uslovi.Ko prvi dobije odgovor na molbu/žalbu/zahtev da mu ostanu stari uslovi do kraja UO neka obelodani sadržaj istog vaskolikom forumaštvu
Ja ću sutra ili prekosutra uputiti pisamce sa ''pretećim'' sadržajem![]()
Ako ti kazu: ta je cena za sve , mozete sutra da vratite opremu. Sta ces im odgovoriti? Vracas opremu?Ja sam jutros poslao, cim me zovnu javljam ti sta su rekli trazio sam da mi ostanu isti uslovi.
Ako saznas pls javi, u Nisu isto pitanje kod mene.Koju pogodnost, i na koji nacin, moze da dobije neko od MTSa ko nema trenutno nikakvu uslugu? Potpuno nova zgrada, a postoje instalacije MTS i SBB.
99,9% da to nece reci a i ako kazu imam Yetel za 13x1, a za mob Globaltel.Ako ti kazu: ta je cena za sve , mozete sutra da vratite opremu. Sta ces im odgovoriti? Vracas opremu?
Ko prvi dobije odgovor na molbu/žalbu/zahtev da mu ostanu stari uslovi do kraja UO neka obelodani sadržaj istog vaskolikom forumaštvu
Ja ću sutra ili prekosutra uputiti pisamce sa ''pretećim'' sadržajem![]()
Mozes.Ja sam na Box3 bez TV-a (TV gledam preko Eon-a i Android Box-a besplatno), paket plaćam oko 2200 din. Ugovorna obaveza mi se završava početkom januara, a tu negde se završava i SBB ugovorna obaveza od brata preko koje gledam Eon.
Razmišljam da pređem na Yunet za 1750 din + Mega plan, ali problem je što i Yunet tv za dž. i Mega plan 12 meseci za dž. imaju promociju do 31.12., a meni Box3 kod MTS-a ističe oko 10. januara...
Mogu li da otkupim ugovornu obavezu kod MTS-a? Znam da je kod Yettel-a moglo 🤔
Zašto bi otkupljivao UO, podnesi zahtev za raskid ugovora zbog promene cena, uzmi IDP i idi gde želišMogu li da otkupim ugovornu obavezu kod MTS-a? Znam da je kod Yettel-a moglo 🤔
6 meseci, u martu ili aprilu, tada sam zadnji put pitao nekog ko radi u mts-uZnači ljudi nemojte da vas prevare. Ako vam odgovara da raskinete ugovor možete da ga raskinete bez obzira na to što vam nude istu cenu. Dokazano na više slučajeva kod prošlog poskupljenja. Naravno, ako vam odgovara da ostanete na istoj ceni onda prihvatate.
Nego niko mi nije odgovorio koliko treba da prođe bez usluge da bi vas smatrali novim korisnikom?
Meni rekose pre dve godine kada sam hteo sve da odjavim, da su promenili uslove i da mora minimum tri meseca da prodje.^ ma kakvih 6 meseci, mesec dana zvanicno a moze i posle 20ak dana da prodje. To su bile fore da ne bi ljudi odlazili pa se vracali
A el taj idepe važi i za bakarne instalacije il samo za optičke?
Ako radi i za žicu, sutra odma idem u poslovnicu, pa ću vas obavestim o ishodima.
I meni, pošto je onaj koji je pisao da mu se javimo mi koji prelazimo sa Yettel-a ne odgovara na pm 5 dana.Da li može neki agent za optiku (BG) da se javi u pm, prelazak sa sbb-a je u pitanju?
Pridruzujem se molbi 😊I meni, pošto je onaj koji je pisao da mu se javimo mi koji prelazimo sa Yettel-a ne odgovara na pm 5 dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari