Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

… možda nije baš sjajno odjeknulo u online zajednici…?! 🤔🥸

Isto tako je bilo i februara meseca.

Znaci ostaje samo sturo obavestenje na sajtu mts. Ko ga pronadje.

Prilozi

• Screenshot_20241203_094445_Chrome.jpg
    Screenshot_20241203_094445_Chrome.jpg
    81.9 KB · Pregleda: 138
Ja im pisao na mail da želim da raskinem ugovor zbog ovih promena i rekli da će da me zovu da mi pojasne sve. 🙂

Dobro pa nemam optiku u selu, a ni blizem gradu, pa nema straha od povecanja paketa. :D

Lako se nalazi. U podrška pa onda servisne informacije.
Bilo je na portalu telesrbija vest, i uklonili su tu vest o poskupljenju. O tome se radi ovde. 😄
Dobro pa nemam optiku u selu, a ni blizem gradu, pa nema straha od povecanja paketa. :D
Poskupelo sve ne samo optika. 😄
Ja im pisao na mail da želim da raskinem ugovor zbog ovih promena i rekli da će da me zovu da mi pojasne sve. 🙂
Javi sta su ti objasnili. 😀

Meni još nisu odgovorili, 1.12. sam pisao, takođe na mts portalu sam pisao i samo za jedan broj je otvoren slučaj, za drugi nije.

Ume to da potraje. Ako se dobro secam u februaru smo za jedan slucaj cekali bar nedelju dana, mozda cak i dve, ali je sve bilo u roku pre zvanicne promene uslova.

A da se ode u poslovnicu i trazi se raskid po osnovu izmene uslova? Kontam da tek tamo nemaju pojma....

Zato sam ja pisao mail pa čekam da me zovu, odavno poslovnice zaobilazim, veze nemaju.

A da se ode u poslovnicu i trazi se raskid po osnovu izmene uslova? Kontam da tek tamo nemaju pojma....
Bio, rekao momku zasto sam dosao, kaze on ok , sad cu napisati zahtev, procitao mi sta je napisao , rekao sam ok i poslao zahtev i rekao mi je da ce me kontaktirati. Mozda sam ja naisao na nekog upucenijeg tamo :)

… svako od njoh oma svoju priču - ja juče usput bio - meni su rekli da ja moram sa ispisanim zahtevom da dodjem! Zato sam par dana pre toga napisao mail i non-stop ih podsećam na njega…

Da li je neko pisao medijima da pokriju ovu vest? Pretpostavljam da bi N1 preneli ovu novost ili bar Nova, cime bi potencijalno mogli da dobiju odredjen broj korisnika koji bi raskinuli ugovor kod MTS-a i presli kod njih na SBB. Mozda je u pitanju i svesno cutanje po principu i mi cemo da podignemo cene usluga isto, samo malo kasnije.
Svakako javite kad neko prvi dobije odgovor kako ste prosli. Bas cu da pogledam kad stigne novi racun da li se pominje negde poskupljenje, jer objava samo na web sajtu nije dovoljna po zakonu.

SBB je isto ovo uradio, samo i o tome svi ćute, objavljen je cenovnik za 2025. gde su sada sredjni TV, DUO i TRIO paketi poskupeli.
Slično kao kad su pritajeno u septembru poskupeli samo DUO i TRIO PREMIUM pakete, sad su prešli i na srednje FULL pakete.

1733234328709.png

1733234375675.png

Eon van mreže, dotični paket (još) nisu poskupeli.

Ja ne znam kako im je ovo proslo prvi put kad su poceli, ovo treba da bude zabranjeno zakonom. Potpisao sam ugovor na dve godine, ima da mi pruzas ugovorenu uslugu po ugovorenoj ceni do poslednjeg dana ugovora.
Banana drzava.
Potpisao si i da si saglasan sa tim da operater može da menja cenu, a da ti možeš raskinuti ugovor.

Da li je neko pisao medijima da pokriju ovu vest? Pretpostavljam da bi N1 preneli ovu novost ili bar Nova, cime bi potencijalno mogli da dobiju odredjen broj korisnika koji bi raskinuli ugovor kod MTS-a i presli kod njih na SBB. Mozda je u pitanju i svesno cutanje po principu i mi cemo da podignemo cene usluga isto, samo malo kasnije.
Svakako javite kad neko prvi dobije odgovor kako ste prosli. Bas cu da pogledam kad stigne novi racun da li se pominje negde poskupljenje, jer objava samo na web sajtu nije dovoljna po zakonu.
Kad je bilo poslednje ovakvo poskupljenje u februaru N1 je objavio tačno kada je prošao rok za mogućnost raskida bez penala. Teško da je slučajnost, namerno su tada objavili.
Ovo za telefon na rate nije u potpunosti tačno.
Ko je kupio za dinar ne plaća ništa a ko je na rate samo plati preostale rate
Po zakonu može i opcija da ti njima vratiš uređaj koji si uzeo, a oni tebi sve pare koje si dao za rate. Bio je jedan takav slučaj u Yettel mreži i opisan je ovde na forumu u temi za Yettel.
E sad, kod mts-a bi se verovatno namučio, možda bi i sud morao da radi ali bi sigurno dobio, samo pitanje kako i kad

Vrh Dno