40m2 ako otvore vrata kupatila onda malo vise, tuje 18 ca.Koliko m² bez ikakve izolacije greješ?
Dve kuce na jednom brojilu, sve duplo, friz, bojler, masina itd750kw bez klima svaka čast.
Smeta li toliki izduv iz 18kmta? I kakav je subjektivan isećaj grejanja u prostoriji, u odnosu na Hisense Nordic?Meni je 18kmta potrosila 12kw za 24h i Hiseance nordic 15kw obe rade u 80 kvadrata neizolovane kuce setovane na 23. I u spavacoj 27 kvadrata negde oko 8kw setovana na 20. Ispade 18kmta najekonomicnija a ona u najvecoj sobi. Kad pogledas Nordic ima 5.1 scop a 18kmta 4.4. Al ********* 18kmta ima duplo veci protok vazduha.
Smeta samo kad sedis ispod nje i radis na telefonu si a ljudi ti kazu zatvori prozor u kolima cujem vise vetar nego tebe18kmta ima i veći izmenjivač i spoljašnji i unutrašnji
Smeta li toliki izduv iz 18kmta? I kakav je subjektivan isećaj grejanja u prostoriji, u odnosu na Hisense Nordic?
Nema cevi. To je to, Srbijo Majko!U Srbiji su neki prodavali pular sa cevima ali vecinom ne. Proveri paket svakako
Stavi je u fiksnu 2. brzinu i samo steluj temperaturu, nikad nece da ide preko 2. brzine i duvace topliji vazduh ako podignes temperaturu, nece se osecati taj neprijatni prohladni vazduh. Nikako ne mogu da ukapiram, da li je taj nacin rada koje imaju sve Fujitsu klime, da nema fiksne brzine, pametan ili ne!Ne koristim Auto. To jest izgleda Kmta samo ima auto. U koju god brzinu ga ti stavio osim ako ne podignes tipa 3-4 stepena iznad pa ona da pusti snagu ona radi kako ona oce. Izgleda da fan je samo da ti ogranicis do kojeg ona max moze da ide a ona smanjuje kako ona oce. Ja je drzim na max fan i nikad nije na max fan sem prvog dana kad je trebalo da zagreje sobu jer dan ranije nije se grejalo.
Ne zivimo u kuci stalno .Ljudi planiram sledece godine da ubacim jos tri klime u spavace sobe, spavace sobe su velicine 24 m2-14m2-18m2. Sta bi mi preporucili od klima sto nize moduliraju a i dobro greju. Kuca ima dobru izolaciju 20 cm stiropora.prozori sa 3 slojnim staklom. Tavan 15 cm kamene vune? Mislio sam toplotnu pumpu da ubacim ali je investicija dosta velika , imam uslove za nju zbog podnog grejanja. Ali ja na sam u kuci stalno tako da to otpada kao solucija . Trnutno se grejemo na pelet .
El imas ti Fujitsu klimu? Logika rada je da ne duva hladno dok greje. Znaci ako greje niskom modulacijom onda nece da duva na trecu ili cetvrtu brzinu vec na drugu da taj vazduh ima odredjenu temperaturu i da ne bude hladan i neprijatan. Kad podignes temp modulacija raste pa onda moze i veca brzina koju ti mozes da ogranicis ako hoces ali dobijas manju razmenu toplote tako da ce vreme zagrevanja biti duze. Zato ne moze da se greje daleko 18 metara ili vise kroz vrata i slicne gluposti jer ako to ne moze radijator kod centralnog grejanja onda nece moci ni klima.Stavi je u fiksnu 2. brzinu i samo steluj temperaturu, nikad nece da ide preko 2. brzine i duvace topliji vazduh ako podignes temperaturu, nece se osecati taj neprijatni prohladni vazduh. Nikako ne mogu da ukapiram, da li je taj nacin rada koje imaju sve Fujitsu klime, da nema fiksne brzine, pametan ili ne!
Pozdrav svima! Klima koja je izazvala najviše kontroverzi i interesovanja u ovoj grejnoj sezoni je GREE CLIVIA AI COMFORT 18K. Vrebam je na black friday, pa prije nego je kupim volio bih da neko kaže nešto više o ovoj klimi. Na forumu se ne mogu naći recenzije zato jer je ovo novi model.
Nemam Fujitsu klimu! Sta s tim?El imas ti Fujitsu klimu? Logika rada je da ne duva hladno dok greje. Znaci ako greje niskom modulacijom onda nece da duva na trecu ili cetvrtu brzinu vec na drugu da taj vazduh ima odredjenu temperaturu i da ne bude hladan i neprijatan. Kad podignes temp modulacija raste pa onda moze i veca brzina koju ti mozes da ogranicis ako hoces ali dobijas manju razmenu toplote tako da ce vreme zagrevanja biti duze. Zato ne moze da se greje daleko 18 metara ili vise kroz vrata i slicne gluposti jer ako to ne moze radijator kod centralnog grejanja onda nece moci ni klima.
Svaka prostorija koja ima vrata je jedna celina. Moze neko dogrevanje susedne prostorije ali kad su gubici veliki i razlika u temperaturi je sve veca.
Prvo, znak uzvika je znak interpunkcije isto kao i znak ? koji si ti stavio! Drugo, znaci ako nemam brend o kojem pisem, znaci da ne znam sta pisem? Zanimljivo, aj cik da te vidim da komentarises neku klimu osim Fujitsu-a! Trece, gde ti vidis da ja blatim Fujitsu klime osim sto sam naveo manu za fiksne brzine, sto i jeste objektivna mana na koju svi imaju primedbu, samo ti ne!? Smanji dozivljaj ne budi dete! Cetvrto, mozes da imas ne 5, nego 55 Fujitsu klima, ne znaci pod obavezno da si u pravu nesto! Peto, cemu taj kompleks da niko ne sme da iznese svoje misljenje i da kaze nesto, ne razumem, jel su Fujitsu klime sveta krava pa ne sme niko da ih kritikuje pozitivno ili negativno jer se ti Bog te nadjes prozvan i uvredjen! Vezivanje za brendove tj brendomanija je vrsta zastranjivanja koja je kod tebe ocigledno izrazena! Aj opusti se, i Fujitsu klima je obicna klima kao i sve drue, sa svojim manama i vrlinama o kojima ovde SME i HOĆE da se pise kao i o svim drugim klimama. ✌ bro!Prvo cemu uzvik, nismo na brdu?
Drugo, nemas brend o kojem pises konstantno (da ne kazem blatis).
Ja ih imam 5 i opisao sam logiku rada.
Toliko.
Ako imas tapo 115 i meni se to desio jednom .Restartujes je na dugme i peglajPrije pola sata klima stala sa radom, uticnica u koju je bila ukljucena ne radi nikako, nije izbacilo osigurac...sta je sad
Tu gde je radionica ne treba da bude mnogo toplo kao u stanu samo da bude prijatno, jer ne radi se stalno posao, e sad tu je bila obicna klima koja kao radila posao, racunam da bi inverter radila bolje ?Теби треба добра 24ка, а не 12ца.
Шта значи последња реченица?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari