Ma nikako drugačije, ja samo pišem savete iz iskustva, sad ko kako hoće neka koristi svoje uređaje.Opusti se malo
Da li je normalno da nakon susenja ispred saća u tom donjem delu ima kondenza?I kad ti stigne napiši da li ima i dole filter ispred kondezatora vlage. Neke Beko sušilice taj filter nemaju.
Imam EW7H458B i jako je fina mašina (ali mi je prva sušilica). Mrzi me da se podsećam koja je razlika sa ovom koju si naveo (osim što je novija serija) ali verujem da se nećeš pokajati. Mi više ništa, apsolutno ništa (osim kupatilskih prostirki) ne sušimo van mašine, ni leti ni bilo kada.Pozdrav
Koju masinu izabrati
BOSCH WTH83254BY
Gorenje DNP72N
ELECTROLUX EW8H458B
ili neku drugu do 70.000
Hvala,na tu sam i mislio EW7Imam EW7H458B i jako je fina mašina (ali mi je prva sušilica). Mrzi me da se podsećam koja je razlika sa ovom koju si naveo (osim što je novija serija) ali verujem da se nećeš pokajati. Mi više ništa, apsolutno ništa (osim kupatilskih prostirki) ne sušimo van mašine, ni leti ni bilo kada.![]()
Uzeta je za 62000 din (i dalje solidno velika suma).Najbolje opet ta ista - Beko B3T42242
Za kvar u roku do 6 meseci nakon kupovine, imaš prvo zamene za novu.
Ta mašina košta ~70k, nije baš jeftina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari