PS5 Slim sa drajvom je u Game Centru bila 56.999 (redovna cena 73.999).Pitanje za sve koji su u tematici,
Da li je prosle 2023. bilo popusta za crni petak?
Planiram da kupim.
Blago decku kada dobija takav poklon pre svega. Nije problem za igre ni kao sto je napisano iznad, a ni preko KP oglasa ako zeli da prodje povoljnije i kupuje naloge sa igrama od nasih trgovaca. Primaju uplate na racun npr. Mozes na eponuda sajtu da proveris gde je konzola najpovoljnija trenutno.Zdravo, imam pitanje ako mi neko moze pomoci. Bila sam u game centru jer zelim decku kupiti ps5 i oni su mi rekli da ne uzimam digital verziju jer “ne moze da se placa nasim srpskim karticama” i da bi morao da kupuje kao neke vaucere gde je 50$ koje dobijes na toj kartici 9500 dinara. A onda su mi u gigatronu rekli da to nije istina i da moze normalno da se placa karticom online. Da li moze ukoliko je neko iz Srbije i ima digitalnu verziju da mi objasni da li moze da se placa karticom ili ne
Hvala unapred
Као што су ти већ изнад мог коментара рекли, исплативија ти је дигитал опција јер може да направи налог на САД и да купује допуне за налог па да с тим купује игрице, а може и налоге да купује код наших продаваца, у оба случаја ће проћи јефтиније него кад би куповао допуне и игрице у нашим радњама. Ако му није пресудно да поседује дискове, онда нема ни смисла куповати то кад ће давати много више пара на игрице него овако.Zdravo, imam pitanje ako mi neko moze pomoci. Bila sam u game centru jer zelim decku kupiti ps5 i oni su mi rekli da ne uzimam digital verziju jer “ne moze da se placa nasim srpskim karticama” i da bi morao da kupuje kao neke vaucere gde je 50$ koje dobijes na toj kartici 9500 dinara. A onda su mi u gigatronu rekli da to nije istina i da moze normalno da se placa karticom online. Da li moze ukoliko je neko iz Srbije i ima digitalnu verziju da mi objasni da li moze da se placa karticom ili ne
Hvala unapred
Ne. Save se vezuje za nalog sa kog je pokrenuta/igrana igra.Ima li načina prebaciti save file sa jednog naloga na drugi u okviru istog PS5?
Ni onaj ko nema ne vidim zašto bi uzimao Pro, ali 'ajde, ko hoće koji fps više ...Ko nema PS5 nek uzima PRO ali ko ima PS5 nemoj slucajno da se *****ao i uzeo PRO bukvalno nista nece dobiti novo toliko primetno..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari