Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razlog je sto je Robinhood listovao pepe i Coinbase postavio zabu na X status, sad ce i oni da ga listuju i krece ludilo.

Prilozi

• 2024-11-13 15_05_04-Coinbase 🛡️ (@coinbase) _ X.jpg
    2024-11-13 15_05_04-Coinbase 🛡️ (@coinbase) _ X.jpg
    33.6 KB · Pregleda: 129
  • 2024-11-13 15_05_16-0.00001807 _ PEPE USDT _ Pepe to USDT - Binance Spot.jpg
    2024-11-13 15_05_16-0.00001807 _ PEPE USDT _ Pepe to USDT - Binance Spot.jpg
    73.6 KB · Pregleda: 124
Ovo listanje uvek dobro prodje, treba to ispratiti uvek sa nekim ulogom, posebno sada u bull-u.
Sorry @FJCharlie promakao mi je taj post onda.

haha koje nekapiranje uloge Musk-a epskih proporcija 😃

Ja nisam nikad kupovo doge smatram ga za shitaru koja je exit signal ako skace.

Drzo sam SHIB-u 5 dana u zivotu prosli cikliis i zaradio tu neke pare i to je to..

Mask-a ne podnosim od mnogo-mnogo ranije ( prakticno ubrzo nakon sto sam cuo za njega ) ali to nije tema.

Dok ovo pisem napadate ATH ponovo..
Srecno...

Pa ko je holdovao unistio se od para. Stvarno ludi ljudi.
Da sam holdovao svojih 7000 ETH-a i ja bio bio lud... Sa 21M vise novcanih jedinica. Na dogama jos vise.

edit: Ne bi bilo lose ispratiti za par dana kako prolazi ono glasanje za merger ASI i Paal. Ako bude proslo Paal ce da poleti. Moze na brzaka da se uzme neka lova i da se bezi.
Merger cena je FET/7. Sanse da se odbije predlog je skoro nikakav, a i ako se desi isto ce verovavrno biti skok. Posto je vesting 6 meseci, a mene to ne zanima, jos od te merger cene oduzmem 10-15% i to mi je prodajna cena.

Ne bih komentarisao prasice i kucice (osim doge koji nikada ne kupih)... ETC izgleda mrtvo, ali mi se svidja, kroz odnos sa eth, u nekom trenutku ce etc/eth vrv ici za oko 100%, pa mi izgleda primamljivo da ga konvertujem tada u eth 😅 Nemam altove sem eth

DOGE je ispratio BtC u procenat što znači da ga za sada vozaju trejding botovi.
Sad svi gledaju u BtC koji je nadomak 100k ali tu visi i pitanje da li će to da napadne ili će reterirati.
Mislim da je FET sada opet dobar za ulaz ali opet, treba sačekati BtC da se vidi hoće li se održati na ovom nivou.

Merger cena je FET/7. Sanse da se odbije predlog je skoro nikakav, a i ako se desi isto ce verovavrno biti skok. Posto je vesting 6 meseci, a mene to ne zanima, jos od te merger cene oduzmem 10-15% i to mi je prodajna cena.
Povukli su predlog skoro je x2 napravio za 15 min. Nikad brza zarada, ali velika smejurija.

Ako ovaj Bull zamislimo kao jednu trku na 1000m. Posle prvih 200m apsolutni lideri Doge i Pepe. Videcemo sta ce se izdesavati na preostalih 800m

ako zamisljas na 1000m trku onda:
trka je uzbrdo sa preponama
doge i btc prvih 300m
eth je krenuo u rikverc
pepe je prvi korak stao na 200m
pa su svi zapeli za preponu i pali na 100m. gde eth i dalje ide u nazad sa preponama.

sta se dogadja sa XMR (monerom), sto on odlazi u rikverc sad?
Skinut je sa većih menjačnica jer ima privatnost i ne mogu da utvrde porekla novca. Po meni je to prednost i jedna od glavnih karakteristika crypta - u svetu u kome ne možeš da prdneš a da ceo svet ne sazna. Ima tu još par detalja ali da ne bih pretvorio post u promociju neka istraži koga interesuje.

Ako nas je prosli ciklus ista naucio to je da leshine starih altova ne vredi juriti.

Samo btc, eth i najnovije, najsjajnije, igrarije.
Ja sam juče naprotiv, nakupovao LINK, DOT i LTC. Oni nisu toliko skakali do sada, pa očekujem da hoće uskoro.
Gledajući njihove ATH-ove od 5 do 10 puta veći nego sadašnja cena, neka skoče nekoliko puta gore, meni dosta.
BTC teško da će nekoliko puta gore.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno