Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To sam hteo da ti napisem da te malo zezam, cuo fet da si ga prodao pa eto ga sutra na dva dolara 🤣
( nesto citam po tvitu bice neko spajanje sa "Pall" )
Oho. Znaci ista prica kao i Cudos. Paal je u pitanju, merger ide u odnosu 1Paal=Fet/7.
Sto znaci da bi realna cena Paal trenutno trebala da bude 0.196. Sad je trenutna cena 0.14, ja bih kupovao na 0.12 i sve ispod toga ako bude, i prodavao po 0.18 (50% profit i vise).

Jedan od gorih dana u kriptu..

Znas da moze da se srmopizdi sve ali ocu da dam jos jednu sansu za ALT sezoni jel sam svestan da svi altovi mogi lagano sad da odu 50% ali mogu i da padnu 50% ...

Od letos kad sam kupio ponovo u dobrom sam profitu oko 70% za 3 meseca nije uopste lose...

Nego mi zinulo dupe za josh..

I sad gledam da li ce probiti taj ATH ili ne.
PRODAO !!!

Nisam zadovoljan sa cenama ali sta je tu je..

Presek cu praviti sutra ili ovih dana..

Bar sam skinuo to ****** s k***a vise ..

Sad mogu lagano ..

Binace stejking USDC-a nije los APR neka ih tamo ( valjda to nece propasti sad kad nismo u sredini BEAR marketa jos )...

Srecno svima ako vidim jaci pad uskacem.

Isto, kud svi Turci tu i mali Mujo.
Miriše mi na dip a nemam živaca da čekam jutro all in.
A pošto dokazano nemam ispravan instikt, očekujte profit :).

DOGE se brzinski oporavio od ovog malog dipa a ostali i dalje zbunjeni.
Ajd da i ja napravim neki pametan potez a verujem i SAJ. :)
Ne mogu da verujem koliko je pao Fet. Sad mi zao sto nisam istresao bas sve i da se rastajemo. Ti si ipak ispao pametniji.

edit: Posle najave da se da merguju Paal srokali su mu cenu 65%, isto tako i Fet lagano klizi dole. Nikome se vise ne svidjaju ovi mergeri.

Poslednja izmena:
Ne bih ga ja otpisivao, ima tu mesta za rast makar x2-3 lagano, samo strpljenje.

Ima mesta za rast, sve je ok. Dugorocno ima perspektivu, stvarno rade nesto ali sada kada je kriticno za ljude koji ulazu lovu oni samo rokaju mergere i to se ocigledno ne svidja ni jednoj ni drugoj strani.

Ne mogu da verujem koliko je pao Fet. Sad mi zao sto nisam istresao bas sve i da se rastajemo. Ti si ipak ispao pametniji.

edit: Posle najave da se da merguju Paal srokali su mu cenu 65%, isto tako i Fet lagano klizi dole. Nikome se vise ne svidjaju ovi mergeri.
ftx 2.0 u najavi, pogotovo sa ovim mergerima.

Izgleda je ovo bilo priced in jer cena nije mrdnula..

DOGE mi je već napravio 3x za nedelju dana, suviše je ovo rano u ciklusu da bi mogao da pravi još veće skokove. Jeste da će Musk da mi zaradi gomilu para, al bih ga ja svejedno streljao zbog ovakvih stvari.

DOGE je već napravio 3x za nedelju dana, suviše je ovo rano u ciklusu da bi mogao da pravi još veće skokove. Jeste da će Musk da mi zaradi gomilu para, al bih ga ja svejedno streljao zbog ovakvih stvari.
Jedini razlog zbog čega se slažem sa dekanterom ili detektorom, zaboravih kako se zove, da je ovo Blow of Top, je zato što ti smatraš da ćeš da zaradiš pare Doge coin-u.

Jedini razlog zbog čega se slažem sa dekanterom ili detektorom, zaboravih kako se zove, da je ovo Blow of Top, je zato što ti smatraš da ćeš da zaradiš pare Doge coin-u.

Kad ga je Musk prošli put šilovao, DOGE je napravio 7x. I like my chances.

Sad ce to mnogo vise. Ne bi me cudilo da svi nose majice sa Doge logom na prvom radnom danu u tim senatima ili gde vec...

Doge je bas pokidao, pogotovo u nedelju onakav pump nisam video od 2020/21.
360% ako sam lepo ispratio.
A senor Elon evo malopre objavio D.O.G.E. merch, reklama na max.
Jos da pocisti tih 12 drzava za X-payments pa da krene mother of all pumps.

Tad je ceo svet pricao o Mask-u kao bog-u sad ga vide kao ono to jeste ( lazov / prevarant / kriminalac... i da ne nabrajam dalje uvredljive prideve )..

Budući da je kripto pun lažova, prevaranata i kriminalaca, Elon se tematski uklapa, ništa mu ne fali.

To je klasika kod ljudi, kad se dobija onda to care kidaj Musk, a kad izmanipuliše ljudima pa dumpuje DOGE u tri lepe onda je lažov, prevarant i krimos.

Uglavnom opšte poznato da kripto "whale"-ovi tj. oni ultra bogataši koji mogu da utiču na ceo market pogotovo kad počne dump ili pump koji rade zajedno padaju bukvalno u isti koš.
Sa DOGE je poenta da se izvuče nešto iz tkz. hajpa i da se izadje i to je to, ko normalan hodluje DOGE godinama?

Pa ko je holdovao unistio se od para. Stvarno ludi ljudi.
Da sam holdovao svojih 7000 ETH-a i ja bio bio lud... Sa 21M vise novcanih jedinica. Na dogama jos vise.

edit: Ne bi bilo lose ispratiti za par dana kako prolazi ono glasanje za merger ASI i Paal. Ako bude proslo Paal ce da poleti. Moze na brzaka da se uzme neka lova i da se bezi.

Tad je ceo svet pricao o Mask-u kao bog-u sad ga vide kao ono to jeste ( lazov / prevarant / kriminalac... i da ne nabrajam dalje uvredljive prideve )..
haha koje nekapiranje uloge Musk-a epskih proporcija 😃

Mislim sta je to što ste očekivali od DOGE pa vas je Musk *****ao? Da zameni dolar? I bude najsavršenija valuta pravednika? 😀

Poslednja izmena:
Ja zavalio nesto Fet-a, nasao jos 500$ na binance i uzeo Pepe na 136. Mada sada je sve krenulo lagano gore.

Edit: sav sam Fet zavalio. Neka mu je sa srecom. Vidimo se nekom drugom prilikom.
Sad moze da skoci 50% :ROFLMAO:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno