Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok, svi smo svesni da je ovo Ponzi koji ce se izduvati u narednih pola godine max.
S obzirom da je BTC voz otisao i prevelik je rizik, ako pricmao o parama koje smo spremni da izgubimo koji Altcoin je sada konja na koji se treba kladiti?
ETH? Ili ima nesto pametnije?
Od mainstream altova PEPE i DOGE. Meni je zlatna koka CATECOIN. Kada se krenu pumpati ovi manji kučići i CATE pumpaju opasno. Nakon prvog peak-a u martu 2021. market cap je bio $600 miliona , prešli su na novi contract i u Novembru 2021. došli na $450 miliona. Trenutno market cap je $18 miliona, znači možemo otići 33x do ATH, a ekipa je iskusna u pump-u, tako da očekujem 10 x na njemu lagano

nije bitno koji je tebi ciklus nego šta si uradio.

Predvideo par ozbiljnih apokalipsi, preko 5 katastrofalnih ekonomskih slomova od kojih se planeta nikada neće oporaviti, stotinak redovnoh tkz p***in dim ekonomskih slomova, btc na 3k, eth na 0, altovi u minus, pronalazač ciklusa kod Ponzi šema... Zar je to malo?

Stvarno? Ja sam bio pod utiskom da pokušavaju ovde da me edukuju kako ovo nije Ponzi.

LM, ja sam u kučićima, kao i dosad. Ne želim nikoga da nagovaram, ali ako si radoznao, možda da probaš DOGS, ima ga na menjačnicama, skroz je nov i još nije krenuo, tako da verujem ima potencijal.
Boop - još jedno kuče ko želi da se kocka, ali već je napravio solidan skok od jula

I prisli ciklus je moglo da dogura ko zna dokle da Elon nije poceo da tupi samo da bi prodao svoje solarne panele. Prekinuo ciklus na pola. Zato smo i imali najgori ciklus do sada.
Jesi razmisljao mozda da se prebacis malo na forum casopisa Trece oko? 😀

Kada malo skoci cena ovde se stvarno svasta moze procitati. Znaci prosli ciklus je prekinut zbog solarnih panela? A ja jos ubedjivao majku da ne uzima nikakve subvencije od drzave za solarne panele jer joj se ne isplati tj meni. 😀

Naravno da projektuje, odmah da se pokopa argumentima je dosta da se pita koliko BTC-a ima, najverovatnije 0 jer je sve investirao u meme coine i sad ide jak "cope" i projektovanje negative. On bi i posle 10-og ciklusa da se isto ponovi kao sad propustio bi priliku i samo izašao sa velikim minusom pa posle cope i projektovanje se nastavlja. Dotični još ne zna razliku izmedju Bitcoin-a i DOGE coin-a ili PEPE meme coin ili šta već od tih budalaština.

Neka gleda fino 85-90k i da možda i više, a jeste, nemoj tako "jako" da ne dobiješ warn kao što sam ja dobio zbog jednog gif-a koja je bila šala al šta drugo napisati. Odgovaramo kako i šta čovek piše, kad se pišu gluposti i pasivno agresivne budalaštine onda se dobija odgovor shodno na to.
Sam sebi skače u usta, samo da je hodlovao BTC kupljen bilo kada u ta tri ciklusa, bio bi u debelom plusu. Ništa drugo da ne radi, a priča kako je hodl glup i nepotreban rizik.
Dodatni problem je što on nikako da ukapira da apsolutno nikoga ovde ne interesuje zlato, to takodje dosta govori o njemu.
Nije "jako" ništa, birao sam reči pažljivo iako konstantno provocira, nije meni problem da mu odgovorim bilo šta ali poučen iskustvom od ranije, obrisaće se na kraju SVE, ne zbog mene nego uleteće neko treći, on će onda da se zakači iznerviran i cela diskusija se briše, gubljenje vremena nevidjeno.

Znam da je ovde velika većina u altovima, naravno da može da se zaradi na njima, nemam ja ništa protiv, ali mislim da su vremena 10x 20x prošla, možda grešim kako god.

20x je bilo prvi put, nema to šanse više, mislim da je objektivno očekivati nekih 5-7x od nekog popularnog alta u proseku, što je opet dosta više nego što očekujem od BTC. Poštujem da ti vidiš stvari drugačije, kapiram da si od onih BTC maksimalista, ali nemoj da budeš davež kao onaj kako se zvaše što s vremena na vreme uleće u temu pričajući kako je sve sem BTC prevara. Radi kako ti misliš da treba i nek ti je sa srećom, ja radim kako je meni do sad funkcionisalo.

Imao sam ja druga koji ulozi recimo na jednu utakmicu 200 do 500 evra za ligu sampiona, tad se igralo u 20: 45 uvece, i on uvek ode i spava, i ja jednom njega pitam, kako mozes spavati kad si toliko dao na utakmicu, kaze on ne isplati se to gledati.

Sam sebi skače u usta, samo da je hodlovao BTC kupljen bilo kada u ta tri ciklusa, bio bi u debelom plusu. Ništa drugo da ne radi, a priča kako je hodl glup i nepotreban rizik.
Dodatni problem je što on nikako da ukapira da apsolutno nikoga ovde ne interesuje zlato, to takodje dosta govori o njemu.
Nije "jako" ništa, birao sam reči pažljivo iako konstantno provocira, nije meni problem da mu odgovorim bilo šta ali poučen iskustvom od ranije, obrisaće se na kraju SVE, ne zbog mene nego uleteće neko treći, on će onda da se zakači iznerviran i cela diskusija se briše, gubljenje vremena nevidjeno.
Bio sam sarkastičan kad sam rekao "jako" pošto znam da za sitnicu ljudi misle tu da se drugi medjusobno napadaju a ustvari je samo diskusija. Meni je samo jako ironično da u njegovoj temi za plemenite metale u zagradi je napisano bez diskusije o kriptovalutama a dotični svaki put počinje tu da priča o zlatu. Smejurija. Kako čovek kaže nema besplatnog ručka od kripta onda idem da ručam "besplatno" od BTC-a. :)

Ma kakve crne strateške rezerve u BTC

Ako nestane BTC na pumpama, država reaguje kako bi ljudi mogli da natoče BTC u automobile. :ROFLMAO:
Ja sam bio umro od smeha kad sam pročitao. Kao da SAD otvori strateške rezerve gojaznosti. :ROFLMAO:

Ako nestane BTC na pumpama, država reaguje kako bi ljudi mogli da natoče BTC u automobile. :ROFLMAO:
Ja sam bio umro od smeha kad sam pročitao. Kao da SAD otvori strateške rezerve gojaznosti. :ROFLMAO:
Upravo je to i poenta. Hoce sami sebi da pumpaju dzepove. Na stranu sto je to besmisleno jer taj btc ne bi mogli posle nikom da prodaju da ne srozaju cenu, ali to je razlika da li je cena blizu vrha ili ne.

Već je krenuo, pogledaj chart. Pre nedelju dana smo bili na nešto malo manje od 0.035. Ja sam krenuo u stepenasti prelazak iz BTC u ETH. Neću prebacti ceo BTC portfolio, naravno. Samo deo koji sam prebacio iz ETH u BTC kada je odnos bio 0.081. Mislim da i u ovom ciklusu možemo do 0.081, moguće i malo više.
Krenuo i "odustao" ponovo je na 0.037. ipak se nadam da će uskoro krenuti bez zadrške.

Od mainstream altova PEPE i DOGE. Meni je zlatna koka CATECOIN. Kada se krenu pumpati ovi manji kučići i CATE pumpaju opasno. Nakon prvog peak-a u martu 2021. market cap je bio $600 miliona , prešli su na novi contract i u Novembru 2021. došli na $450 miliona. Trenutno market cap je $18 miliona, znači možemo otići 33x do ATH, a ekipa je iskusna u pump-u, tako da očekujem 10 x na njemu lagano

Šta misliš o Catizen? Još jedna od od onih Telegram igara, ali nije baš totalna prevara kao Notcoin ili HMSTR. Mada i taj HMSTR kao da pravi opasna ekipa pumpadžija.

Svaki uptrend ovde na forumu se zahukta atmosfera pa tako i ovaj put. Ako nista bude zanimljivo za pratiti.

Danas je malo BTC zastao, sto je i ocekivano nakon sto je dotakao 90k, naredni dani ce nam odrediti moze li u ovom krugu 100k ili ce ipak 100k+ ostat za proljece

Hbar etf pump

Prilozi

• IMG-20241112-WA0000.jpg
    IMG-20241112-WA0000.jpg
    76.9 KB · Pregleda: 57
Jesi razmisljao mozda da se prebacis malo na forum casopisa Trece oko? 😀

Kada malo skoci cena ovde se stvarno svasta moze procitati. Znaci prosli ciklus je prekinut zbog solarnih panela? A ja jos ubedjivao majku da ne uzima nikakve subvencije od drzave za solarne panele jer joj se ne isplati tj meni. 😀
Jesi ti prespavao prethodni ciklus? Seti se kako se zavrsio.
Na koji nacin ti doprinosis temi? Najlakse je sedeti i prozivati i kao cool si 🤪

20x je bilo prvi put, nema to šanse više, mislim da je objektivno očekivati nekih 5-7x od nekog popularnog alta u proseku, što je opet dosta više nego što očekujem od BTC. Poštujem da ti vidiš stvari drugačije, kapiram da si od onih BTC maksimalista, ali nemoj da budeš davež kao onaj kako se zvaše što s vremena na vreme uleće u temu pričajući kako je sve sem BTC prevara. Radi kako ti misliš da treba i nek ti je sa srećom, ja radim kako je meni do sad funkcionisalo.
Nisam to nikada radio niti nameravam, spomenuo sam to jer htedoh da ti objasnim kad sam ušao, šta sam zaključio i gde sam sada, jer si potegao to.
Nisu altovi prevara, nisu za mene jednostavno, probao sam, nije da nisam, nemam vremena za to, ok su za trade, nisu za mnogo dug hodl.
BTC mi se svidja, kako je nastao, dokle je stigao, sve, kao što ti gledaš gde da čuvaš kapital tako gledam i ja, zlato me ne privlači, pre godinu dana sam altove prebacio u btc, tako je počelo, letos sam ušao jače i to je sve.
Naravno da dobro dodje zarada ali nije mi više to primarno, i da padne za 40k i dalje ću biti dobar, i sa tim sam ok.
Kao što je taj lik davež, tako si i ti sa zlatom, jer nije to tema ovde druže, on je bar na temi, iako je užasno naporan.
Srećno i tebi sa zlatom.

Ispalo je pametno ali videces kad sutra Fet opali. Uvek kasni jedan dan. Bice 1.6 bez frke. Ali nije mi zao sto sam zavalio pola, lakse mi je za zivce.
Nisam tip koji se nervira oko kripta ali bas je poceo da me nervira, sad mi lakse kad sam podelio malo.

Ispalo je pametno ali videces kad sutra Fet opali. Uvek kasni jedan dan. Bice 1.6 bez frke. Ali nije mi zao sto sam zavalio pola, lakse mi je za zivce.
Nisam tip koji se nervira oko kripta ali bas je poceo da me nervira, sad mi lakse kad sam podelio malo.
Eno ga ne mrda i dalje, lako je vratiti se u to ali ne me više interesuje, hvala lepo.
Nego, BtC kao da gubi gorivo, lako se može opet desiti jak dip, u svakom slučaju biti spreman za brz short.

Jesi ti prespavao prethodni ciklus? Seti se kako se zavrsio.
Na koji nacin ti doprinosis temi? Najlakse je sedeti i prozivati i kao cool si 🤪
Pa na isti nacin na koji i ti. Tipa ti spomenes solarne panele i neko moze da pomisli vidi decko je u pravu ima smisla a onda je napisem kroz sprdnju koliko to ludo zvuci i onda ce isti taj neko da pomisli, pa cekaj to stvarno zvuci insane i time kranjeg korisnika navedemo da razmislja i donese ispravnu odluku da ne kupi FET i ceka magicnih 10$. 😀

Samo sala kolega Saj, samo sala. Nikoga ja ne prozivam jer je to zlonamerno ali sprdnja je skroz ok. U svakoj sali ima malo sale. 😀

To sam hteo da ti napisem da te malo zezam, cuo fet da si ga prodao pa eto ga sutra na dva dolara 🤣
( nesto citam po tvitu bice neko spajanje sa "Pall" )

Jedan od gorih dana u kriptu..

Znas da moze da se srmopizdi sve ali ocu da dam jos jednu sansu za ALT sezoni jel sam svestan da svi altovi mogi lagano sad da odu 50% ali mogu i da padnu 50% ...

Od letos kad sam kupio ponovo u dobrom sam profitu oko 70% za 3 meseca nije uopste lose...

Nego mi zinulo dupe za josh..

I sad gledam da li ce probiti taj ATH ili ne.

Krenuo i "odustao" ponovo je na 0.037. ipak se nadam da će uskoro krenuti bez zadrške.
Polako, duga je godina. Ja sam siguran da će krenuti, kao što sam i pisao. Ne samo da sam siguran na rečima, već sam krenuo da prebacujem de BTC u ETH, kao što sam pisao u jednom od prethodnih postova. Samo strpljivo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno