20x je bilo prvi put, nema to šanse više, mislim da je objektivno očekivati nekih 5-7x od nekog popularnog alta u proseku, što je opet dosta više nego što očekujem od BTC. Poštujem da ti vidiš stvari drugačije, kapiram da si od onih BTC maksimalista, ali nemoj da budeš davež kao onaj kako se zvaše što s vremena na vreme uleće u temu pričajući kako je sve sem BTC prevara. Radi kako ti misliš da treba i nek ti je sa srećom, ja radim kako je meni do sad funkcionisalo.
Nisam to nikada radio niti nameravam, spomenuo sam to jer htedoh da ti objasnim kad sam ušao, šta sam zaključio i gde sam sada, jer si potegao to.
Nisu altovi prevara, nisu za mene jednostavno, probao sam, nije da nisam, nemam vremena za to, ok su za trade, nisu za mnogo dug hodl.
BTC mi se svidja, kako je nastao, dokle je stigao, sve, kao što ti gledaš gde da čuvaš kapital tako gledam i ja, zlato me ne privlači, pre godinu dana sam altove prebacio u btc, tako je počelo, letos sam ušao jače i to je sve.
Naravno da dobro dodje zarada ali nije mi više to primarno, i da padne za 40k i dalje ću biti dobar, i sa tim sam ok.
Kao što je taj lik davež, tako si i ti sa zlatom, jer nije to tema ovde druže, on je bar na temi, iako je užasno naporan.
Srećno i tebi sa zlatom.