FJCharlie
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.06.2007
- Poena
- 345
Razlog je sto je Robinhood listovao pepe i Coinbase postavio zabu na X status, sad ce i oni da ga listuju i krece ludilo.
Juce sam rekao IGY da uzme pepe, SAJ je reagovaoPa sto ne pricate ovakve informacije da ce se desiti, da se pripremimo na vreme..![]()
haha koje nekapiranje uloge Musk-a epskih proporcija 😃
Jos uvek stignes, sad ce da krene ludnicaOvo listanje uvek dobro prodje, treba to ispratiti uvek sa nekim ulogom, posebno sada u bull-u.
Sorry @FJCharlie promakao mi je taj post onda.
Ja sam iz nehata. Generalno Pepe mi je dosta para doneo u startu ciklusa tako da nisam gadljiv na njega uopste. Volim ga jer lepo reaguje.Juce sam rekao IGY da uzme pepe, SAJ je reagovao
ima li neki pozdan izvor ovakvih informacija, neki sajt, portal, kad će šta da se listuje na menjačnicama, a da nije Twitter ?Coinbase listovao pepe upravo
ako ti nije dosta official X account da potvrdi te stvari kao i Paul Grewalima li neki pozdan izvor ovakvih informacija, neki sajt, portal, kad će šta da se listuje na menjačnicama, a da nije Twitter ?
Merger cena je FET/7. Sanse da se odbije predlog je skoro nikakav, a i ako se desi isto ce verovavrno biti skok. Posto je vesting 6 meseci, a mene to ne zanima, jos od te merger cene oduzmem 10-15% i to mi je prodajna cena.Pa ko je holdovao unistio se od para. Stvarno ludi ljudi.
Da sam holdovao svojih 7000 ETH-a i ja bio bio lud... Sa 21M vise novcanih jedinica. Na dogama jos vise.
edit: Ne bi bilo lose ispratiti za par dana kako prolazi ono glasanje za merger ASI i Paal. Ako bude proslo Paal ce da poleti. Moze na brzaka da se uzme neka lova i da se bezi.
Ne znači da bi prodao sve po toj ceni.Pa ko je holdovao unistio se od para. Stvarno ludi ljudi.
Da sam holdovao svojih 7000 ETH-a i ja bio bio lud... Sa 21M vise novcanih jedinica. Na dogama jos vise.
Povukli su predlog skoro je x2 napravio za 15 min. Nikad brza zarada, ali velika smejurija.Merger cena je FET/7. Sanse da se odbije predlog je skoro nikakav, a i ako se desi isto ce verovavrno biti skok. Posto je vesting 6 meseci, a mene to ne zanima, jos od te merger cene oduzmem 10-15% i to mi je prodajna cena.
Skinut je sa većih menjačnica jer ima privatnost i ne mogu da utvrde porekla novca. Po meni je to prednost i jedna od glavnih karakteristika crypta - u svetu u kome ne možeš da prdneš a da ceo svet ne sazna. Ima tu još par detalja ali da ne bih pretvorio post u promociju neka istraži koga interesuje.sta se dogadja sa XMR (monerom), sto on odlazi u rikverc sad?
Ja sam juče naprotiv, nakupovao LINK, DOT i LTC. Oni nisu toliko skakali do sada, pa očekujem da hoće uskoro.Ako nas je prosli ciklus ista naucio to je da leshine starih altova ne vredi juriti.
Samo btc, eth i najnovije, najsjajnije, igrarije.
U zemlju propao dabogda 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari