Jeste osakaceni Aux.Pise da ima i UV lampu,a gde je?Ne spusta ispod 500W.Previse bucne obe jedinice.U sobi gde je,nema spavanja dok radi.Duva ko blesava,pregreje i onda se ugasi.Posle minut dva krece da duva ko blesava,a u sobi postignuta temperatura.Naravno onda za jos krace vreme pregreje i opet gasi.I tako u krug.Početkom septembra pošto nije bilo nekog izbora inverter klima kupio sam ono što je bilo u ponudi od jeftinih klima za 300e
TESLA TA36QQCT-1232IAT.
Šta reći ono malo što je hladila i nekoliko dana što sam sa njom grejao ja sam baš zadovoljan. Malo sam istraživao i koliko sam video to je Aux klima.
Baš čudno. Koliko znam postoji jedna aplikacija na GP za tcl i ta jedna je različita od moje i tvoje. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tcl.tclhomeOva moja sigurno nije bolja. Evo koja je verzija firmveraPogledajte prilog 463094
Android
Jedino to ako je u pitanju. Ne znam zašto im je teško da u jednoj aplikaciji stave sve što je potrebno i da bude univerzalna za njihove klime.Ista je aplikacija. Verovatno za različite modele uređaja različit je i UI
Za te pare su odlicne klime, meni vox super rade, jedino sto nemaju nisku modulaciju, ako je to mana.Pogledajte prilog 463071Kupio dve vox ijf-12 u Metrou po 34.500 dinara pa ćemo videti kako će hladiti.
U prelaznom periodu dok temperature budu u plusu služiće i za grejanje.
Treba kartica za Metro ali ko nema može se izvaditi za fizičko lice na licu mesta.Meni bi onda ova odlično odgovarala za hlađenje, odlična cena. Treba li i dalje ona kartica za Metro ili može da se pazari kao u svakoj radnji?
Ovo je 9tka, i za nju je bas dobra tezina i ostali podaci, mozda nisi dobro procitao. Mislim da je dobra na papiru za te pare, ali nema je u radnjama, bar ja nisam nasao.Sa 23.5kg ima da greje samo na plus 35😀😀😀😀
Ima je u BC za 37400 i u jednoj radnji u Obrenovcu za 40500 IMA12-UVCW.![]()
Klima VOX IMA09-UVCW IMA09-UVCW | VOX Electronics
www.voxelectronics.com
Vox na sajtu ima nov model pise da greje do - 35c malo nije realno
23.5 kg sj
4200w za grejanje
41.000
Ako je tako to je top za te pare ali nigde je nema u prodavnicama.....
I za IHD12 piše da greje do -25°C 😂![]()
Klima VOX IMA09-UVCW IMA09-UVCW | VOX Electronics
www.voxelectronics.com
Vox na sajtu ima nov model pise da greje do - 35c malo nije realno
23.5 kg sj
4200w za grejanje
41.000
Ako je tako to je top za te pare ali nigde je nema u prodavnicama.....
Ne sumnjam, sa unutrašnjom od 10kg i spoljašnjom od nekih 26-27kg, iznad prosečna masa za tu cenovnu klasu. Ali bez grejača tacne teško da greje i na -25°C, nakupilo bi se leda na tacni. Jednostavno taj izmenjivač i taj kompresor nemaju kapaciteta da odlede celu tacnu kao što to radi Fujitsu 12LT recimo. A o podatku za -35°C da ne pričamo, pa tu ni freon neće da isparavaIHD12 lepo greje na - 10, provereno.
Pa i ja mislim da je to neka greska, mnogo je - 35c, ali meni treba 9 tka i gledao sam ponudu, za te pare ova izgleda najbolja.Ali ova do -35, koliko se ismeja. Ima santa leda da bude, sneško😀😀😀😀
Grejac tacne je super stvar, meni vox sa grejacem sljakala bez leda, a ostale se zalede na - 10c bez grejaca.I za IHD12 piše da greje do -25°C 😂
Bez grejača tacne i -15°C će biti izazov
Ma verovatno im je greska, za moju vox pise na sajtu voxa da ima sj 18 kg a ona 22.5kg.Sve je to malo jasno je meni, ali one fino greju, zavrsavaju posao, a sad mi treba jos jedna 7 ca ili 9 tka za sobu, i ova mi deluje ok za te pare.Ne samo to, nego pise da greje od -35C, pa sve do +32C i sve to za samo 350e![]()
U kojoj radnji ako moze info.Ima je u BC za 37400 i u jednoj radnji u Obrenovcu za 40500 IMA12-UVCW.
nema te klime nigde kod nas (pa ni u obrenovcu) vec neko vremeU kojoj radnji ako moze info.
Isto ovako aplikacija izgleda i kod mene. Nemam prikaz potrosnje struje. Verzija firmvera je na slici.Nemam. Evo kako kod mene izgleda aplikacija. Kao da su je deca crtala dok vaspitačica nije bila tu.
Jeftine 18-ce ima jako malo njih sa foruma, tako da su iskustva "mršava". Ako kum ima "soma" evra neka gleda Daikin Sensiru ili nek doda još malo za Fujitsu 18 kmta. Moj tast je postavio dve Sensire 18, stvarno masivna spoljašnja. Jedino su unutrašnje smešno uske za 18-cuMnogo je losa ponuda klima, razgovaram sa kumom i on hoce da ubaci jednu 18 cu, gledali nas dvojica, uzas koliko je skupo, a modeli mrzavo u odnosu do pre god ili dve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari