Pala je danas ugradnja za TCL TAC-12CHSD/XA73IS pa da iznesem neke prve utiske. Unutrašnja jedinica lepa na oko, plastika solidne čvrstoće, ne uvija se. Spoljna, takođe lepa na izgled, ali me malo brine tih 22,5 kg. Generalno, lepša mi je i SJ i UJ u odnosu na Vox IHD12. Daljinski mi se sviđa, dve klase iznad Voxa. (Imam obe klime pa zato poredim). TCL je u sobi od 32m², solidna izolacija i prosečna pvc stolarija. Povezivanje na Wi-Fi proteklo laganica, iz prve (kad se setim kakve sam muke imao da povežem VOX...). Trenutno je setovana na 23 C°, i već sat ipo se ne gasi i vuče iz utičnice konstantno nekih 240w. Za sad se nijednom nije ugasila Temperatura u sobi je 24,1C°. Napolju je 14°. Bočna krilca se takođe pomeraju levo - desno pomoću daljinca. Jedimo što mi se za sada ne sviđa je TCL home aplikacija, nekako je baš siromašna i što se tiče izgleda i opcija. Tu mi je VOX /Aux dosta bolji. Poređenja radi, u isto vreme VOX IHD12 u loše izolovanoj sobi od 20m² radi kao on/off. Vuče oko 390w, onda se gasi, pa se zaleće na nekih 650w, pa opet spušta na 390 i tako u krug.
Sve u svemu, prvi utisak jako jako dobar. Videćemo kako će da se ponaša na 0 i na minus, jer još jednom ponavljam, malo me brine tih 22,5 kg, ali sa druge strane imam grejanje na gas, pa mi i nije toliko bitno kako će se ponašati na ekstremnim minusima. Da sam hteo da mi klima bude primarni vid grejanja, uzeo bi Amber. Hteo sam da ovaj post bude kraći ali se raspisah. Biće još utisaka za koji dan kad je istestiram u različitim uslovima.