Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Istice mi ugovor za tri meseca ,dali mi ponudu od otprilike 3500 ako sada hocu da raskinem i predjem kod drugih dali da podnesem zahtev hoce li ih taj zahtev naterati da mi daju 50 posto na soko lite
Nece ti proci to jer ti trazis prevremeni raskid trenutne UO pa hoces da prebacis broj kako bi eventualno dobio 50% na SL. Moci ces jedino da potpises po trenutno aktuelnim cenama 2200/3200 za SL i to je to, bez ikakvog popusta. Ako budes i podnosio zahtev za prelazak u drugu mrezu nece te ni zvati jer si trazio raskid i platio penale

Jel ima neko da je zadovoljan A1 mrežom, nekolicina koji poznajem, nisu nikako ?

Cela Fruška gora je problematična sa 4G na A1. Izuzetak su veća naseljena mesta.
Nije tačno. Iriški venac potpuno pokriven. Bazna stanica na Paragovu dobar deo pokriva, onda antena na putu pokriva ceo uspon i silaz kraj tunela sto je postavljena. Desno, sve pokriveno do Zmajevca, levo bukvalno koji gap ima do Čortanovaca. Tako da tek taj put za Vrdnik i kad se prodje Crveni Čot počinje da bude skakljiv signal. Ali ga ima.

Da li je neko, prilikom obnove ugovora, dobio i popust na uređaj (eko bonus) i popust na samu tarifu?

Ja znam za kolegu koji proklinje dan kada je prešao na A1, kad god ga pozovem, različite lokacije u Beogradu, gubi se, krči, pišti...

Nece ti proci to jer ti trazis prevremeni raskid trenutne UO pa hoces da prebacis broj kako bi eventualno dobio 50% na SL. Moci ces jedino da potpises po trenutno aktuelnim cenama 2200/3200 za SL i to je to, bez ikakvog popusta. Ako budes i podnosio zahtev za prelazak u drugu mrezu nece te ni zvati jer si trazio raskid i platio penale
Imas situaciju da dve osobe prelaze danas u A1 , traze istu tarifu i popust 50% na Soko Lite, kod jedne osobe vide istek UO , kod druge osobe otkup UO. Zasto bi od jedne zeleli da uzmu pare od druge ne?
Ono mogu oboje da odbiju ili da zadrze, naravno njihovo pravo da urade kako zele.
Da li je neko, prilikom obnove ugovora, dobio i popust na uređaj (eko bonus) i popust na samu tarifu?
Mozda moze neki manji popust na tarifu , ali tesko 50% popusta i telefon i eco. Ja kad sam trazio pre vremena (3meseca pred istek) , mogao da biram 10% ili eco popust.
Ali kolega ekoguard je dobio 50% na box paket, uzeo televizor , mogao je i telefon uz eco popust ali nije.

Za ugovor koji je otkupljen ili raskinut od strane telekoma zbog duga se ne zovu korisnici radi zadrzavanja u mrezi, jednostavno je takva politika i to je to. Tehnicki, ako je raskinut ugovor od strane telekoma ni ne moze da se izvrsi prenos dok se ne otplati sav dug sa sve penalima ali za otkupljen ugovor moze ali nece niko zvati radi zadrzavanja sigurno

Ovo vezano za telefon, ekoguard je dobio zbog boxa tu ponudu u solo varijanti (samo postpejd) u poslovnici ne moze ni 30% sa Eco popustom, max 20% + Eco dok bi kod prenosa broja moglo sigurno da se dobije 30% ako ne i 40% vredi pokusati svakako 🙂

Ja znam za kolegu koji proklinje dan kada je prešao na A1, kad god ga pozovem, različite lokacije u Beogradu, gubi se, krči, pišti...
Mozda koristi iphone ili neki jeftin Samsung. Ja ni u BG ni u novom Sadu nemam problema. Vak sta vise. Jedino mi se gube ljudi na mtsu u nekim trenucima.

Realme gt 5g 400-450eur platio svojevremeno.

Za ugovor koji je otkupljen ili raskinut od strane telekoma zbog duga se ne zovu korisnici radi zadrzavanja u mrezi, jednostavno je takva politika i to je to. Tehnicki, ako je raskinut ugovor od strane telekoma ni ne moze da se izvrsi prenos dok se ne otplati sav dug sa sve penalima ali za otkupljen ugovor moze ali nece niko zvati radi zadrzavanja sigurno

Ovo vezano za telefon, ekoguard je dobio zbog boxa tu ponudu u solo varijanti (samo postpejd) u poslovnici ne moze ni 30% sa Eco popustom, max 20% + Eco dok bi kod prenosa broja moglo sigurno da se dobije 30% ako ne i 40% vredi pokusati svakako 🙂
Mozda je tako , ali ako neko pokrene prenos broja logicno je da tamo ima bolje uslove (novcano) ili tehnicke (signal) . Eto ja pisao da trazim otkup UO i koliko treba da platim, zato sto hocu da prenesem broj u drugu mrezu. Oni meni napisali knjigu bez koliko treba da platim , jesu majstori zamazavanja ociju. 😄
Ma kad poskupe pravac A1 godinu dana besplatno .

To ti preko mejla nikad nece ni reci 😀
Samo u poslovnicu odes i trazis da podnesu zahtev nadleznoj sluzbi za obracun penala/otkup ugovora i ne ides dok ti stigne sms poruka da je tvoj zahtev zaveden u bazu telekoma 🙂

U A1 sam iskljucivo preko maila to radio. Ne vidim drugi razlog sem podjebavanja. Tu cifru sa tim datumom platite i otkupili ste ugovor. Ma nema veze sto bi bacao jos 2000 do pune cene za 1 mesec i na kraj me puste u A1 bez 50% haha. 😄

Realme gt 5g 400-450eur platio svojevremeno.
Interesantno, ne znam mozda je baksuz sto se tiče uredjaja, sima ili lokacija. Koliko vidim nema nekih problema sto se razgovora tiče. Iskreno skoro sam koristio mts karticu i ajde sto nema volte nego ide na GSM direktno. Ni 3G ne ide za razgovor... Meni je A1 bolja varijanta iako nemam podrzan Volte na ovom uređaju makar 3G HD radi ko sat a ni GSM nije loš. Tako da ne znam sta bih ti rekao. Na uređajima da VOLTE ja lično ne znam da je iko imao ikakav problem (mahom Samsung srednja klasa i Huawei)

Na fejsbuk stranici Efektive (udruženje potrošača) prenose informaciju da su saznali iz nekog izvora da će Telekom pustiti nove postpejd pakete sa više interneta uz istu ili malo veću cenu.

Na fejsbuk stranici Efektive (udruženje potrošača) prenose informaciju da su saznali iz nekog izvora da će Telekom pustiti nove postpejd pakete sa više interneta uz istu ili malo veću cenu.
Ovo sam i ja procitao i zanima me da li je jos neko nacuo nesto slicno?

Kontaktirao sam mts pre neki dan povodom obnove ugovora i danas me zvali kao sa nekom ponudom i rekli da od 1. novembra kreću novi paketi sa novim uslovima tako da je eto provereno, samo da vidimo šta i kako.

Ja sam juce produzio Soko Lite ugovor, kaze mi devojka za salterom da sam bukvalno uhvatio poslednji dan za tako dobru ponudu. Od Novembra krecu ugovori/ponude sa znatno losijim uslovima.

Ništa posebno, 10% za Zmaj i 20% za Sokolite mada meni na tom broju ne treba sokolite. Sačekaću da vidim da li će internet malo da povećaju za ove jeftinije tarife od 1. Novembra.

Nisam znao da nude postpejd tarife 50% tokom cele ugovorne obaveze čak i ako podneseš zahtev za prenos pripejd broja.
Mislio sam da to važi samo za postojeće postpejd korisnike.

Vrv si video moje i još nečije iskustvo iz prepaid teme. Da, nude tj meni su ponudili bilo koju tarifu po 24 meseca 50%.
Da li će da nude i dalje kad krenu nove tarife ko zna. Definitivno mora da se proba takva egzibicija inače nema bolje ponude.

Nazad
Vrh Dno