Pozdrav ljudi, ima li neki mail na koji se može žaliti za kašnjenje post express pošiljke ili se mora u pošti podnositi zahtev za reklamaciju?
Zna li neko jel mozda doslo do promene zakona o postanskim uslugama?
Danas saljem Post Express-om dva paketa bez otkupa koja sam prethodno adresirao preko Web Express-a, odnesem na salter da predam i radnik mi trazi broj licne karte.
Znam da su ranije trazili broj licne karte za posiljke koje se salju sa otkupom i uvek sam im zapisivao prilikom predaje paketa ali ovo sad bez otkupa me je malo zacudilo.
Mislim da nije moguce prekidanje slanje posiljke ako je u putu.Kako izgleda odbijanje prijema pošiljke kod Post Expressa? Samo odbijem kad donese? Da li može da se prekine slanje pošiljke ako je već u putu?
Poručio sam iPad polovan preko KP ali sam kasno skapirao sa screenova da je icloud bypass što nije pisalo u oglasu. Pošto je poslato iz Vranja, da li može neka intervencija da spriječi da i stigne do mene u NS?
Davno mi je UPS donosio, carinu odrade oni ili mozes i sam da zatrazis pa da ti izaberes speditera koji ce ti odraditi to. Nisu jeftini, mislim da je pre koju godinu ta usluga bila oko 7000 dinara.Nisam siguran da je ovo prava tema, ali da li neko zna kako kod nas funkcionise UPS?
Konkretno, cekam neki paket iz Kine koji ce vjerovatno imati carinu, da li to sve oni odrade interno, silicno kao DHL, ili ie regularna procedura tako sto ode na carinu pa ceka ko zna koliko dok se neko ne smiluje da ocarini?
Takodje, da li UPS isporucuje do vrata, ili mora da se preuzme negdje u njihovoj ispostavi?
Imas vremena danas do 19h. Trazi broj posiljke vidi gde je zapela.Da li je neko probao Post Express isporuku u pošti?
Post Express - Danas za sutra Isporuka u pošti
www.postexpress.rs
Meni je juče poslata pošiljka na ovaj način i nema poruke o prispeloj pošiljci još uvek, a čini mi se da je danas neće ni biti.
Dakle, nije ispoštovan rok uručenja "danas za sutra".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari