Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Da li je uzimao neko philips nozice za elektricni brijac sa alija, kako su se pokazali? Vidim da ima za 400 dindzi free shiping. Imam neku stariju verziju aparata HQ6640 i mnogo je dobro radio sa originalnim nozevima.
Uzimao sam braun. Nisu original, nisu dobre kao original. Probao mrezice i nozice.
Radi posao, ali prave nove su dosta bolje.

Sa zadovoljstvom. :D

Hvala.

Sa Ugreen nema greske. Imam neki punjac iz 2019., i jos uvek radi besprekorno.
Kablovi su im isto prva liga, imaju lep klik kada se povezuju. Prvi izbor na AE, pogotovo kada nemaju shipping :)

Baš to, meni je danas stigla jedna kojoj je 02.sept. aldc status, tačno mesec i po dana od poslednjeg statusa do kuće.

Onaj mali ********* Essager što se natakne na kabal od punjača da kao meri koliko W vuče telefon, nije baš precizan. Istina da je plaćen manje od Rumenka, ali ne radi ono za šta se predstavlja. Probano na 3 punjača i 3 različita uređaja.

Onaj mali ********* Essager što se natakne na kabal od punjača da kao meri koliko W vuče telefon, nije baš precizan. Istina da je plaćen manje od Rumenka, ali ne radi ono za šta se predstavlja. Probano na 3 punjača i 3 različita uređaja.
Isto i kod mene ***.

Da li imate preporuku za daljinski koji moze da se mapira konkretno od: LG daljinskog + Supernova (MOVE), i na taj nacin televizor kontrolisem sa samo jednim daljinskim upravljacem? Siguran sam da je kinez smislio to do sad :)

Imaš daljince koji imaju izdvojeno za tv 4 tastera (IR), pa tu podesiš šta želiš (prekopiraš sa svog), a box ide sve redno preko 2.4GHz koji ubaciš u usb boxa. Npr. model BPR2S Plus, BPR3S Plus...

Drugari, da li znate gde mogu da kupim "zakrpu" - Patch, Dead Space Planet Cracker Starship Ishimura

Dead Space Planet Cracker Starship Ishimura EMBROIDERED PATCH.jpgUSG Ishimura.jpg

Da li imate preporuku za daljinski koji moze da se mapira konkretno od: LG daljinskog + Supernova (MOVE), i na taj nacin televizor kontrolisem sa samo jednim daljinskim upravljacem? Siguran sam da je kinez smislio to do sad :)
Pa sa mobilnog ,cak i kad nisi kod kuce.

L336 ili tako neki sa funkcijom ucenja na Aliju, kod nas Orfej.

Imaš daljince koji imaju izdvojeno za tv 4 tastera (IR), pa tu podesiš šta želiš (prekopiraš sa svog), a box ide sve redno preko 2.4GHz koji ubaciš u usb boxa. Npr. model BPR2S Plus, BPR3S Plus...
Samo si me zbunio, hvala na tome 😁
L336 ili tako neki sa funkcijom ucenja na Aliju, kod nas Orfej.
Hvala, pogledacu prvo orfej da li ima tu moguvnost, sto bi se reklo 2 u 1

Preporuka za jeftinu preciznu vagicu?
(tipa 0,1 gram, može max 100-200 grama, ne treba više).

Thanks
Mene je ova prošle godine koštala oko 4$. U suštini, sve te jeftine vage su dovoljno ok, kupi onu koja je trenutno najpovoljnija.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $16.76 | Jewelry Scales Weight Diamond Balance Kitchen Weighing Digital Pocket Mini Scale Bathroom 0.01g 500g

Kod nas gomila tih vagica 0,01-100 il 200g od 500-700din. a teško na AE da prodješ jeftinije (5$ minimum) osim ako si se stiso za 100-200din da bi ti neko jurio po AE. Imaš ih i sa kontrolnim tegom od 1g ali su skuplje.
Napomena svi kažu nekorišćeno proveri :ROFLMAO:

Uzimali smo letos vecu sa modovima za auto,bicikl i lopte , ali ona je mnogo kabastija.

Neki DP kabal,jeftiniji a da nije djubre.
Za 27 inca,ful HD,170Hz,Adaptive Sync.

Nazad
Vrh Dno