Ima puno grešaka i problema sa 24H2, ja sam se vratio na 23H2 pomoću backupa koji sam napravio tik pre upgrejda pa je sve ostalo kao što je bilo.
Ne vredi da ti neko šalje ISO jerbo ih ima bar 20ak velikih verzija koje ne mogu da se upotrebe za vraćanje ili In place upgrade, sve zajedno preko 50 raznih verzija 23H4.
Neznam koje si probleme imao sa skidanjem 23H2, naj bolje je preko MCT-a ili Upgrade Assistant-a, oni po defaultu skidaju ISO koji je naj bliži već instaliranim Windowsima kada započneš sa njega. . Zadrži ISO bar dok nisi siguran da sve radi kako treba.Nije baš potpuno ažuran i moraće da se ažurira posle ili tokom instalacije..
Investiraj u još neki disk, može i bilo kakav HDD, unutršnji ili na usb vezu i pravi backup bar kada su velika ažuriranja na vidiku. Za pola sata si nazad na radnom systemu. Ja radim full system disk backup dnevno. Bez toga je kao da voziš auto bez osiguranja. Imaš ovde celu tomu o tome.
Pozdrav, da li neko ima predlog za besplatan backup program pomoću kojega bi sa HDD-a (koji se nalazi u računaru) mogao da prebacim podatke na drugi hdd (koji bi se povremeno pomoću eksternog hdd čitača palio po potrebi). Cilj je da u što kraćem roku program prebaci sve izmene u postojećim...
forum.benchmark.rs