Bez ljutnje ali najblaze receno malo neozbiljna izjava za mesto na kojem pisemo.Samo jedna reč... Softver, to je ono sto ce ja mislim uvek odvajati Apple, Google i Samsung od kupusijade.
Opasnu kameru ima ovaj X200 Pro, velika zasluga ide i Zeiss-u...
To nije zbog uštede, jer prelaze na tehnički bolje i skuplje Lytia senzore, koji su se već odlično pokazali, čak i u telefonima srednje klase.Kamera nije losa na papiru (pro verzija), mada me cudi da su odustali od 1" senzora.
Ništa nije napamet... Da ne koristim kao drugi telefon Huawei i da nije pored mene bio kolega kojem je ničim izazvanim posle update-a završio Xiaomi u bootloop-u gde je morao factory reset da radi i izgubi sve podatke i fotke dece ne bih rekao ništa.Bez ljutnje ali najblaze receno malo neozbiljna izjava za mesto na kojem pisemo.
Ne zelim uopste nabrajati koje sam sve brendove i skinove imao priliku da probam ili koristim tokom godina. Omiljeni Android skin jedno vreme mi je bio cuveni OxygenOS. Sada je ColorOS nastavak toga i zaokruzio je lepo citavu pricu. OriginOS da i ne pominjem. Huawei/Honor takodje doveli softver do savrsenstva.
Treba prvo probati tu "kupusijadu", pa onda donositi zakljucke. Bezveze je kada su trzista (pa i ljudi) ogranicena na odredjene brendove pa i ne znaju za bolje.
Zašto, a kako bi ti pozicionirao 6.3 naspram većine sa 6.7 inča.Najjace od svega je naziv mini, a tel ima 6.3".
Ovo je P40 Lite ako se ne varam? Nije bas merodavan za pricu.Ništa nije napamet... Da ne koristim kao drugi telefon Huawei i da nije pored mene bio kolega kojem je ničim izazvanim posle update-a završio Xiaomi u bootloop-u gde je morao factory reset da radi i izgubi sve podatke i fotke dece ne bih rekao ništa.
Vivo da se dobro prodavao u Srbiji ne bi otišao...
HW im ne osporavam, samo softver. Eno i Honor se lepo prodaje u Srbiji iako je bio nepoznat pored Huawei-a i toliko godina lošijih modela.
x200 pro ti je rang x100 ultra, malo bolji zapravo.Ja iskreno cekam ultru i jedino mi ona privlaci paznju
Istekao edit.Ovo je P40 Lite ako se ne varam? Nije bas merodavan za pricu.
Pricamo o nasjkupljim i ujedno najboljim modelima kineskih kompanija. Ja sam ubedjen da ce novi Oppo i Vivo biti najbolji telefoni na trzistu. Vrlo lako u tu pricu moze i OnePlus, ako bude bio istih/slicnih specifikacija.
Recimo 14T Pro se u nekim situacijama pokazao bolje, kada su kamere u pitanju, u odnosu na 16PM. Telefon cija je zvanicna cena duplo niza u odnosu na iP. Ali ni to nije realno poredjenje. Treba uporedo koristiti telefone istog cenovnog ranga, pa onda donositi zakljucke.
Ljudi koji koriste HyperOS i nisu previse odusevljeni istim, tako da, barem trenutno, Xiaomi nije najbolji primer.
Nadam se da ces imati priliku da koristis ili makar probas nove perjanice BBK grupacije, pa ces videti o cemu pisem. I proslogodisnji modeli dolaze u obzir naravno, ne moraju to biti ovogodisnji. Ali kao najbolji primer i predstavnik, definitivno treba probati ovogodisnje modele pomenutih kompanija.
Potpisujem!Samo jedna reč... Softver, to je ono sto ce ja mislim uvek odvajati Apple, Google i Samsung od kupusijade.
Opasnu kameru ima ovaj X200 Pro, velika zasluga ide i Zeiss-u...
Niko nikoga ne ubedjuje ni u sta. Taman posla! Samo nije realno donositi zakljucke na osnovu koriscenja nize klase Androida nekog kineskog proizvodjaca, pritom poredivsi ga sa najjacim modelima drugih kompanija. Ne ide to tako.Nije to slucaj kod nas, nego u svakoj drzavi zapadno od Kine ali nije tema ionako. Nema potrebe da se ubedjujemo sta je bolje ili ne.
Pogresne primere uzimate. Daleko je Xiaomi od najboljeg softvera. Uzmite malo probajte i koristite Oxygen/ColorOS, Origin, MagicOS, NothingOS, ... Primera koliko hocete. Uhvatili ste se samo za Xiaomi. 🙂Potpisujem!
Jedini xiaomi koji mi je perfektno radio je A1. Gura kod ćaleta već osmu godinu. Svaki drugi sam jedva cekao da flesnem sa nekim romom. Uvek neka sitnica, uvek nesto, i to nikad ne poprave. Kad sam uzeo pixel, otkrovenje. Sad uzeo mali s23 umesto pixela (zbog A1 mreze) i prijatno iznenađen, ovaj samsungov skin je skroz dobar.
Motorola ima isto odlican sw, medjutim azuriranja su katastrofa. Ne znam dal se sta promenilo.
Dzabe vrhunski hw, ako sw to ne prati.
Nisam napisao zbog toga, nego smo dosli do toga da mini tel ima 6.3". Pre nekoliko godina je ovoliko inca bilo za normalan model.Zašto, a kako bi ti pozicionirao 6.3 naspram većine sa 6.7 inča.
Algoritam enkodovanja videa. Ovo je čist softverski problem - hardver je itekako tu, ali je potrebno znati iskoristi ga.Jedno pitanje vezano i za x200 seriju i generalno za ostale modele. Vidim da x200pro ima poseban procesor za kameru. Sta je jos potrebno da bi stigli ip vezano za video?
u čemu je x200 pro lošiji?slican kao ultra, negde malo bolji, negde losiji
videćemo.Prica se da ce x200u imati cetiri senzora kamere i da ce biti ispravljena boljka uw kamere i mikrofona. S tim da ce tad izaci i x15u i oppo find x8u i bice pravo uzivanje sta uzeti.
Svi oni su daleko od Samsunga, probao novi honor v3 i ono je toliko konfuzno da je katastrofa, džabe i ekran i sve, jednostavno ne može da se svari i konfuzno.Uzmite malo probajte i koristite Oxygen/ColorOS, Origin, MagicOS, NothingOS, ... Primera koliko hocete. Uhvatili ste se samo za Xiaomi. 🙂
Kako nema, kad ljudi traže garanciju i da kupe kod operatera? Neće bez garancije, džabe da ovi ubace robota koji ti kuva kafu kada nema nigde ni staklo ni futrola, a ni da zameniš bateriju kada dođe vreme.I opet kazem, to sto necega nema na nasem trzistu, potpuno je nebitna stvar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari