Šta je novo?

Vivo x200 Series

Nabrojao je decko u recenziji razlike izmedju ovogodisnjeg pro modela i x100u. Vise je rekao da je ovo prakticno x100 ultra sa malo boljom kamerom i onda rekao sta je ostalo bolje na x100u.
Uradio je i test kamera sa s24u i 16pm i jedna stvar bode oci, crvena boja na vivo, a druga stvar je da je kamera daleko bolja od ostalih, bukvalno drugi nivo.
Videcemo, videcemo, ima vremena za njih. Mozda uzmes i samsung. 😂
de daj mi link da vidim sta si gledao :D posto sve sto sam ja video, niko nije rekao da je bilo sta bolje na x100u

Imas Bena sto je kolega postavio na prvoj strani. Sto sam gledao vecinom su rekli ogromna unapredjenja u odnosu na x100p, a manja u odnosu na x100u.
Moram da pohvalim softver, lepo radi, animacije su perfektne na novi a15, da li bi se navikao, vremenom sigurno da.

Imas Bena sto je kolega postavio na prvoj strani. Sto sam gledao vecinom su rekli ogromna unapredjenja u odnosu na x100p, a manja u odnosu na x100u.
Moram da pohvalim softver, lepo radi, animacije su perfektne na novi a15, da li bi se navikao, vremenom sigurno da.
pa gde je rekao da je x100u bolji? :D samo je pomenuo da je senzor glavne kamere na x100u 1" a na x200 pro manji, ali zbog nove tehnologije, novog senzora i svega, da je zapravo bolji nego stari od jednog inca.

x200pro bolji telefon u svakom smislu za manje para.
ako na KPu bude bio oko 700e kao sto je bilo par komada x100pro, instant kupovina.

edit- a gotovo sam siguran da ce x200ultra da ima shutter button :D

Oppo Find X8 Pro ce imati i camera button i side button, za tzv zvucni profil (zvuk/vibracija/mute, kao OnePlus), koji je, po mom misljenju, must have za svaki telefon (ima ga i X7 serija). Plus IR blaster na sve to. Perfekcija od telefona u najavi. Vreme je za novu temu. 🙂

Ima ljudi koji su probali oba i rekli da je x7 ultra bolji (tipa flossi).
Ako je koristio koristio funtouchos, ok, ali opet. OriginOS 10 puta bolji od funtouch-a i 3x bolji od ColorOS-a plus bolji hardver na Vivu nego na Oppu.

To sto je glavni, ne znaci da je najbolji. Koja je bila prednost 7x ultra u odnosu na x100 ultra?
Nijanse su svakako u pitanju. Svi brendovi grupacije su danas manje-vise slicni. Eno sprema se Realme GT7 Pro, u najavi takodje brutalan telefon. OnePlus i Oppo u poslednje vreme maltene isti uredjaji (Fold, tableti). Ako X7U nije bolji od X100U onda su slicni ili isti. Vise ne moze ni za Realme ili iQOO da se kaze da su u necemu inferiorniji u odnosu na Oppo/OP/Vivo a kamoli za Oppo u odnosu na ostatak grupacije.
U cemu je to bilo koji Oppo inferiorniji u odnosu na Vivo?
To je kao kada bismo sada rekli (neki i dalje tvrdili) da je Honor inferiorniji u odnosu na Huawei. To je ta neka prica.

Šta je tu je, ako se 6.7 smatra za redovan i normalan telefon tad i 6.3 može da bude mini. Da vidimo sad kad su im turili prst u oko da li će i ostali proizvođači učiniti nešto po pitanju baterije. Moraće po svoj prilici.

Šteta što ovaj mali nema zaobljen ekran.

Kaze Ben "Closer than I thought" a razlika nebo i zemlja :D

isto kaze, iPhone pravi bolje snimke, onda pokaze te iste snimke, Vivo duplo bolji od Ajfona :D
stvarno ne znam.

plus zvuk sa mikrofona mnogo bolji na Vivu.

Poslednja izmena:
Najviše se razmišljam, dal da uzimam x200 mini ili x200pro. Ne volim velike ekrane uopšte. Četri inča, meni pucka.
Ili pa da sačekam x200ultra. Izlazi tek početkom sledeće godine. Trebalo bi da ima četiri kamere. Baš se razmišljam

Najviše se razmišljam, dal da uzimam x200 mini ili x200pro. Ne volim velike ekrane uopšte. Četri inča, meni pucka.
Ili pa da sačekam x200ultra. Izlazi tek početkom sledeće godine. Trebalo bi da ima četiri kamere. Baš se razmišljam
-ne volim velike ekrane

-razmisljam da uzmem ultru :ROFLMAO:

sto se cetvrte kamere tice, tesko.
1729287809389.png

Imam utisak da je samo ajfon, zadržao modele sa malim ekranima.
Šteta što vivo nema iz ovih x serija, nešto manje od šest inča.
Ovaj dodatak, što imaju, slanje poruka i poziva preko satelita, jel neko od vas to koristio? Najviše se zbog te opcije razmišljam, ovaj u mini verziji nema to.

Vivo X200 Pro - 12GB/256GB €847.00, nije lose, sad da vidimo cenu za ultra.

1729327911301.png

Ne zbog izgleda, zbog funkcionalnosti.

Valjda je važnije korisničko iskustvo od toga kako izgleda na stolu?

...ili nije? 🥹
Ja iskreno zato i bezim od ovakvih telefona, ne zam kakvo je korisnicko islustvo, iako me specifikacije i cena privlace… Strah me da predjem sa iOS-a i OneUI-a na nesto meni strano… 😁

"Let's just say they tried something new.. they implemented the T* coating within the lens instead of outside of the lens, as per tradition.Now it seems like it's messing about with optics.."

taman da isprave sve stvari do x200u :D

Nazad
Vrh Dno