heavy jerk
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.11.2012
- Poena
- 170
Da, ima ta folija koja se skida na kraju. Ma sve je kao na videu, ali nekako mi ne odgovara osecaj, ali ko zna, možda se naviknem.
E pa zato mi ne stize, moj je Pro, a ti ne napisa dal ti je Pro ili obican a zajedno je tema za oba modela Pa sam pomislio da nije Pro u pitanju.Region BiH, globalni je 13T nije pro
U teoriji, u praksi 13T PRO pravi bolje fotke zbog kvalitetnijeg procesora.13T i 13T PRO imaju istu kameru?
Ali moraš biti sudski vještak da ustanoviš razlikuU teoriji, u praksi 13T PRO pravi bolje fotke zbog kvalitetnijeg procesora.
Ja sam imao isti problem sa SeTracker - om. Isključio sam obaveštenja, pa uključio i proradilo je.Imate li vi problema zadnjih dana sa viberom? Poruke dođu tek kad uđem u aplikaciju. Sva ograničenja su iskljucena, štednje baterije sve. Sve bilo ok do prije par dana, imam osjećaj da ga je neko ažuriranje sjebalo.
Zasto da ne? Realno je dobar rezon kupovati proslogodisnje flagship modele u odnosu na ovogodisnje midrange recimo, u slicnom cenovnom rangu. Mada misljenja se razlikuju ali ne vidim sta to fali 13T Pro za 450€. Xiaomi obecava 4 Android nadogradnje ako se ne varam. Plus full pakovanje, maska, punjac. Odlicna je to ponuda.Dal vredi sada nov 13t pro 12/512GB 450 evra? Dobar, al star godinu dana model...
Ne, ništa krekovano nemam. One aplikacije koje su mi trebale i koje aktivno koristim sam kupio. Znači legalne su 100%Pitanje za tebe je da li si instalirao neke krekovane aplikacije van google prodavnice
Ne želim svaki put kad nešto ne valja da radim fabrički reset i da se drkam opet sa nameštanjem i instalacijom svih aplikacija, sertifikata i svega ostalog.Najbolje je da odradiš fabrički reset odnosno vraćanje na fabrička podešavanja
Ne, ne igram igrice odavno na telefonu.onim ako nisi igrao 8h dnevno igrice,
Ovo sada jeste prvi put što me iznenadilo, ali kao što rekoh testiraću ga u istim/sličnim uslovima za ~mesec dana opet i do 2x u kratkom vremenskom roku pa ću da vidim da li će se opet desiti.A ako se desilo samo jednom, ne diraj ništa i vozi dalje.
Je li to ovo?Gde u opcijama za zaključavanje aplikacija može da se podesi da se aplikacija zaključava PIN-om a ne patternom? 🤔
Za ekran sam našao ali za app lock izgleda da nema🤔
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari