Taske95
Poznat
- Učlanjen(a)
- 08.05.2022
- Poena
- 45
Jel prva slika Pro mode?Danas me je uhvatila neka inspiracija za fotografisanjem, pa rekoh što da ne podelim i sa vama ovde
Fotografisano sa Xiaomi 13T , bez ikakve obrade i editovanja.
Hvala na savetu. Našao sam šta mu je. Isključio sam dozvole za log poziva i sada je ok. Nema staračkih poruka iz bibera kad me neko zove na običan poziv.
Ja za to koristim truecaller aplikacijuTo je korisna opcija kada pozove neko koga nemaš u kontaktima.
Ma zalepi foliju, imaš sad hydrogel gumirane folije, na kp i na temu. Ja je imam, kao da je nemam, neprimetna, a štiti ekran od ogrebotina i manjih padova, ne odlepljuje se, ma ekstra. Svakako imaš gorila glas 5 staklo koje ne puca tako lako (ali se grebe), mada kažem i ovaj hidrogel dodatno ublažuje udarce.Jel može preporuka za dobro kaljeno staklo sa Alija/Temua, a da je kompatibilno sa bamperom, tj. da se ne odlepljuju ivice stakla kad se fon stavi u bamper? Do sada sam probao 2 različita stakla i oba se odlepljuju.
I ja je imam mislim na hidrogel foliju, top.Ma zalepi foliju, imaš sad hydrogel gumirane folije, na kp i na temu. Ja je imam, kao da je nemam, neprimetna, a štiti ekran od ogrebotina i manjih padova, ne odlepljuje se, ma ekstra. Svakako imaš gorila glas 5 staklo koje ne puca tako lako (ali se grebe), mada kažem i ovaj hidrogel dodatno ublažuje udarce.
Koji region, meni na globalnom pro modelu ne daje update?Stigao update 1.0.9.0 za globalni model
Da, pokušali smo sa nekoliko različitih stakala i vrlo brzo (posle sekoliko dana) se pojavi vazduh po obodu. Što se tiče stakla, mislim da nema rešenja.Stakla sa AE koja stavljam na 13T, konstantno su odlepljena po obodu. Nema veze da li je u masci ili ne... Jednostavno ne mogu da nalegnu na ekran lepo... Velicina im je taman da prekriju ceo ekran za razliku od s23 stakala koja su 2mm sa svake strane kraca od ekrana i ne pokrivaju ceo ekran
Jesi li poručivao ona sa crnim ramom? Ona se meni nisu odlepljivala. Nije ni hydrogel film. Samo kod onih skroz providnoh, bez rama mi je ulazio vazduh po ivicama. Stavljao sam ono ulje, ali kratko traje.Stakla sa AE koja stavljam na 13T, konstantno su odlepljena po obodu. Nema veze da li je u masci ili ne... Jednostavno ne mogu da nalegnu na ekran lepo... Velicina im je taman da prekriju ceo ekran za razliku od s23 stakala koja su 2mm sa svake strane kraca od ekrana i ne pokrivaju ceo ekran
Probaj ove sa ramom. Oni se ne odlepljuju (bar meni nisu).Ma te bez rama sam stavljao...
Region BiH, globalni je 13T nije proI ja je imam mislim na hidrogel foliju, top.
Koji region, meni na globalnom pro modelu ne daje update?
Meni fabrička folija stoji godinu dana na ekranu, ne menjam je dok ne krene sama da se odlepljuje😁😂Baš tako, meni fabrička folija već 6 meseci radi posao.
Jesi skinuo obicnu foliju sa te hidrogel folije kad si je nalepio ? Ona se samoobnavlja, uzmi prebriši je vlažnom krpom ili maramicom.Stavio sam hidrogel...šta znam, ne svidja mi se, lako se ošteti noktom, tako da ću probati i te sa ramom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari