Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

A da li si gledao dole
Informacije o dostavi - Tipovi dostave
Dostava na adresu,
349RSD
Kao i za sve na Ananasu. Ako si A+ treba nakupis 2000din za free dostavu i ako platis karticom to je ta cena. Npr iz Amana uzmes 15 cokolada jos malo Smokija i to je 2k :)

Da li ima sanse da SE otvore vise?
Ovo je bas previse.
Link za izdvojenu ponudu?

Ne, nego ako je prošlo 2 dana, a kod se promenio, neće važiti...
Proslo 2 dana od kog trenutka? I zasto bi se kod promenio?
To je deo koji je po meni besmislen, zato bi mi menjali kod svakih 30 dana?? Neko ce mozda konacno posle mesec ili dva odluciti da kupi usisivac sa mojim kodom, ali kod vise nece vaziti...

Pritom, ako neko koristi vaučer, ne može i tipster kod... Totalna glupost.
Da, ovo je tek besmisleno, ali o tome je bilo reci ranije pa da se ne ponavljamo.

Ko voli Milke cokolade kao nuzno zlo ili za poklone za decije rodjendane ima na Ananas za 100-130din. Moguce da su pri kraju roka upotrebe zbog relativno niske cene, ali ko zna.
Sto se tice cokolada sa kracim rokom trajanja, moglo je da se kupi na hiper.rs, slao sam ih vise puta. Bili su paketi po 10 ili 20 komada tih malih, i po 5 velikih, po komadu je izlazilo manje od 100din ako se dobro secam. Sada su ostale velike milke od 300g po 199 dinara, ali je rok trajnja jos nedelju dana ili dve.

Na korpu od preko 5000 dinara, uz kod uštedi349 postarina od 349 dinara je besplatna.

Poslednja izmena:
Proslo 2 dana od kog trenutka? I zasto bi se kod promenio?
To je deo koji je po meni besmislen, zato bi mi menjali kod svakih 30 dana?? Neko ce mozda konacno posle mesec ili dva odluciti da kupi usisivac sa mojim kodom, ali kod vise nece vaziti...

Da, ovo je tek besmisleno, ali o tome je bilo reci ranije pa da se ne ponavljamo.

Sto se tice cokolada sa kracim rokom trajanja, moglo je da se kupi na hiper.rs, slao sam ih vise puta. Bili su paketi po 10 ili 20 komada tih malih, i po 5 velikih, po komadu je izlazilo manje od 100din ako se dobro secam. Sada su ostale velike milke od 300g po 199 dinara, ali je rok trajnja jos nedelju dana ili dve.

Na korpu od preko 5000 dinara, uz kod uštedi349 postarina od 349 dinara je besplatna.
Narucih iz Amana Milke od 100din sto imaju 2 vrste (a inace te 2 mozda i najvise volim lesnik i lesnik i suvo grozdje). Po ceni bi se reklo a poznavajuci domace trgovce ili pred istek, ili nece da imaju, ili im se dogodilo nesto tipa "malo" se istopile u nekom trenutku. Vrlo mala verovatnoca je da se sve OK za te pare, ali ce vidimo :)
Sad cekam City sa Milkom.

Meni stigle pre neki dan Milke, dopunio sam neku narudžbu da bih stigao do 8000, rok je 17.10.2024. i ok su.

Meni stigle pre neki dan Milke, dopunio sam neku narudžbu da bih stigao do 8000, rok je 17.10.2024. i ok su.
Kad su deca bila manja i imao po 20-30 Milki u steku od rodjendana i poklona, i kad su prolazili rokovi upotrebe ko od sale, bez problema sam izeo Milke izasle iz roka i 2 godine :)

Da, evo to su te male sa kracim rokom sto su bile pre koji mesec, i do pre koju nedelju velike.

1728516413247.png

1728516461539.png

Ovo je iz poslednje narudzbine, do 25. 10. 2024. je rok bio.
1728516479947.png

Из Министарства финансија сам добио прилично поуздану информацију да ће многи продавци (аудио, видео, гардероба, чак и неке ауто куће) бити принуђени да око црног петка (пре и после, и за наравно) дају огромне попусте. Чувајте новац и купујте касније.

Ne moze Ministarstvo nikoga da natera da daje popuste... nesto drugo je tu u pitanju.
Verovatno su najavili kontrole i da ce kaznjavati ako pred Crni petak prodavci podignu cene pa daju popuste, to je zabranjena praksa.
Znaci ako budu neki popusti, bice na ove trenutne cene, a ne vestacki napumpane par dana pred Crni petak.

Narucio sam nesto preko Ananasa prvi put i ovo je strasno koliko je loša online prodavnica. Toliko kontradiktornih informacija iz njihovog maila i sa njihovog sajta u životu nigde nisam video. Vec tri dana ja ne znam da li sam nesto kupio ili nisam. Onda pogledam recenzije sa Googla i još nekih sajtova i vidim da su uzas od kompanije dok ovde citajuci ovu temu sve je super... Cudno

Narucio sam nesto preko Ananasa prvi put i ovo je strasno koliko je loša online prodavnica. Toliko kontradiktornih informacija iz njihovog maila i sa njihovog sajta u životu nigde nisam video. Vec tri dana ja ne znam da li sam nesto kupio ili nisam. Onda pogledam recenzije sa Googla i još nekih sajtova i vidim da su uzas od kompanije dok ovde citajuci ovu temu sve je super... Cudno
Zavisi sta ocekujes.
Ananas je tzv. dropshiping + sopstvene firme (Spark).
Mnogi od nas imaju losa iskustva. Kako ti se zalomi sto se tice same kupovine i isporuke. Recimo meni je otprilike 5% narudzbina otkazano.
Nacin na koji prilazis kupovini na Ananasu.
Ako kupujes nesto sto ti bas treba i sto ocekujes da ti stigne na vreme, onda si u startu u nezavidnom polozaju.
Sajt i app im se vremenom poboljsavaju. Sam deo oko narudzbina i placanja sa obzirom na kompleksnost i nije toliko lose.
Kategorizacija, a narucito filteri su losi. Serach i radi solidno u poredjenju sa ostalim slicnim sajtovima u Srbiji.
Slike i opisi su kriminalni.

Ali ono sto sve te probleme moze da prenapregne na kraju dana je cena.
U sustini imaju dobru ponudu i konkuretne cene, sa naglaskom na vaucere i jos uvek medju najeftnijiom isporukom tj. uslovima isporuke.

Meni su odradili svaku reklmaciju super. Nikad se nisam zurio.
Vratili su mi pare na karticu kad se izgubila posiljka.

Kupio sam stvarno dosta vrednih stvari bele tehnike, guma, tehnicke robe.
I za sve je bila najbolja cena i jos vauceri.

Meni je Ananas u konacnoj oceni vrlo dobar.
Hvala mu :)

Zdravo, planiram tako za mesec dana da kupim TV preko Ananasa, neki VOX/TESLA 43 inča Smart i ako budem uspeo da nađem 4k pa me zanima kakvi su prethodnih godina bili vaučeri za crni petak na sajtu i uopšteno cene televizora ako je neko kupovao jel budu dosta jeftiniji ili je neka klasična nameštaljka?

Zdravo, planiram tako za mesec dana da kupim TV preko Ananasa, neki VOX/TESLA 43 inča Smart i ako budem uspeo da nađem 4k pa me zanima kakvi su prethodnih godina bili vaučeri za crni petak na sajtu i uopšteno cene televizora ako je neko kupovao jel budu dosta jeftiniji ili je neka klasična nameštaljka?
Vrelo jednostavno se to proveri. Da li je crni petak ili koji god drugi dan.
Nadjes TV koji ti treba.
Vidis mu cenu.
Proveris jel ima neki aktuelni vaucer.
Nadjes taj isti TV na drugim sajtovima tipa Eponuda i Tehnoteka.
Na Eponudu imas kao i kretanje cene za proizvode sto moze biti i realtivno merodavno za neke populare artikle za koje ima vise prodavaca.
Tako da mozes znas da li je bilo i nizih cena u zadnje vreme.
Sve to malo povezes i proracunas.
Tu imas jos i KP i Madjare ako te taj nacin nabavke interesuje (proveris i KP).

U sustini Ananas (Spark) ima dobre cene za neke (dosta) modela TV i zajedno za vaucerom tesko da moze da se nadje bolje.
Tako je bilo za prosli CP. Pitanje sta ce biti sada.
Defintivno vidimo da je Ananas sve tanji sa vaucerima i po vrednosti i po kolicini.

Novi vaucer 10% (vaucer10), koji moze max 1000din. Znaci ima smisla do 10k din.
Moguce da vazi samo na izabranu ponudu:
I opet zrozavanje vrednosti. 1000 na 8K je bio bolji nego ovo recimo.
Ovo mozda moze biti ok za sitne nardzbine 2000-3000din za A+ i placanje karticom da se ustedi 200-300din ako se uzimaju neke kucne potrebstine,

Prilozi

• Screenshot 2024-10-11 142304.png
    Screenshot 2024-10-11 142304.png
    469.5 KB · Pregleda: 173
Poslednja izmena:
Ja sam baš tako iskoristio taj vaučer za Mi Commuter ranac. Spustio je dodatno cenu za 10% tako da me je ranac izašao 2535.

Spark i punjive baterije - prica koja nema kraj.
Ove Varta punjive baterije su neunistive :)
Pojavljuju se vec nekoliko meseci i nestaju.
Prvi put sam ih narucio pre 2-3 meseca.
Cena je bila ta. Po ceni se moglo zakljuciti ili je greska ili mozda su pred kraju roka za upotrebu (da i baterije bi uglavnom trebale imati neki rok upotrebe).
Bude tu i fora cena za 1 kom. baterije, ali ne pise tako. I kako bi onda isle one 2 gratis?
Nisam ocekivao da cu ih dobiti, tako je i bilo - otkazano.
Posle nesto dana opet su se pojavile kao da ih ima.
Covek bi mozda posumnjao, moguce da ih sad imaju prosli put otisle brzo sa lagera zbog povoljne cene.
I narucio opet i ipak ocekivano - otkazano.
I jos koji puta tako.
Nisam sad siguran ali 4 ili 5x sam "kupio" te Varta baterije.
Mozda Ananasu fali delete product opcija. Are you sure? -> Yes :)
Edit:
Cek sad su dodali cena za 1 bateriju. Toga pre nije bilo.
Ali opet kako kupiti te baterije?

Prilozi

• Screenshot 2024-10-14 153738.png
    Screenshot 2024-10-14 153738.png
    640.7 KB · Pregleda: 109
To prodaje OVERNIGHT

Ovo o cemu prica @dj13 prodaje SPARK

ali je proizvod trenutno nedostupan

1728919653132.png

Cek sad su dodali cena za 1 bateriju. Toga pre nije bilo.
Ali opet kako kupiti te baterije?
Kupiti celo pakovanje od 4 komada AA baterija (4 kom x 299 din), i dobiti 2 komada AAA gratis (2 kom x 0 din).

Nazad
Vrh Dno