Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

I može svakog utorka do 10. decembra? znači 5000 gratis ako je tako

Kako 5000, kad ih ima jos 10?

Pardon! Ovaj info nisam video

• Za jednu registrovanu karticu keš-bek moguće je ostvariti najviše 5 puta u periodu trajanja kampanje.

Poslednja izmena:
Ograničenje.

Da li je onaj vaucer 500 na 4000 sto daju za ostavljenu korpu, na kraju skroz nasumicno ili se nekako moze nastelovati da se dobije? Meni stoji par dana u korpi i nećkam se da kupim a to bi mi sigurno prevagnulo

TCL 65c805 je, čini mi se, po dobroj ceni na Ananasu kod prodavca Dr. Techno. 83500din. Ja poručio upravo jedan uz vaučer a1000.
Da li je neko možda naišao na bolju cenu za ovaj TV?

Malo je bezveze što ne daju vaučere bar povremeno za mid range iznose 15-25.000.

TCL 65c805 je, čini mi se, po dobroj ceni na Ananasu kod prodavca Dr. Techno. 83500din. Ja poručio upravo jedan uz vaučer a1000.
Da li je neko možda naišao na bolju cenu za ovaj TV?
Malo je bezveze što ne daju vaučere bar povremeno za mid range iznose 15-25.000.
Da odgovorim obojici istovremeno.
U sredu sam postovao
namestaj1500
ako nekom zatreba, jer je 1.500 na 20.000 na ceo asortiman.
Mogao si proći 500din bolje sa ovim midrange kodom koji je aktivan.

Nisam skontao taj kod ***

Meni radio više dana pre par nedelja , uzeo A55

Mislim da ovaj kod za namestaj jos od pre neki dan nije aktivan, ili je samo za neke stvari moguce da se aktivira.
Nije samo za namestaj.
Ubacio sam alat razni iz par radnji i radi.
Pre toga sam probao štampače i opet radi. Radi i za kafu iz Amana.
To nije nameštaj, pa sam napisao da vaći za ceo asortiman, možda ipak ima nešto za šta ne važi.
Nije teško probati, bitno je da korpa bude preko 20.000 din.

Poslednja izmena:
Treba da kupim ves masinu i krecu se oko 25.000 jel ima neki kod , mislio sam sutra za uzmem i registrovao sam MasterCard i podelicu na rate, nadam se da to moze zbog cashback-a.

Meće ti proći to sa MC, samo online plaćanje karticom.

Koliko sam ja upoznat sa akcijom MC, samo plaćanje wallet-om (tap to pay, nfc) donosi cashback...

Pa to, sa MC se plaća online na Ananasu, mada ja sam platio karticom i na Paketomatu, zavisi ko dostavlja, navodno za belu tehniku ima neka posebna kurirska služba.

Да ли ће и ове године бити Mastercard акција као прошле године?

Biće sigurno neki crni novembar i u njemu crni petak. Znači, akcija i vaučera će biti, a da li će baš biti mastercard, videćemo za manje od mesec dana.

Супер, узео бих овлаживач ваздуха, Xiaomi.
Прошле године сам узео PS5 контролер, док за њихово пуњење, неки игрице, Xiaomi air purifer 4 Lite, све преко ваучера.

Uf kad se setim prosle godine u periodu BF i Nove godine kakvih su dal popusta ili bugova imali, svasta se tada uzelo za mizerne novce.

ПС5 контролер 7000.

1728433315795.png

"Sigurnosnih razloga" :D
Kakvih sigurnosnih razloga?!! Znaci ako neko konacno iskoristi moj tiper kod (koji dosad nisam nikad poslao bilo gde niti dao bilo nekome), nece vaziti ukoliko je proslo vise od mesec dana. Ili je stvarno u pitanju neka sigurnost, ali ja ne kapiram?

Ne, nego ako je prošlo 2 dana, a kod se promenio, neće važiti... Pritom, ako neko koristi vaučer, ne može i tipster kod... Totalna glupost.

Ko voli Milke cokolade kao nuzno zlo ili za poklone za decije rodjendane ima na Ananas za 100-130din. Moguce da su pri kraju roka upotrebe zbog relativno niske cene, ali ko zna.

Zapravo nema ispod 1600 dinara 10 milki sto mu dodje 160 po milki. U meri(svetofor) su bile pre par meseci 100 dinara ili 120 ne secam se ali su jako brzo rasprodate.

Zapravo nema ispod 1600 dinara 10 milki sto mu dodje 160 po milki. U meri(svetofor) su bile pre par meseci 100 dinara ili 120 ne secam se ali su jako brzo rasprodate.
Da li gledamo isti Ananas? Only brands ti kompleti 10 kom 1300din a u Amanu ima za 100din komad.

Ja ne pamtim kad sam posljednji put kupio Milku u radnji, samo samo na pijaci donešene iz Mađarske. Nisam skorije, vjerovatno je 100 i dalje povoljno.

Nazad
Vrh Dno