Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Verovatno mora da bude iz Spark ponude, a i ima ih samo 120.

Pise na slici da vazi samo za izdvojenu ponudu. Ne znam gde da nadjem sta je izdvojena ponuda.

Поздрав свима, да ли сте упућени шта се дешава са овим производом: https://ananas.rs/proizvod/dell-vos...rizon-slim-ranac-za-laptop-15-17-crni/1144812 ?
Често буде доступно па за пар сати буде распродато. Имам осећај да пусте по 1 лап топ у продају и то кад нема активних ваучера.

Dešavalo se da u sistemu imaju jedan, ali fizički ga nema u magacinu. Ti naručiš, on nestane sa stanja, kad ti otkažu porudžbinu, vrati se.
Ovo važi za Abrzo i centralni magacin. Ostali parrneri ulistavaju šta hoće i koliko hoće bez kontrole.

Dešavalo se da u sistemu imaju jedan, ali fizički ga nema u magacinu. Ti naručiš, on nestane sa stanja, kad ti otkažu porudžbinu, vrati se.
Ovo važi za Abrzo i centralni magacin. Ostali parrneri ulistavaju šta hoće i koliko hoće bez kontrole.
Браво, то је сигурно. Мало ми је то неозбиљно с њихове стране ал ајд.

E kako ne pustaju one vaucere od 500 samo kad treba, mimoilazimo se 3ci put evo, neverovatno 😶

spark5000 vaucer je meni radio, ali samo ako je jedan artikal bio preko 40k. Na vise Spark artikala iz ponude iako je bilo preko 40k nije radio.

Pise na slici da vazi samo za izdvojenu ponudu. Ne znam gde da nadjem sta je izdvojena ponuda.
1000010394.jpg

U mail-u koji se dobije , skroz dole se nalazi prečica za kompletnu ponudu za a5000, ali otvara je direktno u aplikaciji, tako da ne mogu da postavim prečicu...ima oko 1000 artikala...i ostalo još 6-7 sati, ali pitanje da li je svih 120 iskorišćeno...

Super - drago nas je da je tako i da dobijem proizvod.
Ranije dok sam pazario, a nisam baš skoro, uvek je isporuka bila za par dana. Sada su produžili, pa reko' da se ne predomisle
Evo stigao HDD (WD elements 5tb) - naručen u subotu 21.09. - znači pre roka jer je predviđena isporuka bila od 01.10 do 04.10

E sada, znam da ovo nije tema ali možda neko odgovori. Kada stavim ruku na HD, oseća se vibracija, koja nije konstantna, na 10-tak sekundi oseti se kao da nešto preskoči. Pitam jer imam isti HD ali od 2TB, vibracija je manja ali nema ovog preskakanja. Inače, probao sam ga - radi odlično. Nemam pojma da li je ovo normalno ili za reklamaciju.

Evo da odgovorim, ortak ima isti, isto se ponaša
Instalirao sam neki WD software - HD je radio oko 1 sat (taman koliko je bio uključen kod mene) sve ok
Izvinite zbog "zagađenja" teme

Ja sam juče, prije 20 sati, naručio air fryer na Ananasu i već je na isporuci u NS! Ovo mi se prvi put dešava. Post Express dostavlja, Spark, a brzo.

Lose iskustvo sa službom Gebruder weiss, isporuka trebala da bude od 25 og do 27 og niko se nije javio, juce po podne pozvah tu sluzbu da bih dobila odgovor da je isporuka odložena za utorak 1 oktobar, strasno bez ikakvog obaveštenja a pritom je bilo a brzo

1727703328165.png
Taman za zimske gume da se poruce 😄

Treci put narucujem zimske gume sa a5000. Do sada 2 corka. Da li je treca sreca :)
Ocekuje se uspeh -> Porudžbina je spakovana.

Poslednja izmena:
City Express ispalio, nisu ni pokušali dostavu - samo promenili status u paket se vraća prodavcu, nakon navodno neuspešne dostave.
Ananas ispao korektan pa izdao novi vaučer jer mi propo taj, sad ćemo videti sledeći pokušaj kako će da prođe.

Stigle gume. Ipak treca sreca. Ovaj put, a mislim 4x (uspesnih puta) kupujem gume na Ananas, i stigao je "svez" DOT.
Proslih puta ni jednom DOT nije bio iz iste godine a starost je bila na ivici vracanja (skoro do 2 godine).
Guma je Barum DOT maj 2024.
Sada jedan konacni respekt za gume iz Ananasa i cena i DOT i brzina, ako ne racunam prethodne 2 otkazane narudzbine :)

Ja sam uzimao preko ananasa sava letnje 225/40/18 7000rsd/kom novi dot,a cena je vrh krecu se oko 11k. Zimske za crni petak mozda budu dobri vaučeri 😁

XHIXWrvU
500 na 4000 , ne znam da li još radi, ja ga nisam iskoristio, valjda još danas važi...

namestaj1500
ako nekom zatreba, jer je 1.500 na 20.000 na ceo asortiman.

I ovi utanjili ko AE, daju 1000 na 8000 i to za 300 spartanaca.
Nadajmo se da će Mastercard i ove godine biti široke ruke.

Mastercard je pokrenuo svoju kampanju kao i prosle godine sa placanjem uradjajima, do duse ovog puta bezobrazno sa inicijalnom registracijom.
Mada delim isti optimizam i za produzetak kampanje sa Ananasom.
Mislio sam da ce pustiti a5000 ovaj vikenda, ali mooosaaa.

Sad videh ovo, pa nije loše, jel to ko pre par meseci kad je važilo vikendom za Ideu, DM i sl. Jel se koristi Google wallet?

Da, bilo koji uredjaj, sad je samo utorkom (+ nije ograniceno na prodavca) i mora prvo registracija.

Nazad
Vrh Dno