Narucio sam nesto preko Ananasa prvi put i ovo je strasno koliko je loša online prodavnica. Toliko kontradiktornih informacija iz njihovog maila i sa njihovog sajta u životu nigde nisam video. Vec tri dana ja ne znam da li sam nesto kupio ili nisam. Onda pogledam recenzije sa Googla i još nekih sajtova i vidim da su uzas od kompanije dok ovde citajuci ovu temu sve je super... Cudno
Zavisi sta ocekujes.
Ananas je tzv. dropshiping + sopstvene firme (Spark).
Mnogi od nas imaju losa iskustva. Kako ti se zalomi sto se tice same kupovine i isporuke. Recimo meni je otprilike 5% narudzbina otkazano.
Nacin na koji prilazis kupovini na Ananasu.
Ako kupujes nesto sto ti bas treba i sto ocekujes da ti stigne na vreme, onda si u startu u nezavidnom polozaju.
Sajt i app im se vremenom poboljsavaju. Sam deo oko narudzbina i placanja sa obzirom na kompleksnost i nije toliko lose.
Kategorizacija, a narucito filteri su losi. Serach i radi solidno u poredjenju sa ostalim slicnim sajtovima u Srbiji.
Slike i opisi su kriminalni.
Ali ono sto sve te probleme moze da prenapregne na kraju dana je cena.
U sustini imaju dobru ponudu i konkuretne cene, sa naglaskom na vaucere i jos uvek medju najeftnijiom isporukom tj. uslovima isporuke.
Meni su odradili svaku reklmaciju super. Nikad se nisam zurio.
Vratili su mi pare na karticu kad se izgubila posiljka.
Kupio sam stvarno dosta vrednih stvari bele tehnike, guma, tehnicke robe.
I za sve je bila najbolja cena i jos vauceri.
Meni je Ananas u konacnoj oceni vrlo dobar.
Hvala mu