Šta je novo?

Banka Intesa

Zamenim danas Inspire karticu jer mi stara ističe i teta u poslovnici mi tvrdi da moram da staru obrišem iz Apple Pay i da dodam novu pozivajuću call centar. Ja gledam, dobio sam karticu sa istim brojem, a u Apple Pay nigde ne piše istek kartice.
Poučen iskustvom sa jednog stranog servisa čiju sam karticu imao u Apple Pay, a čim sam karticu odjavio na njihovoj aplikaciji u roku od 1 min mi je stigla notifikacija od walleta da je navedena kartica otkazana i da je uklonjena iz walleta, zaključujem da banka i apple pay imaju komunikaciju.
Ne obrišem karticu iz walleta i evo ceo dan normalno plaćam sa Apple Pay, iako mi je teta rekla da će mi od momenta kada ona nešto klikne stara prestati da važi. Novu karticu sam odmah aktivirao na bankomatu i vidljiva je u aplikaciji.

Nebitno sto je isti broj, CVV nije isti, datum isteka nije isti.
Ja nisam mogao da placam sa starom karticom(tj sa GPay na kom mi je bila stara kartica) nakon sto sam dobio novu.

Teta nema pojma, meni je recimo savetnica rekla da ne dodajem novu karticu u  Pay i bila je u pravu, preuzeo sam novu MC kreditnu pre par meseci i samo nastavio dalje da je koristim kroz  Pay bez ikakvih problema. Pretpostavljam da je isto i za Visa kartice, ne vidim šta bi moglo da bude različito. Ako šljaka i dalje, ne diraj ništa

Apple Pay se sam sinhronizuje sa Bankom, te nakon izdavanja nove kartice u Walletu se samo sve ažurira. (Takođe funkcioniše i kad se broj kartice menja npr. Raiff)

Isto je i za Gpay, kartica mi je zamenjena novom, i automatski su se njeni podaci ažurirali u GPay.

Ovih dana su baš aktivni sa zamenom Visa inspire i Dina kartica - danas i supruga i ja dobismo poruku da nas naše kartice čekaju u ekspozituri što za mene nije čudno pošto mi uskoro ističe važenje ali supruga je relativno skoro (pre 2-3 meseca) uzela novu sa rokom važenja do 02/28 tako da nam nije jasno šta je to njoj stiglo.

Misliš na PIN koji je alternativa otisku prsta prilikom logovanja u app

^Aj' u dva'es marke da će bar 5 ljudi na ovoj temi da pita kako da dodje do pina 🙄

LOL, čekam danima platu i danas mi iskoči obaveštenje o uplati (a ujedno sam imao i par post express otkupa na čekanju) daj brže bolje da pogledam koliko je leglo i naravno -> no finger, only pin 🤣 interesantno kako inteza sve odradi u najgorem momentu 🤣

Dobio sam ja sva obaveštenja, nego me je baš interesovalo kada će konačno da odrade to ažuriranja, imajući
u vidu da retko kada inteza uradi nešto u "obećaniom" roku.
Ja da sam neki IT glavonja tamo ja bi to odradio u nedelju uveče/noću.
1728486937376.png
1728487016789.png

LOL, čekam danima platu i danas mi iskoči obaveštenje o uplati (a ujedno sam imao i par post express otkupa na čekanju) daj brže bolje da pogledam koliko je leglo i naravno -> no finger, only pin 🤣 interesantno kako inteza sve odradi u najgorem momentu 🤣
Jel to znači da dugujem PJ-u dva'es marke? 😂

• Funny
Reagovanja: PJ
Dobio sam ja sva obaveštenja, nego me je baš interesovalo kada će konačno da odrade to ažuriranja, imajući
u vidu da retko kada inteza uradi nešto u "obećaniom" roku.
Ja da sam neki IT glavonja tamo ja bi to odradio u nedelju uveče/noću.
Pogledajte prilog 461600
Pogledajte prilog 461601
Nisu oni rekli nikada da ce to biti neka nova aplikacija sa novim funkcijama i izgledom npr. vec samo nova verzija i da ce trazi prvi put logovanje putem pin-a. Meni je to stiglo na ios cini mi se pre 20ak dana, tako sto se mene tice to je zavrseno.

Danas bio u banci da predam pazar, a na šalteru čovek radi reaktivaciju aplikacije.

Biz aplikaciju nije mogla da mu reaktivira, već mora da ide u poslovnicu gde mu je biznis savetnik.

Svima je tako... I tako svakih 10-ak dana, Nista novo, nazalost.

Da, i kod mene. Ne može ni mobilna app ni web sa autentikacijom preko mobilne.

Zeza plaćanje preko QR koda kada se skenira. 3 uplate su mi za sada odbijene.
Vratili su pare odmah na račun ali kaže imaju i dalje problema, preporuka da se ručno unose podaci za plaćanje:rolleyes:

meni sada ne prolaze nalozi koje sam rucno kucao, stoje na cekanju vec vise od pola sata.

Vrh Dno