Galaxy note 8 jos ga koristim cekam s25 da izadje da odradim upgradeTeško će koji telefon izdržati 7 godina da i dalje bude živ.
Osim maske stakla ništa (zaštitno staklo ono staro pravo staklo msm ako se to može karakterisat kao staklo meni izgleda ko staklo sad možda nije nzm, a i sad negde kažu mi nema više kao staklo nego neki drugi materijal kao lakše se stavlja...) ,da kako sam kreno da počešem ledja sa olovkom ona se slomila pa sam nabavio drugu jedino to al to je moja greška ne fabrička da crkne sama od sebe ili kako se to već stručno kaže... imam masku kupio još sa telefonom davno UAG monarch telefon je padao padao padao padao Ogrebotine nema jes da je tad koštala maska 60e al isplati se sad su preko 100e al rade posao^ nisi ništa dirao na njemu?
Stvarno si izvadio olovku iz telefona da počešeš leđa?Osim maske stakla ništa (zaštitno staklo ono staro pravo staklo msm ako se to može karakterisat kao staklo meni izgleda ko staklo sad možda nije nzm, a i sad negde kažu mi nema više kao staklo nego neki drugi materijal kao lakše se stavlja...) ,da kako sam kreno da počešem ledja sa olovkom ona se slomila pa sam nabavio drugu jedino to al to je moja greška ne fabrička da crkne sama od sebe ili kako se to već stručno kaže... imam masku kupio još sa telefonom davno UAG monarch telefon je padao padao padao padao Ogrebotine nema jes da je tad koštala maska 60e al isplati se sad su preko 100e al rade posao
Punim ga 2-3 puta dnevno power bank sa sobom xiaomi powerbank i radi poso....^ teško da baterija ima snage 7 godina i da drži koliko toliko normalno
2 Puta sam je menjao zbog toga 😑Stvarno si izvadio olovku iz telefona da počešeš leđa?
Teško će koji telefon izdržati 7 godina da i dalje bude živ.
Imam i S8 radi baterija malo laguje samo ima tačku na ivici ekrana od pada radi telefon i sve samo fleka stoji...Moj Samsung S7 i dalje živ i funkcionalan. Originalna baterija izdrži jedan dan. OS Android 8. Nisam zahtevan korisnik ali nisam ni nezahtevan. Na njemu instalirana Banca Intesa mobi aplikacija, Google Wallet, Viber, Skype, Youtube, Google Maps itd. Sve aplikacije rade bez problema.
Naravno, laguje pomalo u Chrome-u ali kako i ne bi kad je fon iz 2016. godine.
Moj Note 5 i dalje šljaka solidno, služi mi za Alfted Camera aplikaciju poslednjih par godina. Čuvam i stari Note 3, radi i dalje samo što bleji u fioci.Teško će koji telefon izdržati 7 godina da i dalje bude živ.
I tri puta bateriju. 😄Samo menjao ploču i ekran. 😀😀😀😀😀😀😀😀
Stigla oba, prvi regularni security 300ak mb, drugi 400ak mb sredio kameru.Danas stizu 2 updata. Prvi jutros drugi je sad pusten.
Prvi CXHA je samo septembar update
Drugi CXI1 je sad pusten je fix za kameru, poboljsana stabilnost rada itd.
JestePre nego sto instaliram ovaj veliki update, jel zaista popravio bateriju jos vise na ultri? 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari