Jel stigao i kakav je?Porucen s20+, stize u ponedeljak pa javljam ustiske.
Roidmi Eve Plus.Da li imate neku preporuku za usisivač bez pranja, znači no mop, samo na suvo, 90% površine stana je parket, ima jedan tepih, oko 65 kvadrata je povrsina. Poprilicno je cisto, nema ljubimaca, ali svakako bi radio cesto - jednom dnevno. Vazno mi je da je pouzdana baterija (ili lako zamenjiva), da su dostupni rezervni delovi takođe. Opcija da se automatski vraca na dock da se puni mi je isto vazna. Ne mora da se sam čisti, vidim da su poprilične razlike u cenama. Sta zanm za budzet, vidim da ima raspona od 250 do 800. Aj negde tu da budem na sredini, ako imate neke predloge/preporuke![]()
Нема разлога да се не користи моп, није то никакво посебно рибање, просто додатно пребрише лагано мокром крпом која може и да се скине по потреби (нама су високи прагови на горњем спрату па лакше пређе без моп додатка).Da li imate neku preporuku za usisivač bez pranja, znači no mop, samo na suvo, 90% površine stana je parket, ima jedan tepih, oko 65 kvadrata je povrsina.
S10+ ne moze da podigne krpe nikad. Kad ih stavis ne mozes cak ni da stavis da samo usisava, vec uvek usisava i mopuje bez obzira da li je na tepihu ili na drugoj povrsini.Evo prvih utisaka o S20+ u odnosu na S10:
S10 je teži bukvalno 1kg, plastika je kvalitetnija, četka je deblja i punija. Dosta je bučniji u svakom modu a posebno u turbo modu.
S20+ bolje usisava, bolje mopuje, kreće se brže i pametnije, ne ručka igračke, zaobilazi papuče i usisava u obliku mreže, znači ništa ne može da preskoči. Ono što je meni bitno je da se podižu četke kad naiđe na tepih a zatim automatski uključi turbo usisavanje i onda kad siđe sa tepiha, nastavi sve po starom, i to radi savršeno.
U aplikaciji S10 ima opcija da se čišćenje ponovi 2x a kod s20+ ta opcija ne postoji, iako usisava po principu pravljenja mreže. Sve u svemu, ne znam kakav je s10+ ali je razlika između s10 i s20+ baš primetna i jedino sam pogrešio što nisam uzeo beli jer se na crnom vidi i najmanja prašina.
Ovde lik kaže da ne detektuje tepih automatski, već mora da se definiše na mapi u aplikaciji?Ono što je meni bitno je da se podižu četke kad naiđe na tepih a zatim automatski uključi turbo usisavanje i onda kad siđe sa tepiha, nastavi sve po starom, i to radi savršeno.
Dešavalo mi se da se zaglupi i onda moram da odradim mapiranje opet. Retko baš, ali desi se.Dešavalo ti se sa ovim ili sličnim modelom ili pretpostavlja š da će mapiranje da reši problem?
Imam udaljeni deo prostora koji trenutno ne mogu da mapiram. Usisivač mu ne prilazi ni na 10 metara, iza ćoška, ali ako pustim novo mapiranje, moram da pustim ceo prostor.
Nadam se da ću uskoro srediti taj ćošak, pa ću pustiti mapiranje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari