Ista situacija je i samnom bila.Nema to nikakve veze.
Ja sam kupio telefon, ugovor je na mene, a registrovao sam zenu na njeno ime sa njenim podacima i odobrili su mi registraciju.
Poslat im je fiskalni i imei telefona, to im je najbitnije.
Pišite na ovaj mejl: [email protected]Da citiram sam sebe. Sestra je poslala svoje podatke za registraciju za sat i stigao je sestri povratni mejl da je registracija neuspešna, šta sada da radi?
Ispod opcije za osvetljenje, u Ekran/Display, ima opcija Motion smoothness (meni je na engleskom, ne znam prevod) i biraš želiš li 60Hz ili 120HzNe mogu u opcijama da nadjem kako da menjam brzinu osvezenja ekrana ,moze li neko da me navede na pravi put ?
![]()
Onda znam gde je ,samo sto sam ja ocekivao Bog zna sta od opcija - izmisljam toplu vodu ...Ispod opcije za osvetljenje, u Ekran/Display, ima opcija Motion smoothness (meni je na engleskom, ne znam prevod) i biraš želiš li 60Hz ili 120Hz
Par dana sam malo testirao. Ne primecujem bas da mi je zamor ociju znacajno veci. Ono sto primecujem jeste da mi smeta refleksija ekrana posto je ekran "glossy"nažalost, nismo se dugo družili ja i moj a55. zamor očiju je bio neizdržljiv, onda nakon 2 dana odem na notebook check i imam šta videti:
otvorim onda da proverim kako je bilo kod prethodnih A modela, svi imaju duplo veću PWM frekvenciju, tako da mi zaista nije jasno zašto su ovo uradili na a55.
naravno, a55 završio je na oglasima i za dan prodat.
više nikad neću kupovati samsung, a da ne proverim PWM test na notebookcheck.com.
Onaj premaz protiv odsjaja ipak čuvaju samo za Premium modele.Par dana sam malo testirao. Ne primecujem bas da mi je zamor ociju znacajno veci. Ono sto primecujem jeste da mi smeta refleksija ekrana posto je ekran "glossy"
zato što nemaju svi ljudi taj problem, lepo piše na notebook check recenziji.Par dana sam malo testirao. Ne primecujem bas da mi je zamor ociju znacajno veci. Ono sto primecujem jeste da mi smeta refleksija ekrana posto je ekran "glossy"
smeta.I kad stavis zastitno staklo smeta ocima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari