11.000 čega?Moj otac je imao operaciju debelog creva, 77 godina, odstranjeno celo debelo crevo. Poslali mejlom dokumentaciju, dobili dva mejla - odbili. Potom mejl da ce mu biti isplaceno oko 11.000. uplaceno kroz par dana...
Hvala za info. Pitah posto znam da su operacije i bolnicki dani po privatnim bolnicama jako skupi. Npr. operacija prednjih ukrstenih ligamenata kosta 4.000 € u privatnim bolnicama u Beogradu.Dinara naravno
Android na Samsung telefonima zna bas dosta da zabrljavi bas zbog tih Samsungovih duplih aplikacija. Namera Samsunga je da poboljša doživljaj (iskustvo) korisnika njihoih telefona sa tim aplikacijama, ali često zna da nešto drugo pobrljavi. Verovatno je to do testova prilikom izrade tih Samsungovih aplikacija, što kvalitativno, što kvanitativno. Ukratko, najverovatnije nije do tebe već do Samsunga.Radjeno je u Misovicu, drzavna bolnica.
Inace, primetio sam da mi iz nekog razloga ne stize sms kod za placanje visa karticom, otkako sam na Samsung telefonu kao default app za sms postavio Google messages. Kad vratim na samsung messages, i restartujem telefon - sms dobijem.
Kod nas stvarno ne znam zasto ne bi uzeo ovu uslugu, ne vidim gde moze stetiti.Kada si potpisivao ugovor za Hit dobio si da potpišeš i ugovor za osiguranje, to si tada mogao da odbiješ i ne potpišeš i da tražiš uslugu bez osiguranja.
Ne znam zašto bi bilo ko pri čistoj svesti i zdravoj pameti odbijao uslugu koja je besplatna a može da znači u nekim nemilim situacijama. Ja sam bio svestan šta ide uz Hit i ova usluga mi je samo plus.
Ne shvatam zašto se traže teorije zavere tamo gde ih nema.
Pogresno osiguranje. Osiguranje koje ide u kreditne (pogotovu Amex) bi pokrilo to.Pa dobro ljudi ne očekujete valjda da ćete za 400-500 din mesečno (i to gratis na usluge održavanja računa) imati pokriće od bolesti u hiljadama ili desetinama hiljada evra? Takva privatna zdravstvena osiguranja koštaju ozbiljan novac, tipa par stotina do par hiljada evra godišnje u zavisnosti od rizika.
Ovo je neki manji dodatni benefit koji nije toliko značajan. Ja sam, na žalost, imao iskustvo da naplatim osiguranje preko intese, uz održvanje računa, dok je još bio Generali. Dobio sam bez ikakvih problema. Sad, suma nije bila velika ali nisam ni očekivao da će mi za par stotina dinara mesečno pokriti bolnički troštak u inostranstvu od par stotina hiljada evra
Da li mogu nezaposleni tj oni bez redovnih primanja da otvore Intesa Hit Plus i Visa Platinum debitnu?
Kod Amex Gold je worldwide osiguranje za razliku od standardnih putnih koji pokrivaju samo evropske države, msm da je do 35kPogresno osiguranje. Osiguranje koje ide u kreditne (pogotovu Amex) bi pokrilo to.
Uz neke pakete racuna u bankama idu ta putna osiguranja, znaci "besplatno" pokrivaju do 10K EUR (neka i do 35K).
Meni nisu trazili koliko se secamMilsim da za hit plus traže potvrdu poslodavca, običan može.
Ne govorim o tome, to je tzv. putno osiguranje i služi samo kada se nešto desi u inostranstvu i ne važi za bolesti već samo za hitna stanje.Pogresno osiguranje. Osiguranje koje ide u kreditne (pogotovu Amex) bi pokrilo to.
Uz neke pakete racuna u bankama idu ta putna osiguranja, znaci "besplatno" pokrivaju do 10K EUR (neka i do 35K).
Da li su ista trazili u vezi redovnih primanja, zaposlenja?Meni nisu trazili koliko se secam
Aha sad vidim i ovu poruku. Deluje da su sve opcije otvorene 😀Ja sam pre 2 godine otvorio Hit Plus racun bez ikakvih primanja i potvrda od poslodavca i tako je bio otvoren nekoliko meseci dok nisam preneo zaradu. Moguce da se nesto u medjuvremenu promenilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari