Sad pogledah nominacije i pobednike i nije mi jasno zasto je The Bear u kategoriji komedija?! Jedino ako su trecu sezonu napravili kao sitcom (nisam je jos gledao)?
Nego, taman rekoh da vidim ima li medju nominacijama sta pametno da se probere, a da nisam gledao ili nije na spisku i ovo mi deluje interesantno.
Da li je mozda neko gledao? Preporuke?
![]()
Drustvo,jer imate preporuku za nasu domacu seriju?Nebitno dali je starija ili novija,a to vazi i za zanr.
Osim što neće.ROP ce morati da ima bolju zavrsnicu nego bilo sta na ovom svetu.
Vikend sa caletom i Senke nad balkanomDrustvo,jer imate preporuku za nasu domacu seriju?Nebitno dali je starija ili novija,a to vazi i za zanr.
PozivDrustvo,jer imate preporuku za nasu domacu seriju?Nebitno dali je starija ili novija,a to vazi i za zanr.
Ako nisi pogledaj i https://www.imdb.com/title/tt10155688/Da pohvalim 'The Night of' koju je neko ranije pomenuo. Meni je lepo držala pažnju, najzad posle duže vremena jedna serija da je gledam i ne držim telefon.
Imam HBO preko iptv. Sad ne znam jel preko video kluba imam sav dostupan sadržaj ili još nešto dodatno ima na HBO Max. Inače pogledao sam isto sve poznatije serije na HBO. Trenutno gledam Naslednike ali stojim na trećoj sezoni već mesec dana nešto me ne vuče da je gledam.Боље се претплати на HBO, ако већ ниси.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari