Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad pogledah nominacije i pobednike i nije mi jasno zasto je The Bear u kategoriji komedija?! Jedino ako su trecu sezonu napravili kao sitcom (nisam je jos gledao)?

Nego, taman rekoh da vidim ima li medju nominacijama sta pametno da se probere, a da nisam gledao ili nije na spisku i ovo mi deluje interesantno.
Da li je mozda neko gledao? Preporuke?

Odgledah. Hvala na predlogu i preporuka naravno.

Drustvo,jer imate preporuku za nasu domacu seriju?Nebitno dali je starija ili novija,a to vazi i za zanr.

Ja jedino mogu da preporučim "Bolji život" pošto je to poslednja domaća serija koju sam gledao i to još kada se prvi put prikazivala, tamo krajem 80-ih...

Meni je Rings of Power ok serija. Istina da su mi ocekivanja bila mizerna nakon svega sto sam cuo o istoj, ali dovoljno mi je zabavna da mi nije zao da potrosim sat vremena nedeljno na istu. Jednostavno sam sebi u startu rekao da batalim bilo kakva ocekivanja u pogledu konzistentnosti sa lore-om Tolkinovog sveta.

ROP ce morati da ima bolju zavrsnicu nego bilo sta na ovom svetu.

Sad mi je jako glupo da pomenem Veronicu Veal, ali cim sam to napisao bas mi i nije glupo.
Kao ni piscima ROP-a, sta god da napisu..

Konačno da odgledam sve odjednom 9/10. Sigurno u top 5 serija.

Bolji mi je BB manje smaranja i nepotrebnog sadržaja mada i BB ima svoje trenutke koje sam proveo čitajući nešto drugo.

Da pohvalim 'The Night of' koju je neko ranije pomenuo. Meni je lepo držala pažnju, najzad posle duže vremena jedna serija da je gledam i ne držim telefon.

Uh verujem da je više puta spomenuta, ali Dark serija me za sada tako vozi da onako umoran posle posla i obaveza upalim bar jednu epizodu da pogledam.
Za sada prva sezona super :)

Dark Jonas GIF by NETFLIX

Jel ima na netflixu da valja šta? Hoću da gledam Ripley. Pa da ne uzimam pretplatu samo za to. Odgledao sam recimo sve ove malo poznatije serije.

Боље се претплати на HBO, ако већ ниси.

Боље се претплати на HBO, ако већ ниси.
Imam HBO preko iptv. Sad ne znam jel preko video kluba imam sav dostupan sadržaj ili još nešto dodatno ima na HBO Max. Inače pogledao sam isto sve poznatije serije na HBO. Trenutno gledam Naslednike ali stojim na trećoj sezoni već mesec dana nešto me ne vuče da je gledam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno