Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Jesu li ovaj put sprečili havariju? 😉
Mene je ova serija raspametila. I sviđa mi se što je u mini formatu a ne štancovanje bespotrebnih sezona. Kao recimo Casa de Papel. Prve dve sezone savršene. Posle nisam trebao ni da gledam.Devs
Pogledajte prilog 457426
Serija koja definitivno jos uvek nije nasla svoju publiku. Veoma kompleksna serija koja u sebi ima primese SF, misterije, trilera, drame...filozofije. Da filozofije determinizma. Serija nije za svakoga. Nekome je pretenciozna, nekome je genijalna. Svidja mi se sto je spora. Mozda treba istrpeti prve dve epizode. Sama prica te nekako tera da razmisljas. Odlicna gluma. Narocito Nicka Offermana. Veoma kvalitetno pisanje. Vizuelno savrseno. Svaki kadar kamere je...prelep. Odlican soundtrack.![]()
Ne znam po meni je ovo najbolje delo Alexa Garlanda. Apsolutna preporuka. Steta sto je ovo samo mini serija od 8 epizoda.
Ocena 9/10.
"The sense you that you were actually participating in life was only ever an illusion"
"Life is something we only watch unfold"
😂😂😂😂Kao recimo Casa de Papel. Prve dve sezone savršene.
Oko te serije su mišljenja dosta podijeljena, nekima je odlična a nekima užasna. Meni je odlična, ali sa velikim naglaskom da se to odnosi samo na prve dve sezone.La casa de papel težak amaterizam.Jedva odgledah,a volim taj stil u fazonu Prison break i sl...
Ja pokusao. Na nagovor kolege. On cak ima i duks sa motivima " La casa de papel". Odgledao samo dve epizode. Ali ne ide... Tako da se slazem da su misljenja dosta podeljena.Oko te serije su mišljenja dosta podijeljena, nekima je odlična a nekima užasna. Meni je odlična, ali sa velikim naglaskom da se to odnosi samo na prve dve sezone.
Oko te serije su mišljenja dosta podijeljena, nekima je odlična a nekima užasna. Meni je odlična, ali sa velikim naglaskom da se to odnosi samo na prve dve sezone eno
Mene sinopsis nezainteresovao...Sasa, jel' to sto si boldovao bukvalno ceo svoj text... trebalo malo jace da izrazi kvalitet serije, ili tvoj licni utisak?
meni je ok bila s01.. posle toga bas i ne, iskreno.
A ja bas uporan da je ne odgledam zato sto je iz Netflix produkcije. Crno-bela kinematografija, vise je "arty" sto i inace volim.Odličan je Ripley, po meni najbolja serija ove godine. Prelepo snimljeno, odlična režija i likovi. Serija ima vajb krimi filmova 50ih godina.
Zato što su d*bili i valjda serije sa prosečnim trajanjem epizoda ispod neke granice automatski rokaju u kategoriju komedija umesto drama što realno jesu te serije.i nije mi jasno zasto je The Bear u kategoriji komedija?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari