n.petrovic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.12.2022
- Poena
- 105
Sta da uzeti?
Treba da produzim ugovor pa imam neki dodatni popust.
Treba da produzim ugovor pa imam neki dodatni popust.
Nigde nisam video da je HM6P jeftiniji, svuda gde sam gledao je od 120€ do 170€ skuplji, još kad na to dodaš cenu punjača i maske, lagano ode preko 200€.Prešao sam sa Magic 6 Pro na XIaomi 14 Ultra i mogu reći da sam se malo pokajao. Da se razumijemo, Xiaomi je odličan telefon, samo ja ne vidim da mu je kamera bolja od Honora, dakle u najmanju ruku je ista. Honor ima za nijansu svjetliji ekran, istina, kada je na maksimalnom dnevnom osvjetljenju, boje su bile malo isprane, i dosta bolju bateriju, sigurno za 20-30%. Jedino što je kod Xiaomija bolje je OS, Honorov mi je imao par baš iritantnih stvari, npr. nemogućnost isključenja floating notifikacija i mijenjanja Command centra (vraćanje na stari Android), malo je pomagao Nova launcher koji opet na Xiaomiju ne radi kako treba (ne rade gestures).
Sve u svemu, Honor nije ništa lošiji telefon, štaviše, a jeftinij je. Jedino što je Xiaomi da kažemo veće ime i da je lakši za kasniju eventualnu prodaju.
Već sam to probao i X14 je po veličini upravo ono što mi odgovara.Xiaomi 14 nisam koristio a imam Magic 6 Pro.
Ne znam koliko ce ti znaciti moje misljenje ali ja sam telefonom prezadovoljan, od baterije i kamere do ekrana i performansi.
Telefon je bas onako zaokruzen sto bi se reklo.
Idi prosetaj negde gde ima izlozen pa probaj u ruci, to ti moze biti presudno.
Telefon imam nameru da koristim bar 3 godine (možda i 4), tako da mi njegova vrednost na tržištu polovnih telefona uopšte nije bitna, već isključivo da budem zadovoljan njime za vreme koje provede u mom posedu.Prešao sam sa Magic 6 Pro na XIaomi 14 Ultra i mogu reći da sam se malo pokajao. Da se razumijemo, Xiaomi je odličan telefon, samo ja ne vidim da mu je kamera bolja od Honora, dakle u najmanju ruku je ista. Honor ima za nijansu svjetliji ekran, istina, kada je na maksimalnom dnevnom osvjetljenju, boje su bile malo isprane, i dosta bolju bateriju, sigurno za 20-30%. Jedino što je kod Xiaomija bolje je OS, Honorov mi je imao par baš iritantnih stvari, npr. nemogućnost isključenja floating notifikacija i mijenjanja Command centra (vraćanje na stari Android), malo je pomagao Nova launcher koji opet na Xiaomiju ne radi kako treba (ne rade gestures).
Sve u svemu, Honor nije ništa lošiji telefon, štaviše, a jeftinij je. Jedino što je Xiaomi da kažemo veće ime i da je lakši za kasniju eventualnu prodaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari