n.petrovic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.12.2022
- Poena
- 105
Sta da uzeti?
Treba da produzim ugovor pa imam neki dodatni popust.
Xiaomi 14, bez dileme.Sta da uzeti?
Kod operatera je vrlo slična cena, zato je pitao 🙂Не разумем дилему, Шаоми 14 је ванила модел против Онора који је њихов најјачи модел а пре свега озбиљно већи телефон и скупљи. Као да се размишљаш да ли да купиш SUV или hatchback код аутомобила, две различите класе...
Онда бих мој глас дао Онору, јер је ипак нешто најјаче што та компанија нуди, коме нису битне димензије.Kod operatera je vrlo slična cena, zato je pitao 🙂
Xiaomi 14 kamera ubija.Šta to Magic6 ima toliko bolje od Xiaomi 14?
Daleko sam od fana oba brenda, podjednako su mi odbojni, posebno u softverskom smislu. Posmatram objektivno, na osnovu GSMA recenzija. Najveća razlika je upravo u veličini uređaja, dok je sve ostalo slično.
Honor kamera ima određene probleme sa aberacijama i klasičnim (čudnim) Huawei bojama na fotografijama, dok Xiaomi kamera po detaljima nije baš u rangu Honora, obe imaju mane.
ako možeš baci pogled ponovo, rekoh deo oko kamere ko je upeglan, jednostavno Honor nije Huawei, možda jednog dana želi da postane...ali to neće biti, ne razumem na osnovu čega tvrdiš da je 6ica bolja od 5ice?Da hvališ iPhone, Samsung ili Pixel modele da su ''upeglaniji'' od Honora pa i ajde, ali Xiaomi..
Magic6 Pro deluje kao prvi Honor telefon sa kvalitetima Huawei flagship serije. To zapravo i jeste flagship kojim Huawei pokušava da se vrati u velikom stilu u visoku klasu, samo preko Honor brenda.
Magic5 Pro je bio dosta dobar ali je šestica jednostavno bolja i prvi Honor telefon koji u potpunosti može na crtu najboljim modelima u klasi.
6 jeste bolji od 5 u svemu, od malo do puno. Ali 5 Pro je bio isto ovde pozicioniran gde je 6 sada pre godinu dana. 6 je makar očigledan upgrade u odnosu na S24 npr.ako možeš baci pogled ponovo, rekoh deo oko kamere ko je upeglan, jednostavno Honor nije Huawei, možda jednog dana želi da postane...ali to neće biti, ne razumem na osnovu čega tvrdiš da je 6ica bolja od 5ice?
skladno generacijskim razlikama telefona jedinu drastičnu promenu možeš videti u telephoto kameri i ceni telefona,6 jeste bolji od 5 u svemu, od malo do puno. Ali 5 Pro je bio isto ovde pozicioniran gde je 6 sada pre godinu dana. 6 je makar očigledan upgrade u odnosu na S24 npr.
Nije ni sad nešto drastično bolji ali je dovoljno bolji da se isplati čekati akciju za Magic6 Pro.6 jeste bolji od 5 u svemu, od malo do puno. Ali 5 Pro je bio isto ovde pozicioniran gde je 6 sada pre godinu dana. 6 je makar očigledan upgrade u odnosu na S24 npr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari