Mene je isto zezao, izgubi se signal na dva tri minuta pa se vrati na kratko i tako u krug. Sinoć sam uzeo drugi A55, pa javljam utiske po tom pitanju.Mene jedino što zeza GPS. Izgleda da sam dobio faleričan model. Često ne može da uhvati signal kako treba. Kalibracija ne pomaže.
A stalno koristim mape i ovo počinje da me nervira baš.
Da li si ga reklamirao zbog toga pa dobio zamenu ili?Mene je isto zezao, izgubi se signal na dva tri minuta pa se vrati na kratko i tako u krug. Sinoć sam uzeo drugi A55, pa javljam utiske po tom pitanju.
Nisam jer sam ga kupio bez garancije preko KP, a na kutiji je imao arapska slova, ali mislim da je i taj model bio "made in India". U svakom slučaju sam ga preprodao, a ovaj novi sam uzeo preko yettela (isto "made in India"). Isprobao sam ga i dobro radi GPS, ali sam danas možda samo imao sreće.Da li si ga reklamirao zbog toga pa dobio zamenu ili?
Jesi siguran ovo za displej? Kako misliš osvjetljenje sa donje strane? Koliko znam amoled je kao i oled, svaki piksel vlastito osvjetljenje ima ili sam u zabludi?Što se tiče tih mrlja i linija na ekranu, to je osvetljenje sa donje strane ekrana i dešava se ako je panel jeftine proizvodnje, što je ovde slučaj.
Što se tiče GPS, ja iz tog razloga i jesam ostao na A54, jer sam čitao da se dosta ljudi žalilo na to. Probajte da prebacite telefon na 2G mrežu i da skenirate satelite sa nekim GPS programom sa Google Play prodavnice. Možda vam pomogne.
Ipak se radi o srednjoj klasi telefona i za očekivati je da ima skrivene mane na koje ljudi koji prosečno koriste telefon ne obraćaju pažnju. Koliko para toliko i muzike, a pri tome imajte u vidu da je na telefonu Made in India...![]()
Eto probaj, ali moraš biti u mraku, osvjetljenje na minimum (dakle kizač do kraja ulijevo) i otvori chrome (samo da bude ta njegova siva pozadina bez tabova). Možda malo budeš morao pomjeriti ekran i ugao, ali vidi se. Sad jel horizontalna linija, ili vertikalna, ili izgleda kao mrlja, to ne znam, ali ima nesavršenost. Meni je kod svakog telefona drugačije. U A40 je kao mrlja, u A52 su kao mrežice, u A54 kao horizontalne linije, a sada u A55 vidim jednu tamniju liniju preko sredine (kao da je fold). Jedva se primjeti što jest jest, baš moraš dobro obratiti pažnju.To za linije ću pokušati danas da vidim kod prijatelja koji ima A55. Na mom A54 toga nema ili ja ne vidim dobro. Da, mislio sam na to donje osvetljenje koje nema veze sa pikselima, a služi da pojača još jače kada je na suncu. Poenta je što piskeli ne mogu dobiti jako osvetljenje, jer za to treba svakako jača struja da ih napaja, a znamo šta se dešavalo ranije na telefonima kada su to probali. Imali smo burn in. Danas ga nema, jer se ispod ekrana guraju te mirko diode, to jest ide folija koja se dodatno napaja i svetli blještavo belo kao dioda, a ti kada gledaš misliš da je to u piskelima, a nije. Mislim da je to danas tako rešeno i onda ima logike da vidiš te linije, jer se to lepi jedno ispod drugog, pa ako je panel jeftin u zavisnosti za koje tržište ide ili se telefon greje, pa se to možda odleši i vidi.
Probao sam da odradim to na A55 koji trenutno koristim, apsolutno nikakavu mrlju ne vidim. Mislim da uopšte ne trebaš da se cimaš toliko, već da uživaš u telefonu.Eto probaj, ali moraš biti u mraku, osvjetljenje na minimum (dakle kizač do kraja ulijevo) i otvori chrome (samo da bude ta njegova siva pozadina bez tabova). Možda malo budeš morao pomjeriti ekran i ugao, ali vidi se. Sad jel horizontalna linija, ili vertikalna, ili izgleda kao mrlja, to ne znam, ali ima nesavršenost. Meni je kod svakog telefona drugačije. U A40 je kao mrlja, u A52 su kao mrežice, u A54 kao horizontalne linije, a sada u A55 vidim jednu tamniju liniju preko sredine (kao da je fold). Jedva se primjeti što jest jest, baš moraš dobro obratiti pažnju.
Ne. Ne vidi se ni kad je na minimumu ako nisi u totalno tamnoj prostoriji.Ok ,ali to se pri osvetljenom ekranu ne vidi?
dark mode uključi da pozadina bude tamna i izađi iz tog taba, osvjetljenje na minimum i idi u tamnu prostoriju da ri telefon bude jedini izvor svjetla.Smanjio sam svetlo ekrana skroz,manje nemoze.Pokazi sta vidis?
Vidiš koliko je Samsung dobar, testira i vidUradite kao što je čovek rekao. Mislim da morate imati vid bez dioptrije da bi to videli kako je naveo.
Kakve veze ima što je esim u apple 15? Pa, radi posao isto kao i običan SIM valjda? Nije to razlog da ne pređeš na jabuku. Razumem da nema dve sim, ali ima.Dobar je i Apple ,ali u mom slucaju dve kartice prima samo Samsung.Merkao sam 15,ali druga kartica je Esim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari